The Sims 3 - online is vásárolhatunk kiegészítőket

  • Írta: fojesz
  • 2009. május 1.
  • Hír
Link másolása
A The Sims 3 hivatalos weboldala nem csupán információkkal és látnivalókkal várja majd a játékosokat, hanem újabbnál-újabb kiegészítőkkel is.
A The Sims 3 hivatalos weboldala nem csupán információkkal és látnivalókkal várja majd a játékosokat, hanem újabbnál-újabb kiegészítőkkel is.



Az Electronic Arts ugyanis még magasabb szinten fogja művelni a kiegészítőgyártó ipart: a thesims3.com-on keresztül némi pénzmagért cserébe új tárgyakat, ruhákat és sok más olyan kiegészítőt tölthetünk le, amelyekhez más módon nem férhetnénk hozzá. Miután ilyen cuccokat nem nehéz készíteni, s nem is igényelnek túl sok időt, várhatóan tonnaszámra válogathatunk az apróságok között. És hogy a harmadik részhez nem érkeznek majd hagyományos, lemezen megjelenő kiegészítők? Természetesen arra ne vegyünk mérget!
14.
14.
dusty
Kíváncsi leszek h a sims 3 hoz is lesznek e kiegészítők,!! De remélem h lesz mert így tök szar
11.
11.
50centbetti
9.
9.
--=mgta=--
#13 Az tényleg rossz. meg utána a mentéssekkel is baszkólódni kell mindig...
8.
8.
Gubi
Egyetlen dolog miatt utáltam a Simset. Egy Windows újratelepítés után ki a francnak van kedve visszatenni a játékot a minimum 6 kiegészítővel együtt? :D
7.
7.
Sohi
Szerintem az EA-nek teljesen igaza van!!! Én személy szerinte a 2. résszel játszottam 30 percet és utána nyomtam egy uninstallt, de! Nézzétek meg, bármit kiadnak hozzá veszik mint a cukrot, még a legszarabb kiegészítő is vezeti az eladási toplistákat. Mondjátok többen, hogy lehúzás, meg nem kell több kiegészítő. Igenis kell, annyian játszanak vele, hogy el sem tudjuk képzelni, ha nekik boldogság had vegyék, szórakozzanak. Valószínű aki Simsezik és még a kiegészítőket is veszi nem fogja tolni a pl. a Dead Space-t vagy a Killzone 2-t...
6.
6.
szlav
Na a sims az amiből nekem már elegem van xD

http://href.hu/x/8w6b ..amúgy xD

5.
5.
--=mgta=--
#2 Több kieg, több pénz. Legjobb üzlet politika. Összecsapva mindegyik kieg össze volt, ez igaz. De ez is volt a lényege: majd a következő is jobb lesz; vagy én szeretném a simeket elvinni "szabadidőt" játszani, de már unnom ezért megveszem a kutyásat is mert mindig szeretem volna egy schnauzert.



U.i: ha meg jó lesz kiadják ps3-ra is... :-)
4.
4.
klemid
7:Ezek szerint jáccasz vele.:D
3.
3.
megalonagyix
ez szégyen ez a játék... hugomnak megvan az összes része, de unom már mint a szart
2.
2.
MT Raze
A Sims-et soha nem létezetté kéne tenni szvsz...

Az EA-seknek meg remélem hogy legalább furdal a lelkiismerete.
1.
1.
--=mgta=--
Szerintem olyan rossz játék lesz, hogy csak 10-12 hónapig fogja uralni az eladási top listákat... :-)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...