Februárban érkezne a Fable 2 PC-re?

  • Írta: Ghost
  • 2008. november 26.
  • Pletyka
Link másolása
Egy német magazin, a Gamona jelentése szerint hamarosan megérkezhet a Fable 2 személyi számítógépekre szánt változata, egészen pontosan februárban.
Egy német magazin, a Gamona jelentése szerint hamarosan megérkezhet a Fable 2 személyi számítógépekre szánt változata, egészen pontosan februárban.

Ugrás a galériához

A játék megálmodója, Peter Molyneux többször is kijelentette, hogy a Fable 2 kizárólag Xbox 360-ra készült el, nem lesz semmilyen más változat. Persze az első rész óta tudjuk, hogy nem szabad mindent elhinni az úriembernek, mert egy év késéssel az is megjelent a személyi számítógépekre. A Gamona nevű német lap szerint hamarosan megjelent a PC-s verzió, sőt, még megjelenési dátumot is mellékeltek: február 15. Nem tudni, hogy hihetünk e a lapnak, pedig jó lenne, ha jövőre megérkezne a PC-s változat is. Hivatalos megerősítés nem érkezet, de cáfolat sem. Egyelőre kezeljük fenntartásokkal a hírt, remélhetőleg hamarosan kiderül, hogy igazak voltak-e a pletykák.
8.
8.
Dcrysis02
9:Ja.Gépek egy GTX280 1024-el,4Gb RAM,Q6600-al + a munkaeszköz az a játék editorja.
7.
7.
Tokodboy
#5

Azt nem úgy értettem, hogy nem jönne Neki a pénz, hanem így több 360-at tudnak értékesíteni, erre gondoltam.

#8 Ennyi erővel minden játék jöhetne pc-re mert mindent PC-n fejlesztenek ki, de hozzá tartozik, hogy azok nem feltétlenül személyi számítógépek..., hanme fejlesztő eszközök
6.
6.
JcGross
5: Olvass utána és térképezdd fel a terepet. Ráadásul simán jöhet februárra, úgyis gépen fejlesztették ki.
5.
5.
Aramisz93
#5: Miért adná ki a kezei közül?:O Microsoft a kiadó, ha pc-s lesz akkor Games fow Windowsos lsez, ebből is csak a microsoftnak jön majd a bevétel.
4.
4.
Tokodboy
Tutira nem fog jönni ilyen hamar, főleg, hogy rövid időn belül mennyi fogyott belőle, ez tuti kacsa hír, ha azt írták volna, hogy egy év akkor oké....

De szerintem nem olyan hülye a microsoft sem, hogy egy ekkora címet ilyen hamar kiadjon a kezei közül, főleg, hogy sokan ez miatt is evsznek gépet....
2.
2.
Dcrysis02
Én már csak azért sem venném meg.Egy az mert nem érdekel,kettő pedig hogy nagyképűen lehúzza a pc-s ipart az uriember aztán még abból is pénzt remél. *Mutat*Ezt neked!
2.
2.
dareal
GK shop-ban már most előrendelném :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...