A Monster Hunter újabb része túl a 3,5 millión

  • Írta: billadama
  • 2009. július 9.
  • Érdekesség
Link másolása
A Capcom sikerszériájának legfrissebb darabja, óriási sikernek örvend az egész világon. 2008 márciusi megjelenése óta 3,6 millió darabot értékesítettek belőle.
A Capcom sikerszériájának legfrissebb darabja, óriási sikernek örvend az egész világon. 2008 márciusi megjelenése óta 3,6 millió darabot értékesítettek belőle.

Bár az öreg Európában csak nem rég van jelen a PSP-re készült, Monster Hunter Freedom Unite címet viselő rész, máris hozzájárult töretlen diadalmenetéhez. A hárommillió hatszázezer eladott példányból csak Japánban fogyott egymillió. A japánok egyébként a G alcímet adták neki. Októberben a legjobban fogyó PSP-s játék címet is megkapta a szigetországban.

A Monster Hunter annak idején még Playstation 2-n startolt, majd átportolt PSP-re, onnan hosszas huzavona után a WII adott neki otthont. Természetesen a kézi konzolos verzióról nem mondott le a kiadó, így azon tovább él a sorozat. A vadászós játék sikere talán hihetetlen összetettségében rejlik, és a szinte kijátszhatatlan lehetőségeiben.

Míg nálunk mérsékelt, de igen erős rajongótábora van, addig Japánban komoly klubok, és internet kávézók egész sora épül a játék köré. Bár ezen a darabon csak apróbb változtatások történtek az előző rész óta, az eladási statisztikákat nézve van helye a  PSP univerzum csillagai közt. Reméljük még sok folytatást megér.
2.
2.
Lachgas
gratula, szép kis mennyiség
1.
1.
Tilla25
És reméljük hogy még több rész fogja majd követni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...