Premier képek és infók az új Test Drive-ból

  • Írta: ATi0021
  • 2009. február 28.
  • Hír
Link másolása
Oly sok várakozással telt idő után végre megérkeztek az első információk, concept rajzok, és ingame képek a Test Drive Unlimited 2-ből.
Oly sok várakozással telt idő után végre megérkeztek az első információk, concept rajzok, és ingame képek a Test Drive Unlimited 2-ből.

A TDU2-ben az előző részhez képes még nagyobb területet járhatunk majd be. Lehetőségünk lesz off-road versenyeken részt venni, melynek keretein belül új autóosztályok is megjelennek, köztük az SUV, a Buggy, a Motocross és az ATV. A játék helyszíne továbbra is Hawaii marad, de ezúttal az annak eddig be nem járható területeit is felfedezhetjük.

Az eredeti játék így részben marad, kiegészülve további elemekkel. Új elem az eső is, az időjárás pedig ezentúl dinamikusan fog változni, így találkozhatunk felhős idővel, köddel, esővel, sőt erős trópusi villámokkal tarkított viharral is. Mindez segíti a látványvilágot még élethűbbé varázsolni.

Az avatar rendszer is nagyobb fejlesztésen esik át. Lehetőségünk lesz megválasztani öltözékünk, de ezúttal még több lehetőség közül válogathatunk, és akár tetoválásunk is lehet. Elmehetünk fodrászunkhoz, ahol megválaszthatjuk a nekünk megfelelő frizurát, vagy plasztikáztathatunk magunknak egy teljesen új arcot.

Az autóban ezentúl nem csak a rádiót és az ablakot kezelhetjük, lehetőségünk lesz be és kikapcsolni az ablaktörlőt is. Ha kabriót vezetünk, kedvünk szerint nyithatjuk és zárhatjuk a tetőt, szintén az időjárás alakulásai miatt. Az eddigi online rész is maradt, így ismételeten szórakozhatunk barátainkkal együtt.

Teljes 24 órás lesz a játékidő, így lesz nappal és éjszaka is versenyezhetünk. Egy újabb extra lesz a Racing School, ahol el lehet majd sajátítani a különféle autóosztályok vezetéséhez szükséges minden tapasztalatot. Ugyanakkor fejleszti jogosítványunk és további küldetéseket, vesenyeket, autókat tesz elérhetővé.
38.
38.
Gádzsó
36.
36.
ferrari123
35.
35.
Mathia$
Mostanában nagyon ottvan a terepverseny mindenhol...

(Motorstorm,Pure,Baja1000,Baja edge of Control...most meg ez is)
34.
34.
aBen
Remélem, mind3 gép (PS3+X360+PC) tulajai tolhatják 1mással multiban...kihagyhatatlan! :)
33.
33.
NereusLaceee
32: én bevallom nem boltól vettem... de így sem untam meg. A bonus pack és a patch után meg pláne...



Várom szeretettel a második részt, remélem a belső kamerán nem macerálnak, mert az úgy volt tökéletes. Nem csak volt, de a Cobra Concept kivételével mindent belsőből vezettem és nagyon rá tett az élményre.

Most meg még dagonya is lesz az erdőkben :D... csak szépen nyugodtan! Nem kell összekapkodni, összecsapni. Én megvárom.
32.
32.
ATi0021
Szerintem se lehet megunni a TDU-t online. Az egyik legjobb benne, amikor haverokkal összejövünk és azt csinálunk amit akarunk, hiszen a terület nagy.



Amúgy azzal, hogy az eredeti helyszín is marad, szerintem a legjobban a PS3 tulajok járnak, hiszen ők kimaradtak a TDUból. PC és X360 téren meg jó lesz, hogy hazai pályán is nyomulhatunk. Amúgy a Racing Schoolnak nagyon örülök. A sima TDUba a legtöbb noob már Enzoval vagy SLR-el bénázik, meg menőz. Legalább a TDU2 ben csak annak lesz aki tényleg elért már valamit a játékban nem csak benyomott egy cheatet.
31.
31.
Gaben19910117
aki azt mondja a Tdu-ra hogy unalmas volt és nem tetszett neki az tuti hogy nem a boltból vette:D meg kell venni gyerekek és élvezni az online világát ami nagyon yo:)

tdu2 is megvételre fog kerülni (Y)
30.
30.
ferrari123
Az 1 jo volt.Csak a Ps2-es bol kihagytak a ferrarikat meg a motorokat. :( am remelem az eredeti motorhangokat megtartjak. :) Ez messze az egyik legjobb autos jatek.Kotelezo vetel. :)
29.
29.
OldM4n
Kétségkívül jól néz ki. Mondjuk fura a Barack Obama-s képen a szeméből kiinduló mályvaszínű lézersugár... :))



Terep2 rulez!



