The Old Republic - Bemutatkozik a Bounty Hunter

  • Írta: Ghost
  • 2009. március 21.
  • Képek
Link másolása
A Star Wars: The Old Republic a közkedvelt univerzumban játszódó MMORPG lesz, amely kapcsán ma bemutatkozott a Bounty Hunter, az egyik játszható kaszt.
A Star Wars: The Old Republic a közkedvelt univerzumban játszódó MMORPG lesz, amely kapcsán ma bemutatkozott a Bounty Hunter, az egyik játszható kaszt.

Ugrás a galériához

A Bounty Hunter egy izgalmasnak tűnő kaszt lesz, akik feltűnnek majd a legújabb Star Wars játékban. A The Old Republic a filmek eseményei előtt játszódik, amikor ádáz harcot vívtak egymással a Jedik és a Sithek. A játék megjelenése valamikor az idei esztendőben várható, s az eddig látott képek alapján egyre szebbnek és szebbnek tűnik a Star Wars: The Old Republic.
15.
15.
koffein
15: ez az uj dalodnak a refrénje igaz?
13.
13.
NereusLaceee
Láttam interjút ott már mutogatták a BH-t.



Ez a Jedi dolog meg szerintem kicsit tovább fog menni a régi hagyományokon. Utoljára Jedi Academy-t meg Kotor1-et toltam, Kotor-ban már elég sok képesség volt mindkét oldalon, szerintem ezt a vonalat viszik tovább. Legalábbis remélem hogy lesz egy jó adag talent lehetőség minden kaszthoz.
12.
12.
dareal
9: lehetsz sith/jedi is, de a kotorban sem csak ezen 2 class volt jelen.
11.
11.
Tomie7
Tényleg elég jól néz ki! :D CSAK VERJE LE A WOW-OT! xD :@
10.
10.
HomoLudens
Grievous-t csak példának írtam hogy hasonló stílust eltudok képzelni gondolom akkor is voltak droidok meg cyborgok.



A tank az a stílusú kaszt ami nem osztogat nagy sebzéseket de annál több sebzést képes elviselni így feltartóztatja az ellent még többiek végzik a dolgukat.



crowd control karik általában kevés sebzést bírnak közepes DPS (sebő) -k de skilljeikkel bénítanak lassítanak elterelnek így a csapat képes nagyobb túlerővel is szembe szállni.



Tudom hogy Jedik tudnak healelni de szinte tuti biztos vagyok benne hogy ez maximum 2nd healerkedésre lesz elég én inkább DPS (rövid idő alatt sokat sebez ) kariknak tudom elképzelni főleg .



És igen Ghost legyen igazad :)
9.
9.
demon68
heh, én eddig azt hittem, hogy ebben is jedikkel meg sithekkel lehet lenni, mint a kotor-ban. így nem annyira izgat
8.
8.
dareal
amire nagyon kíváncsi vagyok, de még semmi infó róla:

-űr és az űrhajózás, reméljük nem lesz elcsépelt

-craft (a mostani BH bemutatóban annyi utalás van csak, hogy az artisan-ok keményen dolgoznak a jó BH armorok legyártásánál. remélem az az artisan egy player :))
7.
7.
dareal
5: a tank fogalma kb annyi, hogy az az a karakterosztály, aki beáll a nagy főellenfelek elé, piciket sebez az ellenbe, viszont jól tűri a csapásokat. tulajdonképpen egy fogó játékos, aki felfogja, "tankolja" az ellenfelet.



abban meg igazad van, hogy a jedi az több mindent lefedhet. pl az SWG-ben is úgy van (épp aktuális SW mmo), hogy 2 fajta jedit lehet kihozni, sith és jedi (illetve dark és light jedi). a dark jedi a nagy sebzéseket generálja, viszont nincs sok védelme, míg a light jedi az úgynevezett tank.

crowd control a mobok tereletéséért felel (hülye megfogalmazás, jobb szót nem találtam :)), mint pl mob altatása, lassítása, stb



bár ezen fogalmak leginkább a themepark mmo-ra igazak, sandbox-ban a keverési lehetőségek miatt sok esetben nehéz 1-1 játékost beskatulyázni. sajnos a SW:ToR themepark lesz, de bízom benne, hogy azért sandbox elemek is lesznek :)
6.
6.
dareal
4: anno a pletykák úgy szóltak, hogy az élőszereplős sorozattal várható. az nem tudom, hogy hogy áll, de 1-2 éve úgy volt, hogy 2009 év végén jön (de azóta volt egy kis balhé (forgatókönyvírók sztrájkja, ami miatt sok sorozat csúszott, szétdarabolódott))

én is úgy saccolnám, hogy év végén, köv év elején már béta.
5.
5.
t.roli
Eleve a Jedik gyógyító erővel is rendelkeznek, Nem mindegyik Jedi hasznűl fénykardot, ahogy sith sem. Mivel a KOTOR idejében játszódik, Grievous kizárt, és a fénykardok amúgy is Luxuscikkek voltak abban az időben, sokan az elődjét, a vibro pengét használták.



Amúgy BH kaszt valószínüleg tlel lesz fegyverrel, lángszórótól kezdve egyéb csapdákon át bármi.

A tankot nem értem. Ez egy jármű vagy MMo kifejezés? Nem MMOzok nem tom, ha arra gondolsz akit töltényt ad akkor arra gondolsz, ezek droidok szoktak lenni az SW ben.

Vagy ha tank arra gondolsz aki neki fut az ellenségnek, akkor bizony az valami sith lesz.



crowd control arról meg végkép nincs elképzelésem mi a búbánat lehet..



Ghost, ne tévedj :)
4.
4.
Ghost
Megjelenése még TBA, de szerintem ésszerű lenne még az idei esztendőben kihozniuk. Van egy olyan sejtésem, hogy év vége felé már játszhatunk egy bétával, esetleg már a teljessel is. Aztán meg lehet, hogy tévedek :)
3.
3.
HomoLudens
Egyébként nagy hangulata van a BH-nak de nállam még mindég a fénykardos arcok a menők. Lazán vissza pattintok egy két lézer lövedéket és hopp már ott is vagyok hogy fordulatból vágjam le a fejét :)



Mivel MMO a karaktereket muszáj csapat játékra tervezni így lehet filózni milesz a többi kari.



Szerintem BH volt a távoli DPS (hunter)

Jedi / Sit a közeli DPS (Champ)



kell még mindenképpen egy tank és healer.

Szerintem a tank lehet egy robot vagy cyborg cuccos azt még lehet játszanék is mint pl Grievous tábornok

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/hu/a/a2/Gre.jpeg
(bár a tankokat nem nagyon szeretem)



healer technikus vagy hasonló kis pet robottal nyomulna



és mindenképpen lesz egy crowd control na ezt hogy oldják meg?



és lehet még számítani egy debuffer / buffer vagy Pet Class ra,
2.
2.
IceColdKillah
Nagy Star Wars rajongó vagyok és eddig minden eleme tetszett az univerzumnak, de az a kis kiálló antenna a sisakon....hát sztem anélkül sokkal gizdább lenne. Csak jöjjön már ki!!!!
1.
1.
HomoLudens
Nagyon nagyon nagyon várom

http://www.swtor.com/info/classes/bounty-hunter


Ezt miből gondolod? "játék megjelenése valamikor az idei esztendőben várható"



Már egyideje próbálok erről infót találni de semmit nem találtam...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...