Xbox 360 - a gépek fele még mindig tönkremegy?

  • Írta: fojesz
  • 2009. augusztus 24.
  • Érdekesség
Link másolása
A Game Informer azt állítja, hogy igen, igaz, ők ötezer olvasó megkérdezése után jutottak erre a következtetésre - a Microsoft szerint közel sem ekkora a baj.
A Game Informer azt állítja, hogy igen, igaz, ők ötezer olvasó megkérdezése után jutottak erre a következtetésre - a Microsoft szerint közel sem ekkora a baj.



A Game Informer ötezer olvasó megkérdezése után megállapította, hogy az Xbox 360 konzolok 54.6 százaléka megy tönkre, a megkérdezetteknek pedig csupán a 37.7 százaléka mondta azt, hogy a hivatalos szervíz munkatársai segítőkészek voltak - a felmérés nem hivatalos, persze joggal vetődik fel bennünk, hogy egy ilyen kérdésben mennyire hihetünk a hivatalos forrásoknak. A botrányosan magas meghibásodási ráta kitudódása után nem sokkal, 2008. februárjában a Microsoft már csupán 3 százalékos arányról beszélt, ami pedig túlontúl kevésnek tűnik.

A magazin felmérésére reagálva a redmondi cég azt mondta, hogy jelenleg is folyamatosan fejlesztik a gép dizájnját, teljesítményét és gyártását, amely közben igyekeznek kiszűrni minden problémát. Az Xbox 360 mellé jár a legjobb garancia, noha a legtöbb gép már nem érintett piros ledes meghibásodásban. Legutóbb tavaly februárban készített külsős cég felmérést az Xbox 360 konzolok meghibásodási arányáról: akkor 16.4 százalékon állt a mutató.
85.
85.
Horvi14
PS powa

nekemis azok vannak :D
84.
84.
pier33
A gép meg a PS3 meg a PSP a legjobb.Az Xbox alapból nem tetszik
83.
83.
tutikoko
Na ezért veszek PS3-at :)
82.
82.
HunterSeeker
zola : ez most kb ilyen,hogy :



- Halo sorozat

- GOW sorozat (mert lesz 3.)

- Fable sorozat (mert lesz 3.)

- Ninja Gaiden

- Forza Motorsport sorozat

- Mass Efect sorozat



csak párat említek. :) (tudom,ezek közül néhány van/lesz pc-n is)

Szóval ezzel felesleges dobálózni. Biztos (sőt 1000 %),hogy jók lesznek illetve már jók is PS-re,azok amiket írtál és némelyiket még irigylem is tőletek. :) De én se panaszkodom. Mindkét gépre vannak húzó nevek és ez így van jól.



Azért meg szerintem nem kell lehordani szerencsétlen embereket,mert szeretnének játszani,de havi 80-ból nem telik erre 1 lakás fenntartás mellett. Örülj neki,hogy Te megteheted azt hogy megveszed eredetiben (szerencsés vagy és irigyellek),de sajnos nem mindenki tudja megtenni (én pl. munka nélküli vagyok a válságnak köszönhetően) és sokan ezért döntöttek a box mellett.

A box hibáit meg ki lehet küszöbölni.

péda : nekem a box összesen 80-ban van (azt hiszem ennyi kb a PS) és kb annyira kell paráznom attól,hogy beszarik,mint mondjuk neked a PS3.

(de,mint minden műszaki cucc - ami elromolhat el is romlik :) )



Amúgy eddig Fekete Józsi írta a legértelmesebb és független posztot.
81.
81.
Fekete József
Szerencsésnek mondom magam,az én 360 am négy éves éjjel nappal megy és semmi baja nincs (kopp kopp kopp) egyszer mondjuk közel a háromhoz bedobta a törölközőt,de azért három év után már nem olyan tragikus,mint egy hetesen.

Natal tényleg eléggé fura ötlet,de biztosan nem autóversenyekhez találták ki,csak wii ellen esetleg vagy nem tudom,majd ha kiadják kiderül.

zola0306

A felsorolt játékok több mint fele meg sem jelent még.

7-3 ami van,igaz hogy igéretesnek tűnnek,és én is mindet várom,de ha csak a Natal miatt hoztad fel tökéletes,amúgy nem értem :(

A Tekken-t kihagytad a felsorolásból :$

Azt követő írásod teljesen igaz,de másolt játék is lehet igényes :)

Amúgy meg ha majd támogatják a magyar részleget is mind 360 mind ps3 majd akkor többen megtisztelik őket az eredeti játékkal is sztem,én szerencsés helyzetbe vagyok megtehetem hogy eredeti legyen,de aki nem,az örül hogy tud játszani,a külsőségek annyira nem érdeklik. . .

