Fallout 3 - megérkezett az editor, úton az első DLC

  • Írta: fojesz
  • 2008. december 12.
  • Megjelenés
Link másolása
A Bethesda az ígérteknek megfelelően letölthetővé tette a Fallout 3 szerkesztőprogramját, valamint lerántotta a leplet az első extra kiegészítésről.
A Bethesda az ígérteknek megfelelően letölthetővé tette a Fallout 3 szerkesztőprogramját, valamint lerántotta a leplet az első extra kiegészítésről.


A Garden of Eden Creation Kit avagy GECK névre hallgató editort a hivatalos weboldalról tölthetik le a PC-s játékosok, segítségével pedig saját küldetéseket, épületeket, helyszíneket, dialógusokat, lényeket és fegyvereket gyárthatnak a kreatív Fallout-rajongók. Aki esetleg kezdő lenne a modifikációk készítése terén, lesse meg a GECK Wiki honlapot is, ahol számos tutorialt talál a programmal kapcsolatban.


A másik izgalmas Fallout 3 hír a mai napra, hogy a készítők leleplezték az első DLC-t is, mely Operation Anchorage névre hallgat, s kizárólag PC-re és Xbox 360-ra lesz letölthető a Games for Windows illetve az Xbox Live-ról - ára a szokványos 800 Microsoft Pont. A csomag 4-5 órányi játékkal, új achievementekkel és egy új perkkel fogja bővíteni a Fallout 3-at, megjelenése januárban várható.

6.
6.
IceColdKillah
Jíííííhááááá!!!!! Végre valóra válik egy álom: SAJÁT FEGYVER!!!
5.
5.
Torque
Egy nap szarakodás után még mindig nem sikerült legalább egy fegyvert összedobnom a G.E.C.K.-el. kár, pedig akartam egy brutál gatling lasert, mint a Vengeance
4.
4.
norbi155
nem tudjátok mikor jön már ki magyarul??
3.
3.
LiMiT
Hú azt most hosszú lenne leírni, meg nem is akarom azzal foglalni itt a helyet. Nézd meg a sűrgős segítséges vagy milyenes topicot xD Oda leírtam, csak meg kell keresned. Nem csak nekem van ilyen bajom, sokan írták a hivatalos oldalon a forumba hogy ugyan ez a bajuk
2.
2.
Torque
1- Miért, neked nem működik?
1.
1.
LiMiT
Ez nagyon szuper, de a patchet adják már ki!!! :''( Addig se én, se sokan mások nem tudják élvezni az alapjátékot se, nemhogy a GECK-et vagy a DLC-t!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...