Transformers: A bukottak bosszúja - új trailer

Link másolása
Befutott a 2007-es Transformers mozifilm második részének harmadik nagy, és egyben végső előzetese. Michael Bay megint nagyot alkotott!
Befutott a 2007-es Transformers mozifilm második részének harmadik nagy, és egyben végső előzetese. Michael Bay megint nagyot alkotott!


A grandiózus, specfális effektusokkal és akciókkal teletűzdelt film még azért is érdekes, mert idén 25 éves a Transformers franchise. Ünnepeljük hát méltóan eme jeles alkalmat!
30.
30.
Kerik
SKACOK VALAKI MEG TUDNÁ NEKEM IRNI HOGY MAGYARORSZÁGON KB.MIKORRA JELENIK MEG AFILM?

29.
29.
Optimus Prime
Pontosabban Chvey Trax és Beat - nemtom melyik-melyik - de anno is voltak kis kocsik. Egy Volt is lesz ő Jolt, Autobot meg persze a Corvette Stingray, mint Sideswipe. Az Audi R8 Sideways lesz, Álca és talán reformált Barricade és gyanúm szerint a The Fallen kezese. Soundwave pedig szatellit és űrjet lesz.
28.
28.
Tilla25
Ők az ikrek, Skids és Mudflap. Karakterükhöz ilyen kocsi passzol, Mert folyton hülyéskednek és néha teljesen beszámithatatlanok.
27.
27.
Stack
Mi a másik két kocsi Bumblebee után? Az a zöld meg rozsdaszínű? Nem lehetett volna valami rendes kocsikat beletenni mint az egyben?
25.
25.
Tilla25
Annyira megvan bonyolitva hogy lassan én sem tudom hogy ki kivel van. De ez igy jó. Amúgy az Audi R8 tényleg Soundwave lesz??? Vagy az Baricad?? Baricad az elsö rész végén harcban valahol eltünt, mert látni lehetet hogy a többi álcával ment, de hogy hová azt a fene se tudja.
24.
24.
pjoco
Aki szerint ez szar lesz az nem normális vagy csak a love story-t szereti! :D
23.
23.
Optimus Prime
Az első 13 Primus első Transformerei. Akik eddig ismertek Az Utolsó Autobot, Vector Prime, The Fallen, A Liege Maximo (bár ez még nem biztos). Filmben ellenben totál más az alap szituáció, ahogy szinte minden sorozatban. Jetfire itt az egyik első Seeker egyike, akik új nap után kutattak. A rajzfilmben például meg Starscream régi tudós(!) barátja volt.
22.
22.
Tilla25
Én úgy tudom hogy Primus teremtete az alakváltókat. Csak Megatron már akkor is világuralomra tört és néhány alakvátó át állt az oldalára. Igy jöt létre az Autobotok és az Álcák. Most én eltudnám azt képzelni hogy Megatron szerez egy örök szikra darabot és csak azért társúlna Fallen-nel mert csak ö tudna eröt vinni az örök szikrába és az örök szikra segiségével átváltozna Galvatrona. Minden esetre mind ketten világuralomra törnek, szóval nem tudom hogy ebböl mi fog kisülni. Amúgy tényleg 13-an vannak. Unicron 13 testöre. De ahány regény annyi történet. Ez a film is egy másik történet, szóval semmit sem lehet mondani biztosra. Jetfire története is más. Őt itt a földön Sokoló hozta létre, de végül valamiért átált az autobotok oldalára.
21.
21.
Optimus Prime
#19: az eredeti történet szerint 13-an vannak, ők voltak az Első 13. Készül is erről egy képregény Simon Furman mestertől. Az Álcák eredete viszont a Fallenhez köthető a Defiance képregény szerint. Itt a Fallen-Megatron viszony hasonlít a G1 Unicron-Galvatron viszonyhoz.
20.
20.
LiMiT
IIISTENEM!!! :'( De várom!!! De komolyan!!! Hihetetlenül király MÁR MOST!!! Vagy 5x megnéztem eddig!! áááááh!!
19.
19.
Stack
Még több mint egy hónapot kell erre várni??? NEEEE!!!! Én is a felirat híve vagyok.
18.
18.
Tilla25
17: de fog velük is foglalkozni. Sam amikor elejti a bemutatóba az örök szikra egyik darabját, a szikra megmutatja neki a tranformersek titkát. Ezt a titkot csak három autobot ismeri és most már Sam is. Megatron ezt a titkot minden áron megakarja szerezni, ezért is uszitanak Samra egy "speciális" álcát. Söt szerintem az egész családját üldözni fogják. 16: a filmbe valószinüleg igy lesz, de azt is hozá kell tenni hogy Fallen nem csak az autobotok ellensége ha nem az álcáké is. Az álcákal is csak terve miatt egyezkedik. Mondjuk az eredeti történet máskép van. Fallen teremtöjével (Unicron) is szembe szált és volt neki még 8 testvére és remélem következö részben öket is láthatjuk. Autobotok most óriási vereséget fognak szenvedni, szóval senki se számitson Happy End-re a végén
17.
17.
n_csacsi
16: honnan vetted? Nekem így tetszene a film :D (persze alapból bejön mindkét rész) Úgy se értettem mit keresnek ezek a bazi nagy robotok a filmbe :D
16.
16.
Mathia$
16: akkor a főszereolőnk magánéletébe és a családjába, meg egyéb felesleges dolgokba nem tér bele a film? Mert akkor most lehet meggyőztél hogy megnézzem...
15.
15.
Optimus Prime
A sztori most jobb lesz, illetve lesz. Hála Ehren Kruegrnek, aki jócskán lefaragott itt-ott és rátért a lényegre. Aki nem akar túl sokat tudni filmről az ne olvassa az alábbi sorokat. A főszerep a The Fallen-é lesz, aki az első Transformerek egyike és az Allspark volt az ő és társai teremtője és energiája. Ám az Allspark energiáját néha újra kellett tölteni erre jöttek a Constructiconok - a bazi nagy munkagépek - hogy megépítsék a Nap kollektort (vagy Arató) feltöltve egy nap erejével az Allsparkot. Nos, az egyik utolsó ilyen a Földön van, mégpedig arra épült a gízai piramis, és a The Fallen ezt szándékozik aktiválni az Allspark töredékhez. :)
14.
14.
iPot
Háát.. le a kalappal emberek ez remek lesz!!! Az első része is valami iszonyat jó... alig várom, hogy megnézhessem!
13.
13.
Gyurez
über király lesz! remélem hozzá az elsőt
12.
12.
ferrari123
11.
11.
laptop12
az a jó hogy nem lesz feliratos, mongyuk nem tom mér így csinálták, mert az első feliratos volt (és tök szar) akkor ez mért nem az, nem baj jó így
10.
10.
Mathia$
Áhhh. fogadjunk az lesz ami az 1nél, nagy durranás fúúú meg tyűűha!