Dani999

Azért jobbnak itélni egy konzolt a másiknál mert van rá másolt játék,eléggé nagy butaság,esetleg olcsobb,de semmi képpen sem jobb,a két konzolnak megfelelő körülmények közt nem nagy képi különbsége van,bizonyos dolgokba jobb az egyik mint a másik,és van mikor ez megfordúl.

A fejlesztés meg állítólag valami dolog miatt,már nem is olyan bonyolult ps3 ra sem,adott ki valamit a sony és így kicsit könnyebb a fejlesztőknek.

Nem akarok vitázni,nem vagyok elfogult,csak a véleményemet mondtam el.
80.
80.
BobaFET
76:Ki a faszt érdekel a Project Natal én játszani szeretek nm bohóckodni!!



Meg amugy is nm tök mind1 neked!! Ugy sem veszed meg azt a fost, mert ezek szerint játékra sem költesszxD
79.
79.
zola0306
Project Natal?????????

Mi az valami betegség?

Mond neked valamit ezek közül valami????

-Uncharted 2

-God Of War III

-Gran Turismo 5

-Heavenly Sword

-Resistance1-2

-Killzone2



Na,nézd meg ezeket aztán utána istenítsd a gagyi kexboxodat!!!

Örülj neki még nemtolta le a gatyát...Minden 2. ezt teszi!



Inkább legyen a polcon 10 játékom eredeti mint 100 mappába a TV alatt!
78.
78.
Naridar
76: A grafika fejlesztő-függő, nagyjából egyforma a kettő erőforrás-szinten, csak X360-ra könnyebb fejleszteni (csak egy MS Visual Studio és XNA game studio kell hozzá). Majd ha jön a Final Fantasy XIII, akkor kell megnézni, mit tudnak. Szájtátós lesz mindkét konzolon.
77.
77.
Dani999
Ja nekem most lessz karacsonykor 1-eves az Xboxom es eddig semmi baja.

76.
76.
Dani999
Szasztok szerintem az Xbox360-as 2okbol is jobb a PS3-nal 1:mert az Xbox-ot lehet chippeltetni a PS3-at pedig meg nem es 2:sokkalta szebb a Grafikaja az Xbox jatekoknak mint a PS3-nak es meg hat az Xboxra most keszitik a Project Natalt a Ps3-om mikor fog ilyen szenzacios dolgot kitalalni?????????
75.
75.
BobaFET
bocsi Zuglopowa elnéztem!xD nasario-től kérdem:D
74.
74.
BobaFET
66:hogy lehet feltelepiteni gamet ps3-ra?!:D
73.
73.
lesi20
Az ennyém rövidtávon semmit nem tesz a dvdvel

