Darkest of Days - képek és egy friss trailer

Link másolása
A Darkest of Days már jó pár éve fejlesztés alatt áll az 8Monkey Labs, és a Phantom EFX felügyelete alatt, most pedig egy friss video kíséretében több új kép is előkerült.
A Darkest of Days már jó pár éve fejlesztés alatt áll az 8Monkey Labs, és a Phantom EFX felügyelete alatt, most pedig egy friss video kíséretében több új kép is előkerült.


A játékban egy időutazót alakítunk, aki az emberiség legsötétebb napjaiba utazik vissza abban a reményben, hogy megváltoztatva dolgokat, egy szebb jövő köszönt az emberiségre. Bill Wadleigh, a játék producere szerint a program erőssége a Marmoset Engine lesz, ami képes több száz ellenfelet megjeleníteni a képernyőn. Továbbá éppen emiatt különbözik a játék a többi társától, mivel a fejlesztők kifejezetten arra összpontosítanak, hogy a nagyszabású csaták hassanak legjobban a játékosokra. Különböző fegyvereket vehetünk majd magunkhoz, persze minden korban másfajta technológia áll majd a rendelkezésünkre. A játék PC-re, valamint az Xbox 360-ra készül, a megjelenési pedig idén nyár végén lesz esedékes. A galériánkban összesen 58 új kép található.

Ugrás a galériához

25.
25.
chaosempire0
Bocs elírtam 56.másodpercnél tényleg több százan vannak.
23.
23.
Necros
A videóban az 56. másodpercnél elég sokan vannak azért. ;)



Egyébként meg a grafika engem nem érdekel, egynek elmegy, nem az a lényeg úgysem egy játékban, hanem a játékmenet és a történet. Ha jól is néz ki, az már bónusz. Kivéve a Crysis-féle játékokat, ahol minden a grafika, a többit meg összedobják valahogy...



Szerintem szimpatikus kis csapat, váltottam már velük e-mailt is, remélem, sikerül egy jó játékkal előállniuk, az ötletük nagyszerű, talán meg is tudják rendesen csinálni. Én várom a játékot. :)
22.
22.
AKI94
en inkabb csak annyit mondok hogy várom a gépigényt XD
21.
21.
Dcrysis02
19:Én meg azt nem tudom te mit ugrálsz itt,kijön az első trailer ami közel egy perces ingame anyagot mutat,te meg már ebből azt szűröd le hogy hazudik a pali.Várd ki amíg kijön aztán kész.Úgyis buknak ha nem úgy lesz ahogy mondják.
19.
19.
ZERO88
17: vááá:D Akkor sem hiszem el hogy ebben a szar játékban lesz annyi ellenfél! Hol látszik az????? Csak ki találtak valamit hogy miért annyira szar a grafika! Úgy csinálsz mint ha te fejlesztenéd:D Meg jó pár év után ha így néz ki a játék már az is elég szégyen! Ha annyi ellenfél lesz akkor aszt miért nem mutatták be?
18.
18.
Takuma Sato
Hát nem tünik rossznak!!!

Remélem az igéreteiknek eleget tesznek!!
17.
17.
Dcrysis02
16:Akkor mit pattogsz itt?Várd meg amíg kijön a játék aztán akkor csicseregjen a szád. :D
16.
16.
ZERO88
15: Az egy dolog hogy mit ígérnek!

És hogy mi lesz az igáz más kérdés!

Hiszem ha látom! Eddig csak ronda grafikát láttam:) Egyik képen sincsenek 40-nél tőben! Inkább kevesebben:)
15.
15.
Dcrysis02
14:Figyi,állítólag óriási csatamezők lesznek,és sok ember lesz a pályákon.Nem egybe fognak tömörülni(gondolom)még ha csatában vannak is,vannak akiknek fedezniük kell hátulról az elöl haladó katonákat.

De tessék,itt idézik az embert aki ezt mondta és egy link is van az eredeti interjúhoz:(ha már nekünk nem hiszel)

http://www.pcgames.de/aid,682629/Darkest-of-Days-Gameplay-Trailer-erschienen-Mit-dem-MG-gegen-die-Roemer/PC/Video/
14.
14.
ZERO88
12: Most nem azért de én sem a videón sem a képeken nem látok több száz katonát!
13.
13.
tjames
...going back in the history, to learn some of historys misterys.. nagyon jó :)

Meg az a terminátoros időutazós gömb is jó :)

12.
12.
tjames
#11: Párszáz ellenfél kamu? A DeadRising 2-ben 6000 zombit ígérnek egyszerre a képernyőre! (igen jól olvastad hatezer!) Na ha szerinted ez a párszáz kamu, akkor az??? :)
11.
11.
ZERO88
Szerintem ez a több száz ellenfél az kamu lesz!

Tisztára olyan a grafikája mint a COD 2-nek volt!
10.
10.
Daks
jaja ez az :) en is csak ezutan kezdtem odafigyelni ra, de jonak igerkezik
9.
9.
Dcrysis02
Erre gondolsz? :)

http://www.msnbc.msn.com/id/21134540/vp/30035248#30035248


Pár napja láttam,aztán emiatt figyeltem fel a játékra.
8.
8.
Daks
a koncentracios tabor nagyon odabasz hangulatban, erdemes megnezni az msnbc videot is aj atekrol!
6.
6.
barosg
Jónak Tünik :)) PEACE
6.
6.
Giga0509
Húú,ez király,nekem nagyon bejön :D
5.
5.
Dcrysis02
A képeket az egyik szerkesztőnek köszönjétek,én csak a trailert küldtem be.Láttam a képeket is,de gondoltam majd berakják az egyik sziesztázós galériába őket. :)

A játékról:Annyit tudok hogy úgy tűnik lesz PhysX támogatottság,kis terhet levéve a prociról.Én úgy vagyok a grafikával,hogy biztos kompromisszumot kellett kötniük a fejlesztőknek.Rondább grafika,de nagyobb terek,és több NPC.Felőlem rendben.Na meg a rómaiak gépfegyver általi halálát már hogy a fenébe hagyhatnám ki? :))
4.
4.
tjames
Én is így vagyok...sosem hallottam róla, de tetszik! :) Igaz a graf még kiforratlan (már idejétmúlta a sok évnyi fejlesztés alatt) vagy úgy is mondhatnám: elrepült felette az idő vasfoga :)

De a sztori, meg úgy az egész lehet ígéretes!
3.
3.
wolf15
Ohh...egész jó.Így elsőre bejövős.Csak ha télleg ennyi enemy-t tud majd megjeleníteni,akk lehet gondban lesz az én kis gépem^^
2.
2.
Scoo
Nekem is új, de tetszik.

1.
1.
klemid
Erről még nemis hallottam de igy sztori meg minden igy bejön.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...