Winamp 5.04

  • Írta: Shifty
  • 2004. július 29.
  • Érdekesség
Link másolása

Winamp, azaz a számítógépen történő zenelejátszás királyprogija. Ki ne ismerné a Nullsoft kicsikéjét, ami oly sok változatot élt már meg? Ezek között voltak igen csak jól eltalált darabok és igen csak rosszak -például az ominózus a 3-as széria, mely gyorsan meg is szűnt - . A srácok nem ülnek tétlenül a babérjaikon, és sosem elégednek meg az éppen aktuális verzióval, éppen ezért kiadták a legújabbat, és hogy nyári pihenésük során ne zargassák őket, rögtön 3 változattal jelentkeztek. Van itt kérem szépen Pro, Lite és Full kivitel. Az új verzió AACPlus dekóderrel, hibajavításokkal, kozmetikai változtatásokkal büszkélkedhet.

13.
13.
Avium
akkor a gepeden van a gond ha lasabb a winampnal ;)
12.
12.
Myko Alto
A 3.X széria bukás volt, de az 5.X első tagjai is, ha jól emlékszem. Nem voltak valami stabil progik, remélem ez már az lesz.
BADGUY: Töltsd le! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
11.
11.
InGen
Jaa, az a Maces progi. Ismerem és megvan, és tényleg jó, de nekem nagyobbnak és lassabbnak tűnt mint a Winamp.
10.
10.
Avium
InGen lassu es utalom a playlist-jet! iTunes-t hasznalok..
9.
9.
Shifty
2.91 rulzzz az a legjobb!!
8.
8.
InGen
Akkó mit hasznalsz / mi votl a gondod vele? :)
7.
7.
Avium
en tuti h tobbet nem telepitek winampot a gepemre igerhetnek amit akarnak :D
6.
6.
InGen
Lehet hogy a 3-as okozta szégyen miatt úgy ahogy van kihagyták a 4-est és annyit fejlesztettek, hogy 5-ös lett?
5.
5.
InGen
Sokáig én is a 2.91-et használtam, mert aszittem, hogy az 5 csicsás és lassú. Aztán rájöttem, hogy ha a sok szart nem telepíted fel, akkor PONT úgy néz ki mint a 2.91 alap designal és még talán gyorsabb is. Szerintem megérim habár teljesen tökmind1.
4.
4.
badguy
én még a v2.91nél tartok. :) másoktól hallottam, hogy fagyogat az ötös, de lehet az még az 5.00 volt? 4ről nekem sincs tudomásom.
3.
3.
InGen
Fogalmam sincs, nekem még az 5.03 van és nem szeretek mindent rögtön a megjelenés napján kipróbálni :) nálad gond van az 5.03-mal? Vagy csak mások tapasztalata? EGyébként nem tudja valaki megmondani, hogyan jutottunk el az 5-ös verzióig? :D Azt tudom hogy volt 3-as amit senki nem szeretett, de hol marad a 4-es sorozat? :) Utálom már ezt a kommentezési módot mert akármit akarok mondani egybeírja tördelés nélkül.
2.
2.
badguy
ha vki azt mondja tőcsem le és próbáljam ki azt leütőm! :D
1.
1.
badguy
ez most már fagyásmentes?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...