26: TETSZETT. Egyébként ja, tényleg kéne a gyereknek egy a "magyar helyesírás szabályai"-ból. Ja, vagy azt még ált. másodikban hanyagolják? Nade tizenhét évesen...???

Apróság: A mondatot MINDIG nagybetűvel kezdjük.



Az Öreg Ars Poetica-ja: A stílus maga az ember. Arc nélkül is nagyon sokat elárulsz magadról. Egyszerűen a soraiddal.. Én tudom, hogy KI VAGY TE.



28.
28.
FeroxX
terep 2 rulz =DDD.. ha emléxik még valaki rá.. bár kötve hiszem..
27.
27.
laca009
25 26 hadjad azt a noobot már télleg naon unom a gh-s hírhez meg a tabula rasáshoz is írta már a hülyeségeit...
25.
25.
coderman
24: lett, lehetett, semmit, tettszett
24.
24.
Aramisz93
#24: Igazi ínyenc vagy a játékok terén látom. Csak a Need For Speed, mi?-_-'
23.
23.
Gádzsó
sztem nem lesz vmi jó.az 1 is elég unalmas let.nem lehetet semit se csinálni az autóval(motorátalakításon kívül).mindig körbe körbe.ami tecet bene az az volt h lehetet ecko-s ruhát venni.
21.
21.
LINK 18
Háttt bazz én eztet megveszem akk :) :) Kezdtek felizgatni :) hát jahm....:).meg még jön az új colinka..grid 2..Lehet forza 3.....(szinte tuti:) ) .....és még sok más pl fuel ....Nahh vazz megyek én is bankot rabolni mint ahogy aztmár az elmult hetekben 24-7 en megtettek :)
20.
20.
d15a5t3r
JÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍHÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!

De király!!! Én meg már azt hittem, hogy kakukk, no TDU2. Ekkora hírt így 7végére!!! Best of autós játékom a TDU, és ráadásul marad Hawaii!!! YES! Várom szeretettel!!!
19.
19.
Gael
16:szerintem arra gondolt o is,hogy sok mindent lehetne finomhangolni az elozo reszhez kepest,tobbek kozott a nehezseget.En anno a GT4 mellol ultem at a TDU-val jatszani,es akarhogy tetszett,nagyon konnyunek talaltam,az autovalasztekot meg szegenyesnek.
18.
18.
ATi0021
17: Írtam a hírbe hogy lesz kocsimosó, de látom a Gk-s srácok azt a részt kivették. Amúgy a Pink Whale's nevű autómosóban vihetjük el majd kedvencünk. Ez az eredeti TDUba is benne van csak rejtve, de majd a 2ben már fel lesz ez is oldva.

Amúgy itt elolvashatod az eredeti forrásból a hírt:

http://www.forzacentral.com/forum/showthread.php?t=31230


Amúgy egyenlőre ez még nem hivatalos forrásból van. És a forrásban is írják, hogy nem a végleges verzióból vannak képek. A hivatalos bemutató várhatóan ez E3 keretein belül lesz.
17.
17.
tyler001
16.
16.
LINK 18
Jó lesz ez ha jó lesz :) sok a verseny stuff motanában ugyhogy gatyó felköt különben gáz lehet.Első részz akoriban jó volt naon :) ...De.......akkor :) Defekt nem is lesz benne ??? :) így má nem is kő.....Meg én kiakarom porszívózni...meg kiporolni a lábtörlőt...meg lemosni a kocsit.Meg a keréknyomást helyreállítani ha ugy van xd :)
15.
15.
ATi0021
14: Igen bocsi emiatt, az kimarad a hírből. Elnézést hogy kimaradt, csak sietve írtam a GKnak a hírt. Ha jobban megnézitek alul a bal oldali képet ahol a fekete srác van, ott van a képen alul az üzemanyag jelző is. :D
14.
14.
amd33
Zero88 nem tudo miért eza véleményed de az első rész is iszonyatosan jó volt 96%-os game ez csak mégjobb lesz...
13.
13.
krizsa22
már csak az kéne bele hogy tankolni kelljen isten császár lenne
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...