Grand Ages: Rome - Bemutatkozó videó

  • Írta: Ghost
  • 2009. január 12.
  • Videó
Link másolása
Arról már beszámoltunk, hogy készül az Imperium Romanum folytatása, ám most egy videó is érkezett a Grand Ages: Rome nevet viselő játékról.
Arról már beszámoltunk, hogy készül az Imperium Romanum folytatása, ám most egy videó is érkezett a Grand Ages: Rome nevet viselő játékról.


A játékban kezdeti városunkat kell minél hatalasabbá fejlesztenünk, kezdve a gazdaságtól egészen az építészetig. A fejlesztők ígérete szerint remek harcrendszer és gyönyörű grafika várja majd a stratégiai játékok szerelmeseit. A megjelenést eredetileg januárra tűzték ki, ám úgy tűnik, hogy majd csak február 27-én vehetjük kezünkbe a játékot.
6.
6.
Crysisman
"városunkat kell minél hatalasabbá fejlesztenünk"

szerintem az hatalmasabbá :)
5.
5.
wolf15
#4 : Így igaz.Az Imperium Romanum nagyon jó lett,hangulatos,leköt maga a játék.És még csúnyának se mondanám,sőt...

Remélem ez is hozza legalább azt a szintet és én már meg leszek elégedve =)
4.
4.
AKI94
2: Jatszottal a Glory of the Roman Empire-vel vagy az Imperium Romanummal? na azok sem a grafra mentek és nekem azok sokkal jobban tetszenek mint pl CAESAR IV



De ha neked nemtetszik akkor nemtetszik :D
3.
3.
metafenomÉN
német filmekkel és játékokkal nem vagyok igazán kibékülve, valahogy nem vagyok egy hullámhosszon a németekkel vagy nem tudom. :) ez sem fogott meg egyáltalán pedig nagyon szeretem a római kort.
2.
2.
tyler001
nemlényeg..amugy sem vmi hüdenagy game lesz..ezis csak a grafikáról fog szolni sem a játékélményrőől sztem...de majd meglátjuk :D
1.
1.
felegyi
Azért jó hogy az utolsó hónapban kezdik el reklámozni a játékot... ennyi ésszel szabadlábon -.-
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...