Jönnek a prémium kategóriás iPhone játékok

  • Írta: Daks
  • 2009. január 30.
  • Hír
Link másolása
Lehet, hogy megvalósul az a hónapok óta keringő pletyka, miszerint új, prémium kategóriás játékosztály nyílik az iPhone AppStore-on. A lépésnek sok kiadó örülne.
Lehet, hogy megvalósul az a hónapok óta keringő pletyka, miszerint új, prémium kategóriás játékosztály nyílik az iPhone AppStore-on. A lépésnek sok kiadó örülne.

Az iPhone játékok az Apple letöltőközpontjában jelenleg csak stílus szerint vannak kategóriákba sorolva, így (elnézést a kifejezésért) a filléres házi készítésű vackok egy helyre kerülnek a nagy kiadók minőségi termékeivel. Ha minden igaz, akkor ez a jövőben megváltozhat, nyílik ugyanis egy prémium kategória, amibe tényleg csak azok a játékok kerülhetnek be, amik akár egy PSP vagy DS címmel is simán fel tudják venni a versenyt. A pletyka szerint ezek egységesen 19.99 dollárba kerülnek majd, aminek a kiadók minden bizonnyal nagyon fognak örülni. Sok cég ugyanis azért nem csinált eddig iPhone játékot, mert nem hittek benne, hogy a jelenlegi 3-5 dolláros árak visszahozzák a befektetett munkát.
3.
3.
meridarider
nekem is megvan a kedvenc :D a hero of sparta mindent visz sztem annáljobb gémet nemnagyonláttam itouch ra...
2.
2.
dareal
számomra már megvan az igazi prémium iphone játék: xplane, ua mint pc-n, ami azt jelenti, hogy rámásolhatom a magyarországi scenery-t (csak nem fér rá, lévén az több mint 40 giga, az iphone-om meg 16 gigás... így maradt budapest és környéke, ill magyarország többi része kevésbé részletes felbontással :))
1.
1.
Racsika
Értékelnék egy undercovert mondjuk, vagy valami régi jó kis gémet (pl lucasarts féle adventure gémek, monkey island és stb) xD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...