SLAM - A jövőben játszódó szerepjáték

  • Írta: Ghost
  • 2009. április 1.
  • Bejelentés
Link másolása
A RealTime World egykori fejlesztői alapították a Ruffian Games nevet viselő céget, amely ma bejelentette első játékát, a jövőben játszódó SLAM-et.
A RealTime World egykori fejlesztői alapították a Ruffian Games nevet viselő céget, amely ma bejelentette első játékát, a jövőben játszódó SLAM-et.


A bejelentés szerint olyan szerepjáték élményben lesz részünk, amilyet még sohasem tapasztaltunk. A SLAM főhőse Dexter, aki szembeszáll az utcán zajló bűnözéssel, s ehhez segítségére lesz majd megannyi fegyver, kezdve a kardoktól a legmodernebb lőfegyverekig. Járművek is várnak majd ránk, még repülőről is rendet tehetünk a bűnözők között. A cég vezetője elmondta, hogy a rengeteg helyszínnek és lehetőségnek köszönhetően sokan szeretni fogják a játékot, végre lehetőségük van egy teljesen egyedi RPG-t megalkotni, ami nem a már jól ismert fantasy világoban játszódik, hanem a jövőbeli városok utcáin. A megjelenés az idei esztendő végén várható PC-re, Playstation 3-ra és Xbox 360-ra.
9.
9.
McDuff
"nem a már jól ismert fantasy világoban játszódik, hanem a jövőbeli városok utcáin"-->kérdezem én: mi a különbség???v talán ezek tudják h hogy fog kinézni 1 város 50 év mulva?hűűűhaaao_O...le a kalappal előttük...
8.
8.
Takuma Sato
Na ezt már szeretem XD

Nekem bizti meglessz
7.
7.
ZeWa
zod: A Diablo RPG és Hack'n'Slash keveréke:D
6.
6.
bzsp
ójeeeeee! királyság:D
5.
5.
AKI94
Dexter? XD

akkor már egy laboratóriumot is kérunk a játékhoz :D
4.
4.
zod
Ha év végén már meg is jelenik, akkor illene többet mondaniuk róla. Szerintem is, ez annyira lesz RPG, mint a Diablo.
3.
3.
NereusLaceee
1: Mér miről írjanak? :D Egyenlőre ennyit tudnak biztosan. Sohasem látott játékmenet fegyverek garmadájával ötvözve járművek tucatjaival tűzdelve és mindez Szkájfáj világban.
2.
2.
Mathia$
1: Ja ezekre alapozva az lesz
1.
1.
Gael
miert van az,hogy ezek kijonnek a szerintuk fantasztikus szerepjatekkal,es mast sem hangsulyoznak csak a fegyvereket,meg hogy milyen kemenyen fogunk rendet tenni az utcan vagy hol.Lehet hogy akciojatek lesz ez megis inkabb?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...