FIFA-motort használnának a PES készítői?

  • Írta: fojesz
  • 2008. október 13.
  • Érdekesség
Link másolása
Shingo 'Seabass' Takatsuka, a Pro Evolution Soccer sorozat egyik dizájnere egy interjú során elárulta, hogy komolyan gondolkodik a FIFA alatt futó motor használatán!
Shingo 'Seabass' Takatsuka, a Pro Evolution Soccer sorozat egyik dizájnere egy interjú során elárulta, hogy komolyan gondolkodik a FIFA alatt futó motor használatán!

Ugrás a galériához

Elmondása szerint a FIFA motorja rendkívül jó, az animáció pedig szinte tökéletes, s bár a játékosok modellezése terén neki kicsit "más a stílusa", mégis komolyan gondolkodik az engine használatán, ha az Electronic Arts felajánlaná neki. Az interjú során egyébként elárulta azt is, hogy nagyon boldog, amiért a hardcore rajongók felismerték, hogy a FIFA 09 "szenzációs" Become a Legend játékmódja már jóval korábban szerepelt a Winning Eleven szériában (Japánban ezen a néven fut a PES) Fantasista címmel - az egészben azt sajnálja leginkább, hogy a FIFA miatt viszont nem kerülhetett bele a nyugati verziókba ez a játékmód, mivel a többiek valószínűleg félreértették volna.

11.
11.
krisinho1
basszus a winnig eleven az = PES öcsém én meg nem értettem hogy magyarországon mért nem jön ki a legjobb focis játék lol
9.
9.
terenceHill
A pes2009 demoban szerintem az arcok sokkal jobbak, de a fény árnyék effect jobb a végleges fifa 09-ben. Meg a pes2009 demoban lehetne még csiszolni az inteligencián, mert a pes 2008ban nem volt olyan, hogy 4-5en rohantak a labdára és az ellen közölük rohant úgy ki, hogy utolérhetetlen volt és csak felrugással állítható meg. De nekem a mozgás tetszett, de ha ilyen lesz a végleges, akkor inkább a pes 2008al játszok és 2 havonta a fifa 09el :). A pes2009 demoban az ívelt pass már pontosabb, viszont a kapura rugást még pontosabban kell rugni. Ha élethű akarok lenni akkor reális, hogy már ennyire (a pes2008hoz képest) nem mindegy, hogy mikor rugok bele a labdába, de ez már eleinte idegesítő tud lenni. Ha nem lesz benne edző rész, mint a pes2008ban sem volt, akkor meg az egész kiámbrándító lesz és kénytelenek leszünk NBA2k9et játszani :D
8.
8.
tmtke
Ez az eredeti cikkben nem teljesen így szerepel, igaz, hogy tetszik neki a fifa grafikus/animációs motorja, HA felajánlanák neki akkor elgondolkodNA rajta. A mostani PES-ben pedig már elég jó a grafika, egyedül talán tényleg az animációkon lehetne csiszolni, az arcok meg szerintem átlagban felismerhetőbbek, mint a FIFA-ban. Persze ízlések és pofonok.
7.
7.
Tibi79
Mikor jelenik már meg a Fifa manager 09???:(de még a demo-ról sincsen semmi hír:(
6.
6.
pstomi
szerintem a Force Unleashed fizikai és grafikai motorjával kéne megcisnálni ezt a játékot. azza la fizikával leehtne 99,99999%-os realisztikuságu mérközéseket játszani.
5.
5.
Metal fiú
de az új Pes jobb mint a Fifa 09
4.
4.
girgosz
A régebbi pesekben(asszem 4-től igen) irányíthattál 1 játékost, a mód maga pedig először a 2007-es Winning Eleven J. League-ben Fantasista mód néven ami csak Japánban jelent meg csak PS2-re. [A játéknak idén is megjelent egy verziója nem rég, ez gyakorlatilag olyan mint a PS2-es pes csak benne van a Japán liga.]
3.
3.
wolf15
Nah,ez pontosabb válasz.Szval keveset tippeltem :)
2.
2.
huszti
PEs 4-ben már benne volt a be a pro :)
1.
1.
wolf15
A konzolos motor...az jó lenne.Lehet,h a pc-s is ugyanaz,de kétlem.

A légy profi mód meg tényleg nem fifa kreálmány,kb 3-4 éve(nem tuti,sacc) volt először a pesben.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...