Aztán a "minek kellett ezt a sz@rt is megnéznem!" effekt...
9.
9.
amd33
Szinkronhangok basszus ti hülyék vagytok képesek voltatok megnézni szinkronossan én majdnem beháyntam szinkrontol a filme angolul mengnézése után magya felirattal ne rontsátok úgy e la filmet hogy szinkronnal nézitek ne mér annyit amit tehettek filmet ne szinkronnal nézzétek mert 90%-ba jobb eredeti nyelven...
8.
8.
Optimus Prime
Szinkronhangok ugyanazok lesznek, és persze jönnek újak. Jetfire-t - a szakállas robot - például Simmons AKA John Turtorro fogja szinkronizálni. Optimus Peter Cullen és Megatron Hugo Weaving, egy veterán is visszatér - az eredeti Megs eredeti hangja - Frank Welker, aki Soundwave-et szinkronizálja.

A bemutató június 24.-én lesz, hacsak újfent előrébb nem hozzák. :) (a tervezett 26.-a volt)
7.
7.
jacksperrow
jó mert ugyanazok a szereplők, és remélem a szinkron hangok is ugyanazok leszek mint az első részében
6.
6.
MadDragon
Most vettem észre a cikk íróját. :)
5.
5.
amd33
Nem tom szerintem az első rész is iszoynat jó volt egyik kedvenc filmem de ez nagyon nagyot fog utni pontosan ahogy KD fogalmazott BESZARSZ BEHUGYOZOL...:D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...