Petíció indult a PC-s Alan Wake megjelenéséért

Link másolása
Internetes petíció indult, követelvén az Alan Wake megjelenését PC-re is. Állj be te is a sorba, szavazz, hátha kívánságaink meghallgatásra lelnek!
Internetes petíció indult, követelvén az Alan Wake megjelenését PC-re is. Állj be te is a sorba, szavazz, hátha kívánságaink meghallgatásra lelnek!

Sokan emlékeznek, hogy mekkora reményeket fűztünk az Alan Wake-hez még 2005-ben. Akkor úgy volt, hogy a Remedy új darabja PC-n is tiszteletét teszi, négy hosszú évet követően azonban kiderült, hogy hiába imádkoztunk annyit. A számítógépes átírat a Microsofton múlik, aki jelenleg csak Xbox 360-ra akarja megjelentetni a játékot. De reméljük engednek, ha meglátják a sok aláírást!

Szeretnéd ha PC-re is megjelenne az Alan Wake?
Írd alá a petíciót!
70.
70.
farkasmilan
hát nemhiszem hogy egy ien online petíció miatt kifog jönni pc-re:( De nekem mindeggy boxra jön :)
68.
68.
Menthix
9395.

Igazán jó játéknap tűnik, szemét dolog, hogy Pc-re nem akarják kiadni.
64.
64.
Blindfish
Bocs h ilyen tudatlan vagyok... de ez vmi nagypon durva játék?? mert megnéztem a trailert de nem nagyon fogott meg:S de aláirom a peticiót h segítsek :)
63.
63.
lxdc
Igen.Már 2 napja hogy elindult az "Alan Wake for PC" petíció, és már 9123-man aláírták, aki még nem tette meg, írja alá (konzolosok is)

ezen a linken:

http://www.petitiononline.com/AlanWake/petition-sign.html
62.
62.
Krekk
#64: nekem sincs HDTVm, én monitorra kötve tolom. Javaslom ezt neked is, mivel a box támogatja már a monitor felbontásokat és pár ezerért kapsz vga kábelt!Úgy olyan lesz mitnha PCn tolnád (legalábbis a képméret)
61.
61.
XDannyL
Nekem van Xbox 360- am de azért én is szeretném ha PC is kiadnák, mert gagyi doboz TV-m van és Xbox-on nem nézne ki olyan jól a játék mint PC-n.



Már 9075-nél jár
59.
59.
Sonny2
58.
58.
Gael
57:Az a legszarabb a dologban,hogy nem termel kozvetlen hasznot nekik a rendszer,meg ugy sem,ha hazudnak.
57.
57.
OldM4n
Annyira nem jött be a sztori... sajnálom. Emlékeim szerint volt már ilyen, valami Tyúk Nyukem (vagymi) és ott sem működött...
56.
56.
megalonagyix
58# Nyílván akik 4 évig azt akarták hogy kijöjjön, azok nem hagyták ennyiben.
55.
55.
Yagami Light
Most ez annyira jó játék lenne, hogy petíciót kellene indítani?
54.
54.
Dcrysis02
54:Épp ez az. Hazudnak, majd miután megfejtek titeket kiadják PC-re. Mindig így ment, és csak azért hogy a türelmetlen emberek megvegyék a zikszbokszjukat. Becsapják az embereket, ők meg kénytelenek boxot venni.

Így visszanézve úgy tűnik az M$ nem nagyon bízott a 360 sikerében. Csak azért tud a rendszer profitot hozni mert hazudnak a népnek?

A kalózkodást illetően:

És abból az emberből szerinted hány is tartja meg a játékot? Ezt sem tudhatod biztosan, mint ahogy a cégek sem tudják 100%-ra.

Hidd el, van olyan nagy sikerű konzolos játék, aminek a portja az én gépemen öt percet nem élt meg mert olyan rossznak tartottam.(az az öt perc szerintem mondható egy demónak, hisz nem játszottam sokat a játékkal)

Igen, letöltök egy játékot. Jó? Tetszik? Megveszem.

Hogy miért töltöm le? Hogy lássam nem e egy újabb ratyi konzolos portot kaptunk e. Plusz mert a kedves kiadók csak konzolokra adnak ki mostanában demókat, így még ezt sem vethetik elém.

Igen, a PC-sek elkényeztetettek. Miért? Mert régen minőségi játékokat kaptunk.

Mióta multiplatform a fő fejlesztési taktika, azóta csak egyre lejjebb süllyedünk.

Tény:

Deus Ex-csodálatos játék. Deus Ex 2-multiplatform, túlságosan leegyszerűsített, közel sem olyan jó mint az elődje.

F.E.A.R. Remek játék F.E.A.R.2-Xbox a fő fejlesztési platform, gyors mentések, hajolás eltűnik, tele tömték gombnyomogatós részekkel, és közel sem olyan jó mint az elődje.

És így tovább....
53.
53.
LaliK
alá is írtam. még jó hogy
52.
52.
Hofi3
T*tű Microsoft! Ők találták ki a PC-t, most meg tojnak rá.
51.
51.
Krekk
Néha vicces érveket durrogtatnak a fiúk. Egyik ami tetszett, hogy 1 milliárd pc van a piacon és ezt kihagyni vétek lenne. Ebben két hiba is van. 1: ebből az 1 milliárdból hány lenne képes futattani a gámt? 2: akinek lenne megfelelő gépe abből hány venné meg? Mert ugye írta, hogy az usában nem népszerű igazán a pc annyira mint a konzol játékra, de az euban igen. Naja, az euban a warez is népszerűbb nemcsak a pc. Szóval jön a kérdés, hogy hány VENNÉ (pénzért, legálisan) meg a játékot. Nem egy milliárd.Nem is egy millió.

"Tetszett" továbbá a Halo példája is. Az 1et hozta fel, hogy pcn lehúzták mikor végre kijött és ne legyen ez az AW sorsa. Mi is lett a Halo szériával? Valóban bukás? Nem igen, xboxon (és az msnek ez számít) hatalmas bevételet hozott és az egyik legerősebb exkluzív címmé vált a széria. Sokan ezért vettek boxot.

Szerintem butaság lenne kiadni pcre az ms szempontjából, hisz ez egy nagyon érdekes játék és ha kiadnák pcre akkor vásárlókat veszíthetnének. Hisz egy xbox ára mára már nagyon alacsony (jobb vidkari ára) és ha valakinek ps3a van és nagyon tetszik a gám, akkor feltételezhető, hogy vesz egy boxot emiatt (és akkor már a többi exkluzív cím miatt it). Viszont ha kijön pcre, akkor a kedves pses nem vesz boxot, hanem letölti, jobb esetben megveszi pcre. A PCsek pedig szintúgy nem vennének boxot akkor a gám miatt. Sok ilyet olvastam már , hogy az exkluzív címek miatt tősgyökeres pcsek beruháznak egy boxba. Na pont ezeket a tagokat nem sikerülne átcsábítani egy ilyen döntéssel. Nem is írtam alá. Meg lehet kövezni, ha ettől jobban érzitek magatok.
50.
50.
watto
51: valószínű......... -.- pénz beszél
49.
49.
Gael
szep kis csekkeket irjatok ala,penz kell az MS-nek,nem sirankozas
47.
47.
megalonagyix
48# A Force Unleashed nem votl sikeres :)
45.
45.
klemid
47: Előbb kiadják konzolra a játékokat és ha sikeress lesz megjelenitik PC-re is. Lázsd: GTA4, Resident Evil 5, Star Wars: The Force Unleashed stb...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...