Xbox 360-ra is megjelenik a Serious Sam 3?

  • Írta: Ghost
  • 2009. június 23.
  • Pletyka
Link másolása
Múlt hónapban jelentették be a Croteam munkatársai, hogy készül a Serious Sam harmadik része, s máris sokan az Xbox 360-as változatról beszélnek.
Múlt hónapban jelentették be a Croteam munkatársai, hogy készül a Serious Sam harmadik része, s máris sokan az Xbox 360-as változatról beszélnek.


A bejelentés mellé semmi egyéb információt sem közölt a csapat, csak annyit, hogy kiadót keresnek a játékhoz. Platformot sem jelöltek meg, ám úgy tűnik, hogy Sam konzolon is tiszteletét teszi. A minap felbukkant a Majesco Entertainment Twitter oldalán egy bejegyzés, amely erősen a Serious Sam sorozatra utal, így sokan arra következtetnek, hogy Xbox 360-ra vándorol Serious Sam kalandja. A bejegyzés egészen pontosan így hangzik: ""SERIOUS" announcement this week... So SERIOUS you'll to get your Xbox 360 fired up.". Vagyis a hét folyamán kiderül, hogy mire is utaltak a Majesco emberei.
11.
11.
SeriousCsaba
Kiderült hogy mi volt az a "SERIOUS" dolog, nem az SS3, hanem a Serious Sam HD! Serious Sam első része a harmadik rész motorjával! Kijön Xbox Live-re és PC-re, valószínűleg idén nyáron
10.
10.
OldM4n
A multiplatform fejlesztés olyan, mint a biciklikulcs. SEMMIRE sem jó IGAZÁN...
9.
9.
Killerbee
9: Ha kell a penz nekik akkor ez nem akadaly :]
8.
8.
SeriousCsaba
Szerintem Xboxon nemfog kijönni, mert ha jóltom a Serious Sam 2 pc-s verzióban főboss fight után azzal ért véget hogy lelövöd a főgonoszt, de kiderül hogy mégse lőtted le, míg az SS2 xboxos változatában nem volt főboss fight csak egy vidi hogy lelövöd a főgonoszt és vége. Xbox verzióban ki volt vágva az hogy a főgonosz elmenekül, tehát sztem xboxon lezárták a történetet. De nagyon adhatnák már kifele, jó lenne már szétlőni néhány hátsót.
6.
6.
tommy93
Talán nem csak szövegelni hanem csinálni is kéne a játékot...A végén úgy járunk mint a Duke Nukem:Forever-rel...
5.
5.
Killerbee
Pedig ezt pont egy jo kanapen punnyados lövölde
4.
4.
BADTrane
Én is maradok a PC-nél :D
3.
3.
ChainGun112
én is pcn nyomtam de azokat csak pc re adták ki nem?
2.
2.
Fr33K
Igazad van. Én mind2 Serious-t PC-n toltam. :)

Én még a L4Det sem tartottam jó 5letnek de úgy néz ki csak nekem nem volt az.
1.
1.
megalonagyix
1# ne försztözz. Amúgy nem lenne jó, X360-on folyamatosan respawnoló szörnyeket realistic fokozaton darálni. PC-n kényelmesebb :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...