Transformers 2 - videótrió kommentárral

Link másolása
Három nagyszerű videó is érkezett a legújabb Transformers mozifilm eseményeit feldolgozó, Revenge of the Fallen alcímet viselő játékból. Érdemes megnézni!
Három nagyszerű videó is érkezett a legújabb Transformers mozifilm eseményeit feldolgozó, Revenge of the Fallen alcímet viselő játékból. Érdemes megnézni!

Az első trailerben látható egy interjú Shia LaBeouffal, aki mind a filmben, mind a játékban Sam Witwicky-t alakítja, illetve szinkronizálja. Elmondása szerint ez a játék jobb lesz mint az előző, hiszen egy háború közepébe csöppen a játékos, és a filmmel szemben itt az Autobotok és az Álcák szemszögéből látjuk majd az eseményeket.


A következő videóban egy kis betekintést kapunk az Álca "Deep Six" nevű küldetésbe, ahol Üstökössel kell lerombolni pár jetet és anyahajót. A játékmenet nagyon hasonló a 2007-es játékhoz, bár a grafika szebb, és a HUD, valamint az irányítás is stílusosabb lett.


Végül egy kis multiplayer ismertető fejlesztői kommentárral. Álca oldalról, Capture the Shard mód. Láthatjuk Üstököst és Grindort (aki lehet Blackout testvére?) harcolni. Mindegyiküknek egyedi képessége van, Grindor képes egy védelmi ágyút telepíteni tűzerőbe, Üstökös pedig gyors, és mint a legtöbb Álca, pusztító fegyverarzenállal rendelkezik. Bármikor válaszhatunk másik karaktert, mindegyiknek egyedi képessége van, ezeknek a használata után azonban van egy kis "lehülési" idő is.



8.
8.
Optimus Prime
Az EA-nek semmi köze. Activision-é a jog a játékokra a fő fejlesztő a Luxolflux, PC-re Beenox, stb. Ránézésre jobban fest, mint az elődje.
7.
7.
laptop12
Kössz az egyetértést!
6.
6.
n_csacsi
3: egyetértek az 1 télleg gáz volt :S

4: sztem azért a készítők okosabbak ennél h hangulatlan játékot dobjanak piacra...tuti lesznek benne jó részek :)

5: sztem a Hasbro megint mint az 1-nél :) Sehol se lehet olvasni v hallani h az EA csinálná...ettől függetlenül lehet h kicsikét benne lesz a keze :)
5.
5.
Áko10
Mondjátok hogy nem az EA csinálja
4.
4.
Mathia$
Szerintem olyan hangulatlan lesz mint a T4: Salvation.
3.
3.
laptop12
Remélem jobb lesz, mint az első, mert az egy kutyaszar volt(enyhén szólva). Főleg az nem tetszett, hogy időre megy minden feladat-pálya. De úgylátom ez megmaradt.
1.
1.
pyro
Szerintem jó lesz :) az előző rész is élvezhető volt :)
1.
1.
Gula
Nem tunik nagy szamnak
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...