Wolfenstein - Mozgásban a halálosztó Assassin

  • Írta: Ghost
  • 2009. június 14.
  • Videó
Link másolása
Hamarosan a boltok polcaira kerül a legújabb Wolfenstein, amely kapcsán érdemes megismerni az ellenfeleket is. Most bemutatkozik a halálos Assassin.
Hamarosan a boltok polcaira kerül a legújabb Wolfenstein, amely kapcsán érdemes megismerni az ellenfeleket is. Most bemutatkozik a halálos Assassin.


A Raven által fejlesztett Wolfensteint már rengeteg játékos várja, ugyanis a régi, jól ismert epizódok óta sok idő eltelt, volt ideje a csapatnak remek játékkal előállni. A videókat elnézve egyre ígéretesebbnek tűnik az új Wolfenstein, amelyben számos halálos ellenséggel nézünk majd farkasszemet. Egyik ilyen  mai videó főszereplője, a az árnyak között rejtőzködő, halálos és félelmetes Assassin.

Érdekel, milyen lesz az új Wolfenstein?
Olvasd el Zoenn előzetesét itt, a GK-n!
38.
38.
bence9
szerintem nem lesz gond hogy még a régi tech 4-es(doom 3) motor hajtja.már most sokkal szebb gondolom premierig még kalapálnak rajta
36.
36.
ATi0021
Szerintem meg egy nagyon jó játék lesz amit már nagyon régóta várok. Az első játék amivel játszottam annó még Windows 3.1-en a Wolf 3D volt. Sajnos aki az előző részekkel nem játszott az nem feltétlen tudja értékelni azoknak akik végig mentek eddig az összes részen, mit is jelent, egy újabb rész. A másik meg a Raven műhelyéből még nagyon láttam rossz játékot.



Végezetül meg, hogy ez volt előbb - azt lopták dologról meg annyit, hogy ezek alapján a fejlesztők többsége tolvaj? Ellopták magát az fps műfajt? Mert bizony Wolf 3D és Doom jóval előbb volt mint a modern kori grafikai csodák. Egyszerűen ostobaság ilyen dologba belemenni.
35.
35.
megalonagyix
34.
34.
laptop12
33.
33.
XRaptor
Sztem,szutyok egy játék lessz!!:D:DxD
32.
32.
Theodor
valahogy nagyon hasonlít a assassin's creed gyilkosához.. szokásos ötletlopás..
31.
31.
sanyihun
30.
30.
sanyihun
ezért most megyek és kiverem
29.
29.
Tiby01
Legalább nem az Assassin's Creed assassinjára hasonlít XD
28.
28.
kimi36
Német árnyék gyilkos.

Hehe ez jó.



De akkor most mi vagyunk ez az árnyékbólelőjövőöldöklő??
26.
26.
Dcrysis02
23:Hiába hogy ha jóval elötte megjelent a F.E.A.R..Lehet hogy elöbb kezdték el fejleszteni a játékot, de ki tudja mikor kezdtek bele ennek az ellenségnek a fejlesztésébe.Lehetett jóval a F.E.A.R. kijövetele után.
25.
25.
megalonagyix
ne a monitor előtt legyél nagyfiú. egyébként, azt mondtam hogy állitsd le magad kúltúrált hangon, te meg ide jössz adni a keménycsávót.. Egy nagy troll vagy!
24.
24.
OldM4n
22: A karaktert, a FEAR 2-ből kisfiam. Mellesleg hátrább az agarakkal, nem vagyok a haverod. Ne merészeld nekem megmondani, hogy mit csináljak. Érted? Nem tudhatod mikor futunk össze. És az fájni fog.
23.
23.
megalonagyix
jó de a Wolfensteint régebb óta fejlesztik mint a FEAR-t szerintem
22.
22.
Dcrysis02
22:Az Assassin nagyon hasonlít a F.E.A.R. sorozat Assassinjeire.

http://www.youtube.com/watch?v=zJ8oOXzI7JM
21.
21.
megalonagyix
21# állitsd le magad. Mit loptak?
20.
20.
OldM4n
Az anyjuk p..csáját!!! Milyen baromság ez??? Elképesztő, ez egyre szarabb, ráadásul lopott a stuff! Elfogytak az ötletek.



Más, élet kategóriában, platform: szórakozás. Ma rábukkantam a Revenge of the Ninja 1980-as eredeti német nyelvű verziójára, a főszerepben Sho Kosugi-val! Istenem, mekkora szám volt. Megyek is, megnézem.



U.i.: Biztosan jön ez a szar pc-re. Pénz beszél...
18.
18.
Mathia$
Mit veszekedtek?

Jön 3 fő platformra és mindenki boldog lesz!

Ilyen cím nem kerüli el a pc-t, a LP2 majd megteszi azt a manővert :)))
18.
18.
Dcrysis02
17:Belinkelnéd azt az interjút?
16.
16.
laca009
nem látjátok a trailer végén X-Box 360 ... PS3... csak ezek vannak ki írva... pc-re nem lesz már mondták is hogy csak konzolra lesz maga az id egy interjuban és bármennyire is tetszett a régi részek ez nem lesz pc-re ha lesz akkor meg az csak a rajongók nyomására lesz...
15.
15.
megalonagyix
hát nem is a régi hanem az új :D
14.
14.
FeroxX
eh.. ez már nem a régi wolfensein :/
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...