aztán ha 5 órűt játszok: Hoppá, egy karckör
72.
72.
Roger Ramjet
71:Nekem is hibásodott már meg a Boxom, de másfél év használat után! Ez fél éve történt, a javítás óta semmi baja. Nem hiszem, hogy az az egyetlen érv a Box mellett, hogy lehet hamisítani rá. Ha pedig valaki napi szinten 10 órát használja a gépet, mert ilyen sok játéka van , ne csodálkozzon, hogy tönkre megy. Egyébként PC-n eredeti játékokkal játszol? Nem kell minden játékot megvenni, csak azt ami nagyon érdekel. Nekem egyetlen olyan ismerősöm van, akinek pár hónappal a vásárlás után tönkre ment a Boxa, mert bent tartotta egy zárt TV szekrényben. A többieké nem ment tönkre.
71.
71.
reiben
Nekem volt X360-m, de itt ma Magyarországon nem olyan az átlag fizetése az embereknek és a megélhetési lehetősége, mint más közel európai országokhoz és a konzolosok nagyon nagy százaléka nem eredeti játékkal játszik, ami már alapból garanciát bukott. Szal igen is az én általam hallottak alapján nagyon magas a x360 meghibásodásának aránya, mert a box hűtése miatt az én boxom is 3szor javították, miután azt mondtam nem kell több ilyen vacak konzol... Marad a PC, amit egyébként is jóval több mindenre lehet kihasználni... off
70.
70.
renato999
Nekem vagy PS3 is meg Box360 is ne kérdezzétek miért nem tom XD Mind a kettőt szeretem ,a Boy om még nem baszódott el soha de a PS3 2x is mind a 2x fejcsere kelett mert nem olvasott be semmit !Remélem az Xbox nem fog elbaszódni mert hát nem olcsó azé megjavítatni!De amúgy ez a Vörös halál vagy mi ez javítható az Xbox nál??
69.
69.
G Logan
A hyper marketekbe box-ra is 20e ft egy zsir uj játék , de egyébként teljesen egy árbavan minden hol.
67.
67.
nasario
63. Te miről zagyválsz itt ha volt ps3-mad akkor tudnod kéne hogy ugyan ugy fel lehet másolni a vinyora a játékot + zenét is berakhatsz játék közbe.A Gamek pedig egy árba vannak mind a kettő platformon,max 100 éves játékok olcsobbak.Neked a budös életbe nem volt ps3 -mad vagy olyan (Lama) vagy hogy nem vágod ezeket a dolgokat.
66.
66.
Zuglopowa
63:honnan vetted ezt a baromságot h 20K egy játék ugyanannyi mint box-ra:D azt hogy szebb már bebizonyitották h rosszul beállitott PS-en tesztelték a játékot(options HDMI range limited vagy full nem mind1) ha te azt kalkulálod bele h a box egy év alatt elromlik mégis megveszed tetudod...majd jön az új xbox kitudja annak milyen hibái lesznek ha időelőtt kiadják...és ugyanugy lehet cserélgetni játékot PS-en is mint boxon ahogy 65ös irta
65.
65.
Roger Ramjet
62: Nem tudom te hány játékkal játszol egyszerre, de én sem keresek sokkal többet, mint te. Kb 20 játékkal játszottam két év alatt ebből két játék volt állandóan nálam ( Forza2, COD4) a többit becseréltem (2 ezer FT ráfizetés) más játékra. Szerintem meg lehet oldani másképpen is, nemcsak másolt játékokkal.
64.
64.
xboxer
Egyet értek Attila421 nevű taggal az Xbox360 sokkal jobb a ps3-nál !!!

Ez tény!!

És ősszel jobbnál jobb játékokkal élvezhetjük az xboxunkat!!!(Már akinek van persze)És az új fajta xboxok 3%-a hibásodik csak meg szóval Hajrá UV Zöld tesók!!
63.
63.
Attila421
srácok olvastam itt a ps3rol hogy mennyivel jobb mint az xbox360 az tény hogy van baj a boxnál ezt én sem tagadom nekem is volt vele bajom! elötte volt ps3! na 1 a ps3ra a friss játékok drva 20ezer forint vs box 300 ft és szebb! ez csak egy példa volt kb a boxszosoknak a felének kb 1 évente romlik el a gépük ha most évente elviszem megjvitatni ami kb 10 ezer forint még mindig olcsobb mint ps3at venni na a ps3hoz van 120gb vinyo aztán mit érsz vele játék közben nem lehet a saját zenémet hallgatni ami sztem nem rossz játékot nem tudsz felmásolni ami megint jó dolog akkor minek? az hogy blu-ray azt akkor mivan és a box 8.5 gb dvd és szebbek a játékok erre varjatok gombot! sztem jobb a box! és remélem még egy picit lejebb megy az ár és veszek még egyet! és nem sokára jönn az jön amire a sony megint csak 3 év után tud majd valamivel válaszolni de az megint lelesz maradva nagyot csalodtam a ps3ba mig a ps2nek mai napig nagy sikere van!
62.
62.
HunterSeeker
Mathias : az olcsó idézőjelben van,ha megnézed.(pont azért amit írtál) :)



és igen arra gondoltam,hogy letölti. Ez lett volna a lényege a mondandómnak,hogy a boxra lehet másolni míg a PS-re egyelőre nem. És ez nagyon sok embernek szempont,mert vannak akik (pl. én) nem tudnak kiadni ennyi pénzt 1 játékért és ha már a biztonságos működéshez szükség a mod,akkor már a flash is meg lesz csinálva.

Amúgy ha keresnék havi 2-3 kilót,hidd el megvenném én is eredetiben(mert azért nem kevés munkájuk van vele a fejlesztőknek),de sajna a 80-ból nem telik. De tudom ez nem mentség. :)
61.
61.
PACALT007
akkor az nem is sok... sőt...
60.
60.
59# az elej;t egy kicsit öszezagyváltam :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...