Tabula Rasa - Elérkezett a vég

  • Írta: Ghost
  • 2009. február 28.
  • Érdekesség
Link másolása
A koreai NCsoft által fejlesztett MMO elérkezett az utolsó naphoz, hamarosan egy hatalmas összecsapás kezdődik az emberek és az ellenség között.
A koreai NCsoft által fejlesztett MMO elérkezett az utolsó naphoz, hamarosan egy hatalmas összecsapás kezdődik az emberek és az ellenség között.

Ugrás a galériához

2007-ben jelent meg a Richard Garriot nevével fémjelzett sci-fi MMO, amelyben a játékosok az emberek seregeit erősíthették egy elkeseredett háborúban a Bane hadak ellen. Sajnos a várt sikereket nem sikerült elérni, ezért egyre többen elhagyták a Tabula Rasa világát, s a fejlesztők kénytelenek voltak bejelenteni, hogy leállítják a szervereket. Elérkezett hát az idő, hogy az emberek egy utolsó támadást indítsanak az ellenség ellen, egy olyan támadást, amelyet egyik fél sem élhet túl. Ezen a hétvégén véget ér a Tabula Rasa, a bátor harcosok elesenek, a szerverek leállnak.
13.
13.
Hiromacu
R.I.P.



Kár érte! Ígéretes kezdeményezés volt. Játszottam vele amíg csak tudtam. Végre volt egy valamire való sci-fi erre most meg megszűnt! Sokak nem tudták sajnos túltenni magukat az 'á ez csak egy szar lövöldözős hent játék' előítéleten. Pedig csak egy új színfolt volt a tucat fantasy MMO-k között. Én játszottam a nagy neves WOW-val én nem nyűgözött le. Akkor már sokkal inkább a Guild Wars vagy a Lineage II. Ez van.



Én még mindig azt mondom, hogy a Tabula Rasa egy nagyszerű játék volt.
12.
12.
Oláh Béla gádzsó
Laca kockulj egy sort te gépbuzi! Büszke lehetsz magadra hogy ráizgulsz a játékokra! Remélem Lara Croftra is ráverted:) Beszóltok mindenkinek és tiszta gyökerek vagytok! Tisztelet a kivételnek!
11.
11.
Gádzsó
nem vagyok dakota.azok itt nem élnek vágod?
9.
9.
Optimus Prime
Ma találtam pár spéci felszerelést. Páncél, fegyverek no meg a gyári XP boosterrel könnyű haladni a szinteken. Bár félő a Földig már így se jutok el. :(

De végre olyan cuccom van és úgy fest a karakterem, mint Sarah Morrison. :)
8.
8.
laca009
gádzsó mi vagy te dakota? bameg ha nem ismered a játékot ne szolj hozzá
7.
7.
HomoLudens
6#Hogy lenne már WoW utánzat minden képen lézerpityukkal rohangálnak a Wow meg a fejbeverős fajta:)
6.
6.
Gádzsó
4#pontosan jól mondod de mi ez a gém?Predátoral kell meni?Ez valami wow utánzat?
4.
4.
HomoLudens
3# Pontosan nem értem a kérdésedet, de szerintem a válasz az, hogy az MMO-knak fenntartási költségük van amihez kell valamennyi gamer.
3.
3.
Chavez
De minek is bukik mega mmo gém?
2.
2.
laca009
én egy hete töltöttem le 2-3 órát játszottam vele és meg kérdeztem magamtól mi ez a szar ennél még a runscape is jobb...
1.
1.
aBen
Kár érte, életem első MMO-ja volt...:(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...