Forza Motorsport 3 - Képeken a járművek

  • Írta: Ghost
  • 2009. július 1.
  • Képek
Link másolása
Nem kevesebb, mint 15 új kép érkezett a Microsoft által fejlesztett játék, a Forza Motorsport 3 kapcsán. A friss képlopatokon szemügyre vehetjük az autókat.
Nem kevesebb, mint 15 új kép érkezett a Microsoft által fejlesztett játék, a Forza Motorsport 3 kapcsán. A friss képlopatokon szemügyre vehetjük az autókat.

Sok Xbox 360 tulaj várja már a Forza Motorsport 3 megjelenését, amelyet az idei E3-on lepleztek le. A friss képek alapján úgy tűnik, hogy a grafikáról nem lehet panaszunk, a pályák között pedig majd olyanok is helyet kapnak, mint a japán Suzuka Circuit, Tsukuba Circuit és a Twin Ring Motegi, valamint megannyi helyszín a világ többi részén. A megjelenés ősszel várható.

Ugrás a galériához


40.
40.
Jocilus
Jujj ez nagyon faszának tűnik!Ha a fizikával meg a valósághűséggel nem lesz baj akkor ez a kívánságlistámon lesz!Hacsak nem jön ki vmi fasza NFS játék.
39.
39.
koffein
30: teljesen ugyanígy mutatja az autokat is a GT5 prologueban és az tudtommal elöbb volt mint ez, na akkor ki koppint kiröl?
38.
38.
Famous
Ez az 1 game,amiért irigylem a Box-sokat. A GT5-ért meg a PS-eseket...De mivel nekem csak Pc-m van..igy jártam XD
37.
37.
klemid
8: Okos gyerek csak PS-re van! Láccik, hogy nemértesz hozzá...
36.
36.
Cinemabizarre
tyűűű nagyon vagány a grafika :)
35.
35.
westZsolt
háát akár mekkora granturismo -s vook, le a kalappal, nagyon dúrva :D Remélem gt5-is lessz ien komoly :)
34.
34.
Aramisz93
ööööö



SimBin-esek még mindig jobbak :P
32.
32.
boda1995
Különben ez a játék tiszta gran turismo 5 csak a gt5 sokkal jobb:D
31.
31.
Mathia$
Dejó játékok lesznek forza3 gt5 :)))) (nekem mind2 meglesz xD)

ezeket lehet olyan jó szimulátornak nevezni amiket még a rendes hardcore burnoutos gamerek is játszanak mert jó játék!
30.
30.
trialboj
30: nem tudom mit akarsz bizonygatni ezzel a videoval, en is lattam, es meg merem kockaztatni, hogy igy HQ-ban sem szebb mint pl az undercover-e. viszont az mikor nekimegy a masik kocsinak, fejreall es semmi baja, SIRALMAS, ilyet nem lehet megengedni egy szimulatorban! elmehetnek sirni ha nem lesz jo fizika, es a kocsi megint csak karcolodni fog!
28.
28.
gamezz
ezek a képek frankók, csak ez játék közben nem ilyen lesz na de ez nem is zavarna, hogy ha normális lenne a fizikája, a viedó egy nagy szar összevissza fordulgatnak totál árkád a mozgás nemtom mi az értelme az ilyen videóknak szerintem totál semmi értelme, ami meg játék közbeni fizikát illeti igaz még nem próbáltam addig úgyse veszem meg míg jobb nem lesz mint az előző részé, mert ez nem szimulátor hanem mondjuk úgy hogy egy jó árkád, na de nem vagyok kiskorú, szóval eddig nem sok jót látok benne a videók alapján fizikában, az autó megint mindenütt nyil egyenesen megy semmi rázkódás az a bmw a videóban elég nevetségesen emelkedik és érkezik le szóval, na de ne legyen igazam bár úgyis az lesz és majd meglátom hogy a gt5-ben eszükbe jut e az hogy elkéne a játékba egy kés féknyom az aszfaltba ha már annyira realisztukusnak nevezik magukat mert a prologue alapján sok negatívum van amiket most nem írok le, egy + dolog van a grafika pfff...
27.
27.
Daavids
28: Hali!

Nem lesz az olyan rossz szerintem :D:---->> http://www.youtube.com/watch?v=XG4zQgjdggA
26.
26.
Fr33K
28: Ha játszottal a Forza 2vel akkor nincs okod aggodalomra szerintem.
25.
25.
tDr1v3r
25: nincs sok idejük rá, nyakukon a megjelenés...
24.
24.
maxxtro
játszottam már a gt porolugeval havernál nem igen volt annyira jo grafikája ... forza 3 csak oda basz majd :D
23.
23.
shyfter
19: Vagyis a GT5 készítői lemásolnak pár elemet a Forza3-ról.
22.
22.
kharami
Hááát na ez már méltán állhat grafika terén is a gt5 mellé! Meg merem kockáztatni hogy az ahol a yaris van szebb is mint az a játék!
21.
21.
tjames
Azért azt tudjuk, gondolom, hogy a játék nem lesz ilyen pöpec.... Nem akarok ördögöt festeni a falra, mert bizonyosan nagyon szép lesz, már a 2. résszel sem volt semmi gondom. De a Forza2-ről is olyan képeket lehetett látni annakelőtte, amit aztán a játék nem hozott. Szóval én azért fenntartással kezelem a képeket... amik amúgy nagyon szépek!
20.
20.
Killerbee
19.
19.
Chocho
Bazz ez olyan, mint a valóság...
18.
18.
Krekk
Nagyon szép meg kell mondani, de grafikában nekem a gt5 jobban tetszik. Legalábbis ott szebbek, valósabbak a kocsik. A forzának valahogy a homogén részek nem mennek annyira. A gt5 prolougeban (aminek a grafján még javítanak a gt5ig) hihetőbbek a kocsik, a lámpabúrák is eszméletlenül kidolgozottak. Félreértés ne essék, nem ócsárolom a forzát, már nagyon várom én is, de sztem a poliphony jobban meg tudja csinálni a kocsik kinézetét.
17.
17.
tDr1v3r
1: "Látványos és nem kis létszámú csapattal ült le a Turn 10 kihelyezett demóterületére a Polyphony Digital fejlesztőinek egy része. A japán kontingens jegyzetfüzetekkel és fényképezőgépekkel felszerelkezve vette szemügyre a stúdió legújabb játékát, alaposan átnézve nem csak a kezelőfelületet, a menürendszert és a vezetési modellt, de kérdéseket is feltéve egyes kulcsfontosságú játékelemek megvalósítását illetően. A játék neve: Forza Motorsport 3."

És ezt nem a viták miatt írtam, csak megjegyeztem...
16.
16.
maxxtro
hát nem tom , forza2 is így volt anno bemutatva még is jo game szerintem, ez meg még jobb lesz :D
15.
15.
trialboj
11: oo mar nem azert, de ahoz kepest, hogy ez szimulator lesz, ennek es a hivatalos trailernek is ilyen mesebeli fizikaja van!



pl 180 as turn-nel az auto kb 20 km/h-t lassul :))))))



meg a drfiting annyira mu, hogy mar fajdalmas



a toresrol meg annyit, hogy lattam valami gameplayt youtubeon es kozel semmi baja nem lett az autonak, csk fejreallt es mukodott tovabb.



Nagyon szep kepeket meg videot tudnak csinalni, de a jatek meg nem eri el azt a szintet amit ok az elozetesekkel sugallnak! Persze en remelem, hogy tevedek, es a vid amit lattam csak valami csunya fake volt, de az eddigiek alapjan a kepeken kivul semmi nem gyozott meg!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...