Hellgate: London - úton a kiegészítő

  • Írta: Ghost
  • 2008. november 3.
  • Érdekesség
Link másolása
Miután bezárta kapuit a Flagship Studios, a játék jogai a koreai HanbitSoft tulajdonába kerültek, s máris készül a játék internetről letölthető kiegészítője.
Miután bezárta kapuit a Flagship Studios, a játék jogai a koreai HanbitSoft tulajdonába kerültek, s máris készül a játék internetről letölthető kiegészítője.


A Hellgate: London hatalmas csalódás volt megannyi rajongó számára, s ez meg is látszott az érdeklődésen. A fejlesztők megpróbálkoztak azzal, hogy MMO köntösbe öltöztetik a játékot, hogy ezzel még több pénzt szerezhessen, ez azonban nem tetszett a játékosoknak. Miután bezárta kapuit a Flagship Studios, a jogok a koreai HanbitSoft tulajdonába kerültek, akik nekiláttak egy kiegészítő elkészítésének, amely majd a fejlesztők honlapjáról lesz letölthető. Kíváncsian várjuk, hogy vajon képesek lesznek-e egy "halott" játékot feléleszteni, vagy pedig hiábavaló próbálkozás.
11.
11.
Dzsodzso
nos csak annyit hogy én most vettem meg én és nem állt le még egyik szerver sem, elég sokan tolják a Tescoban 2-nap alatt elkapkodták, igaz csak 2000 Ft-volt de akkor is, és most hogy jön a kiegészítő én nagyon boldog vagyok és nagyon jó a (már 3 karakterrel megyek és az egyik 15-ős szintű:D:D:D) és hogyha csapatban vagy akkor egy pályára kilehet vinni a csapat társakat aki már tolta az tudja hogy egy nagyon de nagyon jó játék!
9.
9.
laca009
jeee akkor a mythos-t is lehet ujra játszani?
8.
8.
Reggaester
Nem is olyan régen volt hír, hogy leállítják a szervereit, most meg kiegészítő jön hozzá? Oo
7.
7.
Stack
Én még mindíg játszom vele, kisebb nagyobb megszekításokkal. Egyébként igen a Brittish Múzeumban vannak olyan szörnyikék, mint a képen.
6.
6.
metafenomÉN
#6 Már régen volt, de ha jól emlékszem a múzeumban is hasonló dögök jönnek.
5.
5.
Steve Q.
Tényleg csak a sok bug és az optimalizáció látható hiánya miatt nem lett olyan jó játék, mint amilyen lehetett volna. A története szerintem remekbeszabottra sikerült, én a képregényeket olvastam, nagyon tetszettek. Nagy kár, hogy a játékbeli megvalósítása már nem lett ehhez fogható...U.I.: Fura, a hírbe beszúrt képen látható lényt csak a Hellgate London képregényekben láttam, a játékban sehol sem akadtam össze hasonlóval.
4.
4.
metafenomÉN
#4 De ez igazából MMO a szóló rész csak "mellékes " nem? Lehet újra indulnak a szerverek?Egyébként ötlet nagyon nagy én imádtam, de pokoli egyhangú pokli bugos, és pokoli optimalizálótlan. Ezért szép lassan ott hagytam és át tértem LOTRO-ra az király csak a PR-osukat kéne cserélni mert az kicsit gáz, de a játék nagyon király minőségi anyag!
3.
3.
Optimus Prime
Na, erre kíváncsi leszek. Annyira nem szörnyű a játék, csak...

#2: multizni sehogy sem tudsz már, lévén a Flagship lehúzta a redőnyt és vele a szervereket is. Ha jól tudom.
2.
2.
drip
19:42

ekkor akartam megírni de mondom áhh inkább nézelődök még :P:P:P
1.
1.
Bubiii
én is imádom :D csak nem tok játszani multit mert elveszítettem a cd-key-t :S ha valaki megdobna eggyel amin tok netezni nagyon meg köszöönném :$
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...