Heavy Rain - részletek a történetről

  • Írta: Ghost
  • 2008. november 2.
  • Érdekesség
Link másolása
A Quantic Dream által fejlesztett, Playstation 3 exkluzív Heavy Rain kapcsán megtudhattunk néhány részletet a történetről, amely a játék legfontosabb része lesz.
A Quantic Dream által fejlesztett, Playstation 3 exkluzív Heavy Rain kapcsán megtudhattunk néhány részletet a történetről, amely a játék legfontosabb része lesz.


A párizsi Micromania Games Shown bemutatásra került a sikervárományos Heavy Rain, amelyről a fejlesztők elárultak néhány apróságot. Egyes újságírók ki is próbálhatták a játékot, amely szerintük fantasztikus lesz. A történet szerint egy fiatal újságíró egy sorozatgyilkos után kezd el nyomozni, s ellátogat egy volt taxisofőr házába, aki a gyilkosságokkal vádolnak. A bemutatott verzióban a karakter minden egyes helyzetben irányítható volt, nem volt átvezetők, sem töltési idők. A történet több módon is játszható, a döntéseink hatázozzák meg az utunkat. A fejlesztők beépítették a SIXAXIS támogatást is, amelynek segítségével ablakokat nyithatunk ki és más akciókat hajthatunk végre. A másik fantasztikus tulajdonsága a játéknak, hogy a hősnő minden gondolatát hallja a játékos, így könnyebben tud döntést hozni egy-egy szituációban. E mellett lehetőség van osztott képernyőn játszani, ilyenkor egyik felén a főszereplő, másik felén a gyilkos követhető nyomon. A demo alapján minden objektumot lehet használni, amire csak szükségünk van. Egyre inkább úgy tűnik, hogy a Quantic Dream egy fantasztikus játékkal fog előállni.
9.
9.
Ghost
PS3 only, csak az adatlapja nem lett még javítva, sorry.
8.
8.
Murlacs
Az itteni játék adatlapból, idézem: "A QuanticDream új kalandjátéka, Ps3-ra és Pc-re."

Csodálkoztam, mivel én úgy tudtam psonly és ráadásul a sony fejleszti, hülye lenni kiadni a kezei közül egy ilyen kincset. A GT is csak ps3 ra irja azért csodálkoztam...
7.
7.
Doc.
a cikk első mondatából már kiderül hogy PS3 exklúziv:"A Quantic Dream által fejlesztett, Playstation 3 exkluzív Heavy Rain ...." :D



6.
6.
Doc.
6: miből veszed hogy PCre is?
5.
5.
Murlacs
Jééé jön PC-re is? Azt hittem az psonly. Mondjuk az csak jó, ha még többen örülünk neki, de azért kiváncsi leszek nagyon az ajánlott gépigényre.
4.
4.
Murlacs
Nah ez az a játék ami miatt azt mondtam, hogy lesz egy PS3om, mert már csak ránézésre is must have a graf miatt, de a játékmenet és a sztori is nagyon jónak tűnik!
3.
3.
westZsolt
Legszebb játék amit valahaláttam :)
2.
2.
Ghost
Sajnos egyelőre ismeretlen, ám hamarosan olvashattok majd egy előzetest róla :)
1.
1.
Doc.
Heh ez jó kis game lesz,lehet tudni a megjelenési dátumot?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...