Final Fantasy VII - hamarosan PlayStation 3-ra is

  • Írta: fojesz
  • 2009. június 1.
  • Bejelentés
Link másolása
Nem, sajnos még mindig nem remake, a Square Enix egyelőre csupán a PS1-es eredetit teszi elérhetővé a PlayStation 3 és a PlayStation Portable tulajok számára.
Nem, sajnos még mindig nem remake, a Square Enix egyelőre csupán a PS1-es eredetit teszi elérhetővé a PlayStation 3 és a PlayStation Portable tulajok számára.

A rajongók a sorozat egyik legjobbjának tartják a Final Fantasy VII-et, titkon pedig azért imádkoznak, hogy az első generációs PlayStationre megjelent kedvencükből remake készüljön PlayStation 3-ra. Nos, ha feldolgozás nem is készül egyelőre, az eredetivel már a PS3-as és PSP-s játékosok is játszhatnak, amennyiben letöltik a hamarosan PlayStation Networkön debütáló játékot. Ugyan a Square Enix egyelőre hivatalosan nem jelentett be semmit, az ESRB honlapján már feltűnt a Final Fantasy VII neve, így joggal számolhatunk egy E3-as bemutatóval. Kezdetnek azért ez is több mint a semmi, nem?
4.
4.
HungarianEvil
Nordes, ha játszol az FF VII, attól még nem ismered meg az egésztörténetet!!! ha sz egészet meg akarod ismerni: Final Fantasy 7 Crisis Core (psp), Final Fantasy: Last Order (rajzfilm), Final Fantasy 7 (ps1, psx), Final Fantasy 7 Dirge of cerberus (ps2), Final Fantasy 7 Advent children (film), + van két FF 7-es mobil game, amiket nem ismerem, állítólag az egyik a Finaly Fantasy 7 Crisis Core előtt játszódik...

szoval ebben a sorrendben told ki a game-okat ha kiváncsi vagy a teljes storira!
3.
3.
tommy93
És tudtam hogy lesz ebböl valami!:D Akár PSP akár PS3 várom.
2.
2.
Nordes
AAA ez k..va jó milyen régóta várok erre!A VIII. résztől kezdve követem a sorozatot és eddig a VII. és a XI. kivételével mindet be is szereztem.

Most végre majd megismerhetem a hetedik rész történetét is.Bár egy remake-nek én is jobban örültem volna azért ez is egy nagyszerű hír.

Lassan tényleg be kell szereznem egy PSP-t.
1.
1.
koffein
ha välaszthato a nemet nyelv is akkor engem erdekel.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...