Hellgate: London - úton a kiegészítő

  • Írta: Ghost
  • 2008. november 3.
  • Érdekesség
Miután bezárta kapuit a Flagship Studios, a játék jogai a koreai HanbitSoft tulajdonába kerültek, s máris készül a játék internetről letölthető kiegészítője.
Miután bezárta kapuit a Flagship Studios, a játék jogai a koreai HanbitSoft tulajdonába kerültek, s máris készül a játék internetről letölthető kiegészítője.


A Hellgate: London hatalmas csalódás volt megannyi rajongó számára, s ez meg is látszott az érdeklődésen. A fejlesztők megpróbálkoztak azzal, hogy MMO köntösbe öltöztetik a játékot, hogy ezzel még több pénzt szerezhessen, ez azonban nem tetszett a játékosoknak. Miután bezárta kapuit a Flagship Studios, a jogok a koreai HanbitSoft tulajdonába kerültek, akik nekiláttak egy kiegészítő elkészítésének, amely majd a fejlesztők honlapjáról lesz letölthető. Kíváncsian várjuk, hogy vajon képesek lesznek-e egy "halott" játékot feléleszteni, vagy pedig hiábavaló próbálkozás.
11.
Dzsodzso
nos csak annyit hogy én most vettem meg én és nem állt le még egyik szerver sem, elég sokan tolják a Tescoban 2-nap alatt elkapkodták, igaz csak 2000 Ft-volt de akkor is, és most hogy jön a kiegészítő én nagyon boldog vagyok és nagyon jó a (már 3 karakterrel megyek és az egyik 15-ős szintű:D:D:D) és hogyha csapatban vagy akkor egy pályára kilehet vinni a csapat társakat aki már tolta az tudja hogy egy nagyon de nagyon jó játék!
9.
laca009
jeee akkor a mythos-t is lehet ujra játszani?
8.
Reggaester
Nem is olyan régen volt hír, hogy leállítják a szervereit, most meg kiegészítő jön hozzá? Oo
7.
Stack
Én még mindíg játszom vele, kisebb nagyobb megszekításokkal. Egyébként igen a Brittish Múzeumban vannak olyan szörnyikék, mint a képen.
6.
metafenomÉN
#6 Már régen volt, de ha jól emlékszem a múzeumban is hasonló dögök jönnek.
5.
Steve Q.
Tényleg csak a sok bug és az optimalizáció látható hiánya miatt nem lett olyan jó játék, mint amilyen lehetett volna. A története szerintem remekbeszabottra sikerült, én a képregényeket olvastam, nagyon tetszettek. Nagy kár, hogy a játékbeli megvalósítása már nem lett ehhez fogható...U.I.: Fura, a hírbe beszúrt képen látható lényt csak a Hellgate London képregényekben láttam, a játékban sehol sem akadtam össze hasonlóval.
4.
metafenomÉN
#4 De ez igazából MMO a szóló rész csak "mellékes " nem? Lehet újra indulnak a szerverek?Egyébként ötlet nagyon nagy én imádtam, de pokoli egyhangú pokli bugos, és pokoli optimalizálótlan. Ezért szép lassan ott hagytam és át tértem LOTRO-ra az király csak a PR-osukat kéne cserélni mert az kicsit gáz, de a játék nagyon király minőségi anyag!
3.
Optimus Prime
Na, erre kíváncsi leszek. Annyira nem szörnyű a játék, csak...

#2: multizni sehogy sem tudsz már, lévén a Flagship lehúzta a redőnyt és vele a szervereket is. Ha jól tudom.
2.
drip
19:42

ekkor akartam megírni de mondom áhh inkább nézelődök még :P:P:P
1.
Bubiii
én is imádom :D csak nem tok játszani multit mert elveszítettem a cd-key-t :S ha valaki megdobna eggyel amin tok netezni nagyon meg köszöönném :$
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...