Black Mesa: Souce - minden kezdődik az elejéről

Link másolása
Noha a Half-Life 2 harmadik epizódja még várat magára, egy ötletes modnak köszönhetően hamarosan ismét átélhetjük az egész zűrzavar kezdetét.
Noha a Half-Life 2  harmadik epizódja még várat magára, egy ötletes modnak köszönhetően hamarosan ismét átélhetjük az egész zűrzavar kezdetét.


A Black Mesa: Source névre keresztelt HL2 mod abba a kutatóintézetbe kalauzol el minket, ahol az egész Half-Life sztori kezdődött. A laboratórium egy balul elsült kísérletét követően idegenek szabadulnak rá a világunkra, megkeserítve így többek között Gordon Freeman életét is. A program készültéről először 2006. november 26-án hallhattunk, mikor a Black Mesa oldalt újra inditották, ezúttal azonban egy új csapat, a Black Mesa Team szárnyai alatt. A modot egy harmadik, független párt fejleszti, céljuk pedig nem más, mint az első Half-Life történéseinek újbóli életre keltése a feljavitott Source motor és a továbbfejlesztett mesterséges intelligencia segitségével. A mod bárki számára elérhető lesz, a megjelenés valamikor 2009-ben lesz esedékes.
18.
18.
Horvi14
o.O Úristen................
17.
17.
NereusLaceee
K2 #18 :DD Hátte hüülye vagy :D



A hír engem nem lepett meg. Meg sem mozgat... ugyanis minden héten egyszer felnézek a blackmesasource oldalra. Kb 2006 óta... sőt. Még előtte akadtam rá. Azóta várom :)
16.
16.
Sogi
navárjunk csak. akkor ez a halflife 1 source motorba ültetve?:O höhh, úgyis tervbe volt véve a halflifeok kiakasztása sorba, de akkor várok:D
15.
15.
Micro Face
De igaz azt a három fejű sárkányos izé szörnyet mindig is utáltam.
14.
14.
Micro Face
Ott az igazság!

Igaz én most is végégnyomom a half-life 1-et hiába szar a grafikája:)
12.
12.
Aramisz93
#9: De én is láttma a godfatheres hírt de miután a tiédet levették, minden videót betettek egy hírbe.
11.
11.
myrtana
Ezt vagy valami hasonlót vártam. Megcsinálhatnák más játékoknál is.

Nagyon király game. Csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz.
10.
10.
FeroxX
még mindig ez a világ legjobb FPS sorozata !
9.
9.
K.G.
Nagyon jól néz ki. A Source motor örökre megmarad.
8.
8.
drip
Eddig egyetlen híremért sem rinyáltam,de most fogok

Nem értem ezt én vasárnap kültem be mellé még Ep3 Infókat is :/ az egy dolog,hogy még pletyka de ezt nem értem miért nem lehetett kirakni...meg halottam h Tomturbo mondzta h volt egy godfather II-s hír is ami lelett véve az oldalról.Véletlenül nem én írtam azt is ??? ha nem akk bocs előre :S:S:/:/
7.
7.
girgosz
Egyébként én úgy emlékszem azt olvastam, h már akkor elkezdték készííteni amikor megjelent a HL2, csak azóta már elvileg az Ep2 feltúrbozott motorjára váltottak.
6.
6.
girgosz
Hát a HL3-hoz csatolhatják, mert olyan biztos nem lesz. :D
5.
5.
LiMiT
Naaa! Szuper :D Gondolkodtam is mostanság hogy felkéne dobni a HL 1-et egy újbóli végigjátszás erejéig, de nem volt kedvem...ennek a hírnek az örömére most el is kezdem telepíteni, amíg tölti a vidit ^^
4.
4.
n_csacsi
hm ez egész jónak ígérkezik :D:D mindig is szerettem a HL sorozatokat :D:D:D
3.
3.
tjames
Ja hogy párt.... :) inkább 'csapat' nem? Mert így kicsit politikai... :)

de igazad van.... :)
2.
2.
Dcrysis02
James:A lelkes "amatőrökről" akikről te beszélsz megvannak emlitve a cikkben harmadik pártként ;)
1.
1.
tjames
Azt hozzáfűzném a hírhez, hogy a játékot egy lelkes 'amatőr' csapat készíti, nem a Valve. Azt nemtom hogy támogatják e őket, de erről még nem volt infó. Nem mellesleg elég valószínűnek tartják, hogy a HL3-hoz lesz csatolva bónuszként!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...