Befutottak az első részletek az I Am Alive-ról

  • Írta: fojesz
  • 2009. január 7.
  • Hír
Link másolása
Hosszas várakozás után befutottak az első információk a tavalyi E3-on bemutatott I Am Alive-ról, amelyet anno Jade Raymond új játékaként híreszteltek el.
Hosszas várakozás után befutottak az első információk a tavalyi E3-on bemutatott I Am Alive-ról, amelyet anno Jade Raymond új játékaként híreszteltek el.



Az Assassins Creedről ismert hölgyeménynek viszont köze sincs a játékhoz, számolt be róla a GamesTM, aki amolyan "world exclusive" látogatás keretében beszámolót írt a Darkworks (Cold Fear) új játékáról. A játék valódi producere, Alexis Goddard (nőnek ő is nő) olyan filmekhez hasonlította új játékukat, mint az I Am Legend, a The Day After Tomorrow, a War of the Worlds, a Titanic, a Cloverfield, az Armageddon, a Jericho és a Lost - aki látta a nyári előzetes videót, tudja hogy miért.

Chicagót rejtélyes földrengés rázza meg, Adam Collins pedig csak a barátnőjét szeretné megtalálni (mintha a Cloverfield is hasonló történetre épülne...), emellett pedig elég túlélőt akar gyűjteni ahhoz, hogy a felmentő csapatok figyelmét magukra vonja. Világvége fílingből tehát kapunk majd rendesen, Goddard szerint pedig a játék lényege valóban csak a túlélés lesz, ami a megszokott társadalmi törvények felborulása mellett nem egyszerű feladat.

Az I Am Alive FPS lesz, ám nem a hagyományos lövöldére kell gondolnunk, sokkal inkább a Mirror's Edge-hez célszerű hasonlítani a programot. A hangsúly nem a lövöldözésen lesz, hanem a hangulat átadásán és a helyzet súlyosságának érzékeltetésén. Itt leginkább nem fegyverekkel fogunk túlélni, noha különféle mordályokkal is összefuthatunk utunk során. Ha emlékeztek a trailerre, Collins egy vizespalackkal mentette meg az életét, s bár meg is ihatta volna védekezve a kiszáradás ellen, ő mégis a bűnözők szomját használta ki a meneküléshez. A fegyverek is bevethetők trükközésre. Lőszerünk ugyan alig lesz, de ezt rajtunk kívül ugye senki nem tudja. Innentől nem nehéz összerakni a megoldást egy-egy vészesebb helyzet esetére.

És ez még csak a kezdet. Közel sem tudunk mindent az I Am Alive-ról, de már így is fantasztikusnak ígérkezik a játék. Érdemes megnézni az E3-as trailert, a hangulat garantáltan elkap majd Titeket. Remélhetőleg hamarosan beindul a médiakampány, mert már nagyon kíváncsiak vagyunk!
22.
22.
killi
Na eeeeez a killer grafika. Nem a SW-ok
21.
21.
3D
Ez már az E3 alatt is nagyon bejött, sztem az egyik legnagyobb bejelentés volt a rendezvényen, örülnék, ha még idén kijönne.
20.
20.
ACDC 4ever
11: XDXDXD megittááákXDXDXD
19.
19.
Grizzly4x4
Lehet hogy bennem van a hiba de én már kétszer kivittem az Assassin creedet, meg tervezem hogy majd valamikor ujra nekálllok a Prince-nek is pedig karácsony másnapján végeztem vele. A Far Cry 2 tényleg szar lett, unalmas és hiába gyönyörű én már nem is játszom vele. Talán ha lenne benn valami normális cooperativ mod az megmentené, de hogy én egyedül ki nem fogom vinni az tuti. Szar a hangulat és unalmas mint az állat.
18.
18.
Dcrysis02
22:Assassins Creed,Far Cry 2,Prince of Persia.Mindegyik AAA játék de másodszorra nem igazán van kedve végigvinni az embernek(Far Cry 2,65%-nál abbahagytam,eladtam féláron.Még úgy is én jártam jól.)Monoton lesz mindegyik egy idő után.Az UBI kezd kifogyni az ötletekből.Szépnek szépek,de borzasztó uncsik.
17.
17.
danz
21:Igazad van az penge 1 játék de sztem ez annál is jobb lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
16.
16.
Dcrysis02
19:Csak tartalmilag.....
15.
15.
n_csacsi
nagy játék lesz :D:D És jön PC-re is!!!! :D:D:D:D
14.
14.
metafenomÉN
14#

Ez igaz csak kérdés hogy meddig tartanak ki ezek a tartalékok 1 hét New York-ban kb 105millió liter ivó vizet jelent.

De ettől függetlenül is jó a játék:)
13.
13.
Dcrysis02
12:A 9-10 milliós városokban van vagy fele annyi üzlet amiben ilyet árulnak.Az emberek kiszokták használni az ilyen dolgokat ha lázonganak.Amit ugye a TV-ben szoktak mutogatni fosztogatásokat.Az igazi életben már betörtek volna a Tescoba,Lidlbe vizért,ha ilyen történt volna.9-10 milliós városba meg képzeld el mennyi üzletet lehetne olyan helyzetben kirabolni vizért.
12.
12.
suti_88
jójójójó...de tps-ben jobb lenne...
11.
11.
metafenomÉN
9# A 9-10milliós világ városokban egyik legnagyobb kincs a víz így az egyik legnagyobb biznisz is rengeteg fogybelölle. A folyók tavak vize pedig nem hogy ihatatlan általában fürödni sem ajánlatos benne.

Földrengés után pedig nem tudod megnyitni a csapot főleg hogy ez egy "rejtélyes földrengés" lehet hogy az épületeket is fura szögben döntögeti kitudja :)

Nagyon ötletes várom már én is.
10.
10.
Gael
9:megittak.Van ilyen,foleg ha megijednek.Eloszor kiveri oket a viz,azutan inni kell.Ott biztos sokan megijedtek:)
9.
9.
arni536
Valahol olvastam,hogy 2009 második negyedévében jön a játék UBIsoft igéretei szerint,Delehet hogy csak kamú,reméljük igy is lesz.
8.
8.
Dcrysis02
És mi történt 6 nap alatt hogy a víz ilyen értékes/ritka lett?
6.
6.
gerappa
Ezt a nekidőlést én sem értem, dehát ez van. Nagyon elkapott a hangulat ahogy megnéztem a videót. Tetszik.
5.
5.
janos941127
ez kegyetlen jól néz ki is télleg olyan mint az én vagyok a legendea :P :D nagyon várom már :)
4.
4.
Daveout
Ez nagyon jónak tűnik! Remélem hamarosan egy új trélert is kapunk belőle némi ingame jelenettel!
3.
3.
Rabit Wars
Én várom már nagyon nagyon emlékeztet a Legenda vagyok-ra a teljesen a kiszolgáltatottság egyedül érzet, nagyon komoly lesz én bazira várom.
2.
2.
d15a5t3r
Nem vagyok statikus, de az a toronyház hogy a rákba dőlt neki a mellette lévőnek? XD

1ébként karaj game-nek ígérkezik!
1.
1.
felegyi
Az igen! Erre kíváncsi vagyok, nálam bekerült a top5-be!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...