Grand Theft Auto 4 - letölthető a legújabb javítás

Link másolása
Elérhetővé vált a legújabb patch a Grand Theft Auto 4 PC-s verziójához, mely pár kisebb javítást tartalmaz a tavaly megjelent játékhoz.
Elérhetővé vált a legújabb patch a Grand Theft Auto 4 PC-s verziójához, mely pár kisebb javítást tartalmaz a tavaly megjelent játékhoz.

Nagyon úgy tűnik, hogy az 1.0.4.0-ás verziószámot viselő javítás csak egy kis bemelegítő lesz a nagyobb update-hez, melynek megjelenési ideje még mindig rejtély. Az új patch tartalmazza az eddigi javításokat is, így nem szükséges az előző javítások letöltése, rossz hír viszont, hogy a modok ismételten hasznavehetetlenné válnak az update telepítése után.

12.
12.
games44
JcGross: ami a menuben alul van (nekm az pl.:475 Mb) ????
11.
11.
szambotomi
7: ilyet a Game Booster is tud
10.
10.
adam0527
7: mi ez a saját profil dolog?

9.
9.
ferrari123
7:És utána visszakapcsolódnak automatikusan a lekapcsolt dolgok?
8.
8.
Dcrysis02
8:Mert semelyik user sem veszi a fáradtságot hogy megpróbálja beküldeni hírnek?
6.
6.
JcGross
Figyu, nem akarok hírdetni meg minden, de akinek nem fut a GTA IV normálisan, és AMD procija van (talán másikkal is jó) az töltse le az AMD Fusion for gaming cuccot innen: http://game.amd.com/us-en/drivers_fusion.aspx?p=1 meg az AMD OverDrive-ot. Nekem majdnem megduplázta a framerate-et. Majdnem leestem a székről a javulás láttán. Elvileg nem csak AMD-n kéne működnie, mert csak annyir csinál, hogy bezárja, a háttérben futó alkalmazásokat, hogy a gép csak a játékra koncentráljon. Igaz bezár vírusírtót is, ezért saját profil kell.
5.
5.
bence9
már megvan ! de nagyon kíváncsi vagyok hogy mi lesz a következő mert elvileg valami nagy dolog készül mint ahogy a hírben olvashatjuk!
4.
4.
orange
Az is jó lenne ha egy 512 MB tárhelyes patch lenne. Vagyis elég lenne neki annyí tárhely! :D
3.
3.
Dcrysis02
Pár kis javítás amik az oprendszerrel kapcsolatosak,de ennek a patchnek annyi a lényege hogy egy szintre hozza a mostani patchelt verziókat, és a mostantól készült GTAIV-ek alapban az 1.0.4.0.-es update-et fogják tartalmazni.További infó itt:

http://www.gtaforums.com/index.php?s=d0c0e73192d5e0a4c0d2ec9d79cf7b5a&showtopic=415183
1.
1.
ATi0021
"bemelegítő lesz a nagyobb update-hez"



Csak nem a Lost and Damned lesz az a nagyobb updatet? :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...