Újabb javítás érkezett a Grand Theft Auto IV-hez

Link másolása
Sokan fellélegezhetnek, mivel nemrég elérhetővé vált a Grand Theft Auto IV legújabb, 1.02-es verziószámot viselő frissítése, amely számos hibát készül orvosolni.
Sokan fellélegezhetnek, mivel nemrég elérhetővé vált a Grand Theft Auto IV legújabb, 1.02-es verziószámot viselő frissítése, amely számos hibát készül orvosolni.


A hibák javítása mellett kapunk még többek között néhány új grafikai opciót, mint a "Water Quality" és a "Shadow Quality", amelyek a víz, valamint az árnyékok minőségéért felelősek, továbbá Vsync-optimalizációt is ígér a kis javítás. Akinek gondja akadt a játékkal, ne habozzon, az alábbi linken keresztül máris frissíthet a Grand Theft Auto IV PC-s verzióján! Reméljük, áldás lesz ez a kis 32 megás csomag.

25.
25.
TargetCJ
Sztem ez a patch nagyon sokat segített mostmár elég szépen fut. Majd ha lesz magyarosítás elekzdem újra, jól fog jönni. Mit gondoltok ez volt az utolsó?
23.
23.
OldM4n
Új játékot kezdtem. (már uninstallba belefutott azóta..) Egyszerűen nem szeretek elhamarkodottan, magyarosan-sommásan ítélkezni.. Ha nagyon akarnám, azt meg lehetne tenni, hogy a Vlados-CRX-es misszióig elvinni 1.1-peccsen, ott felrakni az 1.2-t, játszani, új game-nél, (vagy felhasználóváltásnál) meg elölről a procedúrát. Pffff.. egyszerűen nem akartam elhinni egy roxtár gémzről ezt a szart. Sajnos így van, megnéztem másik gépen is. Ja, a misszió nem kihagyható..



Most komolyan: Ezek után adjak majd 20.000 forintot egy ilyen rakás szarért??? A hülyék a másik oldalon laknak..
22.
22.
Dcrysis02
21:Olvasd el mégegyszer.
21.
21.
aBen
20: új játékot kezdett sztem. (new game erre utal)
20.
20.
Dcrysis02
18:Ahhoz képest hogy ez a patch sem elég neked ahhoz hogy mégegyszer nekikezdjél a játéknak,már jól benne vagy. :))

19.
19.
aBen
Az komoly...rockstar, ennyire mélyre süllyedni!

Viszont akkor sztem a patchet töröld le...vagy szedj le egy olyan mentést, amibe már meg van csinálva az a küldi.

De hogy ennyire elbarmolni valamit...pff, Toronto de szar vagy!
18.
18.
OldM4n
Mondok egy nagyon durva ÚJ hibát a játékban. New game, játszol. Talán a harmadik - negyedik küldetés, amikor a Vladnak kell a szürke CRX-1 -et elhozni a két niggertől. (metróval mész oda) Na. Odamégy, elhozod az autót, jössz vissza, és ZÁRVA VAN a garázs. Sőt, a Blista, ha kiszállsz, nem tudsz bele visszaszállni!!! Azaz, az 1.0.2-t NEM LEHET új gameként végigvinni... Továbbra is fenntartom a Roxtár-a-jó-kurva-anyátokat véleményemet..
17.
17.
OldM4n
13: Nem azt mondtam, hogy javított. Azt mondtam, hogy volt. Volt? Volt. Na...
16.
16.
Bazoo
Sztem faxa game. Eddig patch nélkül toltam (20%-ig), de ez a patch sokat javít rajta, fps is máris több lett meg sztem valamivel szebb is. o.O
15.
15.
janos941127
pc elbaszták! majd ha lessz boxom akkkor ott fogom tolni :) (amugy meg nagy game lenne... )
13.
13.
Dcrysis02
Csak éppen az első update ugyanúgy alig használt valamit,rontott a helyzeten,és biztos nem hozott magával semmifajta optimizációt sem.Jobb lett volna ha ki sem adták volna.
12.
12.
OldM4n
PJOCO, kénytelen vagyok kijavítani. Ez már a második, azaz 64Mb javított kód jött eddig a stuffhoz... Mutatok olyant, amihez ÖSSZESEN a termékciklus alatt nem volt fél mega sem, az is csak scriptekben, rendszeroptimalizáció... Ezek a torontóiak idióták. Ha ez így jött volna ki, talán meg is veszem magamnak karira.. így nem kell. Mínusz tizenikszezer a roxtár számlájáról.
11.
11.
pjoco
Ezzel tényleg jól belehet állítani a játékot! Csak egy baj van hogy pont ma akasztottam ki a játékot és ez a patch jól jött volna! Faszt a fejlesztőkbe! Egy 32mb-os patchet a játék megjelenése után 2 hónapra kiadni pofátlanság!
10.
10.
pyro
nekem alapból semmi hiba sem volt a játékkal, aztán az 1. patch elintézte hogy ez ne így legyen szal remélem mostmár jó lesz
9.
9.
aBen
*összezavartak volna
8.
8.
aBen
7: Háth igen...inkább "zavartak volna össze azzal a sok grafikai beállítással".

Miért is? SENKI SE AKARJA csak a textúrát meg látótávolságot meg nemtommit állítgatni csak...persze, avval nyerünk fps-t, de a Shadow/WaterQuality-val nem? Kapják be, sok egyeseknek az esze...
6.
6.
Torque
Csak nekem felejti el a Patch után betölteni a tereptárgyakat? ilyen eddig nem volt.
6.
6.
Dcrysis02
5:Hivatalos interjúból kiemelve a szöveget: "Nem akartak minket összezavarni a sok grafikai beállítással."(lol)
5.
5.
aBen
1: Mi mentené meg? SEMMI SE!

Az egészet újra ki kellene adni...úgy lehetne igazán optimizálni, nem kis 30megás packokkal!

Komolyan nem tud a Toronto portolni...olyat kifelejtenek, hogy Water/ShadowQuality? Istenem, mintha nem is fejlesztettek vna PC-re...
4.
4.
Dcrysis02
3:Még mindíg nem így kellett volna kiadni.Nézz el a topicjába és megtudod miért.
3.
3.
OldM4n
Nos. letöltve, update-elve. Megnézve. KURVA ANYÁTOKAT, ÍGY KELLETT VOLNA KIADNI EZT A SZART! (most már akkor sem adok pénzt érte, ha kétezerért best-buyban árulják)

Nagyságrendet gyorsul. Azaz, mehetsz felfele mint állat a felbontással, textúrázással. Tehát nagyjából így kellett volna kiadni. Most 40-50 körüli átlagbeállítással, 1680x1050 ben egészen más látvány fogad, mint eddig. Csakhogy már végigtoltam, annyira a niko gyerek nem tetszik, hogy újra elővegyem (nem tudok ezzel a pitiáner gyökérrel azonosulni) a polcról.. Úgyhogy akkor most várok Egy Új Vice City-t...
2.
2.
felegyi
Én nemrég töröltem le szóval akinek segít az hajrá...
1.
1.
OldM4n
Ez sem fogja megmenteni ezt a játékot.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...