Resistance 2 - két új videó a többjátékos módról

Link másolása
Két új videó érkezett a Resistance 2-ből, melyek a többjátékos módokat hivatottak prezentálni: az egyik a Co-op, míg a másik a Versus játékmódba enged bepillantást.
Két új videó érkezett a Resistance folytatásából, melyek a többjátékos módokat hivatottak prezentálni nekünk: az egyik a Co-op, míg a másik a Versus játékmódba enged bepillantást.



"Az első rész 1951-ben, egy alternatív idősíkban játszódott, forgatókönyve szerint Földünk a második világháború okozta sebeit nyalogatja éppen, amikor egy Chimera nevű idegen faj támadja meg. Főhősünk, Nathan Hale és csapata nagy nehezen visszaverte az inváziót, azonban a rémálomnak még közel sincs vége..."

15.
15.
Gael
14:nincs ezen mit fikazni,teljesen igazad van.Nemreg olvastam egy beszelgetes anyagat a Heavy Rain fejlesztoivel,akik az alltalad is feszegetett problemarol beszeltek,azaz hogy alig keszul felnott jatek.A sok korhataros cucc,csak a jatekban lathato eroszak,ver,ill. a hallhato nyelv fogalmazas modja miatt felnott kategorias,a sztori,a jatekmenet unasig ismert,szanalomkupac.Viszont nalam az sem mukodik,hogy ujra jatszom a regi nagyokat,mert mar megtettem parszor.Azert dio2,GT4,Civ meg elofordul tobbszor is,de a tobbi nem nagyon.
14.
14.
Shadowman
Végig olvastam a kommenteket!!Háát szánalmas egykét emberke aki "nagy gamernek" tartja itt magát!!!!Én az ilyet inkább trend gamernek tartom és mű gamernek!!!A grafikán kívül titeket nem érdekel semmi????Háát az elég nagy baj!!!És ha nem szép a játék akkor mi a fasz van????Attól még lehet jó!!!!Ezért nincs manapság olyan jó fasza belevaló játék mint anno!!!!Mert a mai trend gamerek csak a grafra izgulnak,és mivel a készítők a gamereket nézik,gondolják ők hogy mi lenne ha olyan grafikai motort használnánk ami álletevős.És akkor jön a kérdés!!!Mi van a régi játékososkkal akik nem ma kezdtek?Én már lassan ott tartok hogy eladom a gecibe a 360-at és inkább retri gépeket gyűjtök mint pl:Sega DC,Ps1,GC,Super Nintendo stb.....Azokkal jobban elvagyok mint ezekkel az agyon turbózott grafikájú szarokkal!Ez a véleményem erről!!Lehet fikázni!!
13.
13.
westZsolt
nemtűnik valami nagy szának :S
12.
12.
Gael
Latom a szakertelem kristalyosodni kezd sok kommentelo fejeben:)

Nem tul szep.de korrekt.Ennel a jateknal felesleges is tobb energiat pazarolni a multira,mert az elso resznel is bukott a multi.Ez egy tipikusan sztori-orientalt jatek,ahol egymagad,vagy coop-ban a haverral letolja mindenki az egyszemelyes reszt es kesz.Aki multizni akar PS3-on,annak van eleg alternativa jelenleg is,es akkor meg nem is beszeltunk a kimondottan multicentrikus Killzone2-rol sem.Amugy meg nem ertem az embereket tenyleg,minden hardcore multis kop a csilli-villi grafos jatekokra,es regi CoD,meg CS,meg a rajzfilmes TF2 a top multiban,ahol meg a graf nem igazan fasza.Tehat akkor mi is van itt?
11.
11.
Dentis 360
Szerintem csak az első rész sárgás-feketés színvilága után ez kicsit nagy változtatás.De ugyanakkor a legutobbi videóban a Last Hour trailer-ben meg nagyon pöpecül nézz ki az egész.De szerintem ez jó kis game lesz!Az eslő is mekkora királyság volt...
10.
10.
ddek
9.
9.
kenny59
szerintem csak a videó minősége rossz

én játszottam a BETA-val és az sokkal jobban néz ki ennél
8.
8.
Zolaegerszeg
remélem vki felcserélte a psp-s változat videóit a ps3-as videóival mert ez télleg nagyon gagyi, pedig én hittem és még mindig próbálok hinni benne hogy egy fain game lesz
7.
7.
Shadowsomi
3,4,5 xDDDDDDD



amúgy meg ez elég gyenge. sőt. nagyon gyenge. l
5.
5.
Aramisz93
#4: Nem pont erre gondoltam...
4.
4.
Pezsgõ
Egyetértek Aramisszal a Rainbow nak sztem sokkkal jobb a grafikája mint ennek a szarnak
3.
3.
Aramisz93
#2: Miért mi a baj Rainbow six vegas grafikájával? Ja és igen. Még jo hogy nem hozza az Rsvegas játékélményét a Resistance, MI A FRANC KÖZE VAN A KÉT JÁTÉKNAK egymáshoz?
2.
2.
Grizzly4x4
Öregem ez a játék übergagyi hol van ez a far cry-hoz mega gears of warhoz képest. Ezzel a grafikával rainbow six vegas szinten van de ajátékélmény tuti hogy nem hozza még azt a szintet sem. Ha már ps3 akkor inkább killzone az legalább korrekt látvány!
1.
1.
Pezsgõ
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...