Light Spire: Fortune's Web - még mindig gyönyörű

Link másolása
Újabb képek, valamint egy videó is megjelent a CryEngine 2 által hajtott Light Spire: Fortune's Webről - a látvány most is meglehetősen szépre sikerült.
Újabb képek, valamint egy videó is megjelent a CryEngine 2 által hajtott Light Spire: Fortune's Webről - a látvány most is meglehetősen szépre sikerült.



A játékot fejlesztő Luke Warm Mediának már csak egy kiadó hiányzik új játéka terjesztéséhez és finanszírozásához, s az urak elmondása szerint el is tudnák képzelni magukat az Electronic Arts vagy a Sega társaságában. A fenti tech videóban megcsodálhatjuk, hogy mit is tudtak a fejlesztők kihúzni a Crytektől megvett CryEngine 2.0 motorból, mely most egy fantáziabeli világot mutat be nekünk. A demót futtató gép adatait - HD 4850 VGA, 4GB RAM, Core 2 Quad Q6600 processzor - is megosztották velünk, ám természetesen nem ezek lesznek a valódi követelmények, lévén ezúttal csak egy maximum beállításokon futó bemutatóról van szó.

Ugrás a galériához

12.
12.
Dcrysis02
15:Hát ezek még csak kezdők.Nemrég alakult meg a csapat,egy kis ideje dolgoznak a projekten,meg ez csak egy modnak indult ki.A Crysist azért profibbak fejlesztették már.Meg hiába plaszterezték ki a videót a "wip" szöveggel,úgy látszik nem esett le.Work In Progress=Munka folyamatban.
11.
11.
Dcrysis02
13:Nem hinném hogy egy Quad proci kellene hozzá.A Crysishoz is azt volt az "ajánlott" de tökéletesen elfutott Core 2 Duo procikon is.Egy E8400-as elég volt neki.Az Alpha verziónak általában nagyobb gép kell mert még nincs optimizálva.
10.
10.
MangaBoy
Hát ez 1 az 1-en a Dark Messiahsra hajaz a graf meg épp hohy picivel szebb pedig az már nem mostani de megálya a helyét .
9.
9.
crytek
Ej de várom már ezt! Csak mire megjelenik :(
8.
8.
boxgamer12
ez miről fog szólni ??? de jó lesz

7.
7.
ACDC 4ever
6.
6.
felegyi
4# Nem sértés kép, de Győzike is így beszél XD!



A játék az egész Cool, remélem optimalizálják...
3.
3.
Dcrysis02
Nekem most tetszett meg a játék.A mozgásokon és az animációkon még dolgozniuk kell(a csávó csúszik még lépés helyett)de szerintem jó úton haladnak.Ha a játékmenet jó lesz,akkor még siker játék is lehet belőle.
2.
2.
Obi1
Látom rendesen használják a Zbrush-t. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...