Uncharted 2 - megvan a végleges dátum

  • Írta: fojesz
  • 2009. szeptember 22.
  • Megjelenés
Link másolása
Régóta tudjuk, hogy befejeződtek az Uncharted 2 munkálatai, s a megjelenési dátum is kezdett körvonalazódni, pontos időpontot viszont csak most tudunk mondani.
Régóta tudjuk, hogy befejeződtek az Uncharted 2 munkálatai, s a megjelenési dátum is kezdett körvonalazódni, pontos időpontot viszont csak most tudunk mondani.



Uncharted-fanatikusok és más érdeklődők: október 16-ától boltokban az Uncharted 2: Among Thieves! Nagy nap lesz ez a rajongók életében, hiszen a várva-várt folytatás vélhetően még intenzívebb élményt ígér, mint elődje. A GamesRadar már játszott a játékkal, ők szerény tíz ponttal jutalmazták a Naughty Dog legújabb produkcióját. Meggyőző?
12.
12.
koffein
4: bizony így van. Nagyon örülök, hogy sikerült szereznem bétához kulcsot. Azóta nem is játszok ezen kívül semmi mással. Annyi cuccot belepakoltak ebbe a 2. bétába, hogy felér majdnem egy teljes multis játékkal. Nagyon kifinomult az irányítás a fedezékrendszer nagyon jól müködik. Nincs 1 másodpernyi szünet se ha beindul az akció és a látvány sem utolsó. Ennyire nem élveztem még multis játékot
10.
10.
wildláma
12:talán mert a / ez egy törtvonal és akkor 20/10 az 2x jobb mint amennyi lehet. :) de én oktatok itt 2-es matek érettségivel :D
9.
9.
klemid
8: Alsóban ugytanultam énis, hogy 10/20. Felsőben már 20/10... xD
7.
7.
gyerecske
Az első is büntetett már!

Én is előrendelem!

5.
5.
bencsizy
Tolom a bétát és 100 pontot érdemel! Ez a legfajább játék! Co-op módok azok vmi fergetegesek! Minden PS3 tulajnak MUST HAVE!
4.
4.
Pezsgõ
Nah én szerintem előrendelem:):D
2.
2.
Leon
Év játéka, ez teljesen biztos. Sőt, szerintem nálam a legjobb játék címet is kiérdemli. A multiplayer ß nagyon meggyőző.
2.
2.
klemid
koffeint nemlátom egy pár napja a GK-n. Őt láttam jáccani a bétával. :D Lehet az az oka. :D
1.
1.
Dcrysis02
10/100? Heh, viccelek, viccelek, i kid, i kid.

Néztem jó pár videót erről, és nagyon jó játéknak tűnik. Ha nyerek valaha egy PS3-at, ezt biztosan beszerzem. Amúgy tényleg nagyon pozitív visszajelzést kapott. Grat a ND-nak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...