Burnout Paradise - amit jó tudni az új frissítésről

  • Írta: ATi0021
  • 2009. január 24.
  • Hír
Link másolása
Február hatodikán érkezik a Burnout Paradise következő frissítése, az alábbiakban pedig összefoglaljuk, hogy milyen újdonságokat találunk majd az ingyenes DLC-ben.
Február hatodikán érkezik a Burnout Paradise következő frissítése, az alábbiakban pedig összefoglaljuk, hogy milyen újdonságokat találunk majd az ingyenes DLC-ben.

Ugrás a galériához

Játékon belüli böngésző
A PC-s és PS3-mas verzióban lesz játékon belüli böngésző, melyen keresztül a Criterion Games Networkhöz csatlakozhatunk, ahonnan mindig letölthetjük majd a legfrissebb újdonságokat.

Javítottak a járművek dinamikáján
A Burnout Paradise első kiadásához képest az irányítás hatalmas átalakuláson esett át. Például a Hunter Cavalry-t sokkal egyszerűbb, élvezetesebb vezetni: az autó lassabb lett, nehezebb összetörni és alacsony sebesség mellett nehezebben lehet vele megpördülni.

Átalakult a Junkyard
Megváltoztatták a Junkyardban az autók teljesítményének megjelenítését. Ennek köszönhetően könnyebben össze lehet hasonlítani az autók irányíthatóságát és egyéb tulajdonságait. Kaptunk egy szűrőt, mellyel könnyebben kitudjuk választani az igényeinknek megfelelő járművet. Válogathatunk autók, motorok és (ha megvan a DLC) Legendary Cars (legendás autók), Toy Cars (játék autók), Boost Specials kategóriára szűkítve, így könnyeben tudjuk elérni a kívánt járművet.

Átalakított Stunt Run időmérő
A Stunt Run fanok nagyon fognak örülni, hiszen az időmérő lassabban számol vissza. Könnyebb lesz azoknak akik még eddig nem játszottak Stunt Runt. A tapasztaltaknak viszont a megszerzett pontjaiktól függően gyorsabban számol vissza az óra.

Burnout Paradise Events
Módosították az összes esemény nehézségét. A rivális autók sebességét és a Burning Route versenyeken a nyeréshez szükséges időt a különféle autók sebességéhez igazították.

A Road Rage is átalakult
Ahányszor Road Rage-t játszunk, többé nem kapunk plusz időt, ha már megfelelő mennyiségű ellenfelet lezúztunk. Ez azt jelenti, hogy a játék végén tisztábban látszanak a pontszámok, és leszűkíti a túlzóan magas pontszámokat - ugyanakkor a verseny sokkal nagyobb kihívást jelent még a tapasztaltaknak is.

Megjelölt elemek

Paradise City tele van felfedezésre váró elemekkel. Szerették volna mindezt kicsit egyszerűbbé tenni azzal, hogy megjelölik őket különféle színekkel, így a Billboards (hírdetőtáblák - piros), Smashes (összetörhetők dolgok - sárga) és Super Jumps (szuper ugratók - kék) megkülönböztető színt kaptak.

Restart funckió megjelenése
Sokan kérték, ezért a játék megkapta a restart lehetőségét. Ha kilépsz vagy hibát követsz el egy versenyen, akkor újraindíthatod azt.

Barrel Rolls kezdőknek
Nem kicsi átalakításon ment át a Barrel Rolls (megpördülés) a Burnout Paradiseban. Ha rámegyünk egy split-rampra (nem teljes, kisebb ugrató) automatikusan megpördülünk. Ez azt jelenti, hogy az új játékosként is képes leszel mozdulatokat villantani, de ez nem jelenti azt, hogy máris profi lettél. Továbbra is lehet veszélyes többszörös forgásokat végezni, a jobb stickkel irányíthatod a forgást.
8.
8.
biolencse
Pár napja vettem meg a media markt-ban PS3-ra 3700 Ft-ért. Egész jó játék.
7.
7.
thomee84
szerintem meg ne magyarországról rendeljétek elő:) 5 ezerér már elérhető, ez meg úgyis ingyenes frissítés lesz:)
6.
6.
Slik
8. Nem lesz mar az is :P
4.
4.
Zolaegerszeg
hát én mindenkinek csak ajánlani tudom

hatalmas játék

99%-ig vittem el és még akkor sem untam egy kicsit sem
3.
3.
Ilukin
És _NE_ az 576-ban rendeljétek elő...előbb voltam weboldalukon és van pofájuk 15 lepedőt kérni érte...CD galaxisban 12-ért még Carbont is adnak mellé :D

Sok álmatlan éjszaka lesz még Február 6-ig :) (és utána le se lehet majd robbantani a gépről...)
2.
2.
piiarr
2: az már nincs is messze:Dalig várom h repesszek mint a meszes:D
1.
1.
fojesz
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...