Wii-re is megjelenik a Call of Duty: Modern Warfare

  • Írta: Ghost
  • 2009. augusztus 5.
  • Bejelentés
Link másolása
Még az idei esztendőben a Nintendo konzoljaira, vagyis Wii-re és DS-re is megjelenik a Call of Duty: Modern Warfare, egészen pontosan november 10-én.
Még az idei esztendőben a Nintendo konzoljaira, vagyis Wii-re és DS-re is megjelenik a Call of Duty: Modern Warfare, egészen pontosan november 10-én.

A Call of Duty negyedik része hatalmas sikereket ért el, sokan még a mai napig is szívesen csatáznak online a játékkal. A kiadó úgy döntött, hogy itt az ideje a Nintendo konzoljaira is kiadni az alkotást, ennek köszönhetően november 10-én Wii-re érkezik a Call of Duty: Modern Warfare. Csak így, a négyes szám elhagyásával. Szintén ezen a napon jelenik meg a DS-re szánt verzió is, amely a Mobilized alcímet viseli.
22.
22.
Horvi14
eza CoD6 nagyot fog szólni :)
20.
20.
a3a
#18 A PSP semmivel sebb gyengébb mint a ps2 (sőt), csak egy UMD lemez nem éppen túl nagy kapacitású.
19.
19.
huszti
18.
18.
zola2000
A wii még elbírja a cod5öt meg a cod4et (idővel biztos jön a cod6 is) a 800 mhzs procijával, a 88 megányi texturamemóriájába beleférnek a texturák, a feltuningolt gc videochip elbírja a grafikát 480pben (848x480), de a wii jóval erősebb gép mint a gamecube, ps2 a gamecubenál is jóval gyengébb gép, a psp meg gyengébb mint a ps2...
17.
17.
Mathia$
Ps2 vagy PSPre is kéne , nem játszanék vele.

Boxon már nagyon meguntam a második végigvitelnél.
16.
16.
megalonagyix
12# Kinn. De ezt beküldtem hírnek :)
14.
14.
Mortician
csak aztán nehogy olyan legyen mint a Wii-re portolt Dead Rising...
13.
13.
OldM4n
Fú de jó! Remélem lesz nyolczenés kvarcórára is...!
12.
12.
Gael
8:Wii-re mar kint a CoD5?
11.
11.
Gael
6:te ugye nem veszed magad tul komolyan
9.
9.
Petike x
7: Én sem vagyok se cod-os, se Wii-s, csak egyre jobban piszkálja a csőrömet ez a látányos elfogultság az elvileg profi kiadók részéről.





Már milliószor bebizonyosodott hogy az aggályaik a túl casual Wii tulajokról, vagy a közelgő Wii-lufi kipukkanásról nem valósak, de mégis mintha tényleg gyűlölnék a Wii-t azért amiért nem lett akkora bukás amekkorát vártak tőle, és most csakazértis dacból kihagynák, még akkor is amikor már ők állnak a csőd szélén.
8.
8.
zola2000
6.: félig igazad van, de azért mind a wiis cod3, mind a wiis cod5 átlépte az egymilliót. Inkább az ubisoftot kell megnézni, elég komoly jó grafikája van a red steel 2nek, és exkluzív lesz. Persze az is megoldás lenne, ha a wii lenne az alap, annak a hardverét használnák ki amennyire lehet, és onnan portolnának a másik két gépre, az előző generációban is a leggyengébb gép a ps2 volt az alap, és onnan portolták a másik két gépre a cuccokat.
7.
7.
Killerbee
"Az Activision lehet hogy sikeresebb lenne ha a MW2-t Wii exkluzívként fejlesztené, kicsit többet törődve a grafika, irányítás, meg eggyáltalán a játék igényességével, és aztán majd két év múlva átportolná a másik kettőre."



Az a nap lenne a 3. VH kezdete mikor wii exkluzivkent jelenne meg az uj cod. :D Bar en nem vagyok codos, nekem mind1
6.
6.
Petike x
Felőlem kiadhatják, de ne várják hogy meg is vegye valaki.



Elég nevetséges ez a hozzáállás, hogy folyamatosan a nagy játékok kicsinyített, pótlólagos, mellékes változatait adják ki a FÉL PIACOT DOMINÁLÓ KONZOLRA, kb olyan erőráfordítással mint ahogy az iphone változatokat készítik, vagy ha már exkluzív címet adnak ki rá, az is a legbejáratatlanabb, ismeretlen rétegjátékok közül van.



Példát lehetne venni a japán Monster Hunter 3-ról. A Capcom bevállalta hogy egy hardcore címet kiad Wii exkluzívként, és jobban fogyott mint a másik két konzolon együttvéve tudott volna.



Az Activision lehet hogy sikeresebb lenne ha a MW2-t Wii exkluzívként fejlesztené, kicsit többet törődve a grafika, irányítás, meg eggyáltalán a játék igényességével, és aztán majd két év múlva átportolná a másik kettőre.
2.
2.
bzsp
én úgy tuttam, h van wii re cod4.....valszeg tévedtem....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...