Tactical Intervention - a következő Counter-Strike?

  • Írta: fojesz
  • 2009. szeptember 29.
  • Bejelentés
Link másolása
Az IGN exkluzív bemutató keretében leplezte le Minh Le, a Counter-Strike egyik alkotójának új projektjét, a - lap által csak új CS-ként emlegetett - Tactical Interventiont.
Az IGN exkluzív bemutató keretében leplezte le Minh Le, a Counter-Strike egyik alkotójának új projektjét, a - lap által csak új CS-ként emlegetett - Tactical Interventiont.

A koreai úriember, miután befejezte az egyetemet, a Valve-hoz szerződött, hogy együtt elkészítsék a Counter-Strike 2-t. Mint azt tudjuk, a projekt már jó ideje fiókba került, így Le is úgy döntött, elmegy a cégtől, s saját játék fejlesztésébe kezd. A Tactical Intervention életútja nem volt egyszerű, emberünk a szüleinél lakva próbált pénzt spórolni a fejlesztésre, mígnem egy koreai üzletembe felkarolta, s Le és új játéka egyenesbe kerültek.

A Tactical Intervention jó próbálkozásnak tűnik, noha sok szempontból érződik a Counter-Strike hatása. Maga Le is elárulta, hogy nem volt célja elszakadni az elődtől, ez tulajdonképpen a CS az ő ötleteivel megbolondítva - lám, még a grafika sem változott! Az újdonságok viszont nagyon jól hangzanak: a pályán feltűnő civilek aktív tényezői lesznek a játéknak, ijedtükben elszaladhatnak, a terroristák pedig élőpajzsként használhatják őket. A játékosok akár kutyákkal is indulhatnak bevetésre - nem kell magyarázni, hogy a gondosan betanított ebek gyorsabbak és mozgékonyabbak is tudnak lenni. Több apró finomítás is várható: a mesterlövészek erejét gyengítik, az egyes fordulókat pedig gyorsítani fogják, így a maximális kétperces játékidő mellett azoknak sem kell sokat várakozniuk, akik hamar fűbe harapnak a játék elején. Az igazán jó hír, hogy a Tactical Intervention már közel végleges állapotba került, hamarosan kezdődik a bétatesztelés, s akár év végi megjelenésre is számíthatunk!

41.
41.
laca009
43 nem inkább ArmA 2...
40.
40.
gerappa
Aramisz, a CS és a BF meg az ARMA 3 különböző kategória. Most kicsit durván fogalmaztam, de az én véleményem ez.
39.
39.
szajoli
#41 A Cs az Cs , Cs hez hűen kell benne lőni, taktikázni stb, Van akiknek ez az Isten játék. Battlefield, Arma , Ezeknek is megvannak a sajátosságaik amit vagy szeretsz vagy nem ! it's up to you ! Ízlésről nem illik veszekedni mert úgysem lehet megállapodni , ha az nem tetszik másiknak akkor nem ugyan ez fordítva
38.
38.
Aramisz93
#37: ööö. Push the button? a Cs pont olyan. Ezerszer jobb, kidolgozatabb, innovatívabb játékok vannak a csnél. Battlefield, ArMa. stb. A lényeg, hogy ezzel csak annyit akartam, hogy a cs egyáltalán nem olyan isten játék, csak nagyon népszerű.
37.
37.
laca009
remélem lesz open béta mert a koreaiaknak ez a mániájuk.de vaki nem tudja a weboldalát a játéknak mert én nem találom...
36.
36.
Giga0509
36:khm...az már nem CS Souce lenne...mert a source az egy grafikai motor.Ezért cs source.
35.
35.
meridarider
jah még valami nemtudom meik írta ez COD4 grafika?

ember irány az optikus:D
34.
34.
meridarider
aki azt állítja a CS 1.6 ról hogy szar játék az a CODok ötletgazdáját fikázza. meg aki aztmondja hogy a CSben nincs taktik és már warozott pf

te nemtom meik alternativ valoságbol jössz srác.

a Counter strike azért nem olyan populáris mint pl a Call of Duty széria mert nem push the button.

jó persze ott is vannak warok meg nagyonjó klánok és játékosok és én is párezer órát lőttem vele de attól még a CS az isten mindig az volt és az is lesz;)

ezt mindenképp kipróbálom.

ui: azt aki a CSt a filefrontról tölti le az tényleg szánalmas...:D

2500HUF kb az anhology abba talán nem halsz bele és még esetleg a Steam et is tudod használni ami nem egy hátrány;)
33.
33.
cross56
nos én a CS:Sourceval játszottam jó meg minden,csak nem értem h a grafikát miért nem csinálják meg rendesen? azért h akinek esetleg nem fullos a gépe az is tudjon játszani,vagy mi?
32.
32.
szajoli
Igen de magára a játékra gondolok , valve is dobott manapság szart ki ... wow-ot is ide írhattam volna nem motorilag értettem, ÉN ezekkel is játszom sok idő múltán is vagy akár a neverhood
30.
30.
szajoli
Még hogy cs-ben nincs taktik ... über fail állítás gyerekek :)

Steam ... tf2, cs:s, gmod tökéletes . Kár hogy manapság nem adnak ki olyan gammát amivel annyit elbírnák lenni :(
29.
29.
laca009
Itt az első gameplay is:



http://www.youtube.com/watch?v=07QYy9Y_7LM


a kép kicsit nagyított de a lényeg látszik és szerintem rohadt jó
28.
28.
mephi
Hm jópár warral a hátam mögött mondhatom, hogy a CS-ben van taktika. Persze ha felmész egy tört szerverre egymást hentelni, annak természetesen nincs taktikai része. De egy waron meghalsz ha nem ésszel játszol. De ez a nagyközösnséghez már nem jut el.

Ez a játék jó lehet, látok benne fantáziát, nem csak hentelés (Quake erre jó), hanem taktika is lesz benne. Bízom benne, hogy sikerül nagyot alakítania a srácnak.

Akik meg fikázzák, azok gondoljanak arra, hogy ez a gyerek többet tett le az asztalra ötletben, mint jópár fantáziátlan studió együttvéve...
27.
27.
shooter1234
Na, majd meglátom hogy hogyan sikerül. Addig nem akarok véleményt mondani.
26.
26.
laca009
KIRÁLY remélem nem lesz steam-es mert akkor meg is veszem :D nagyon durva jobb lesz mint a CS az már biztos olyan cod-os amugy az emberke a 1. képen(terror) na király ez kellet nekem reggelre:) iskolába menet elött
25.
25.
xdtuning
Hangoztatom véleményemet Counter Strike volt és már nem lesz. Ez a TC lesz és nem a CS. CS viaszszovrot a Madam Tüszó (xd) panoktikumban. :D:D
24.
24.
skati
Szerintem túl sok ötletet akart belezsúfolni a csávó, és emiatt lesz ez az egész nem túl balanced. Nekem nem tetszik. 1.6FTW!
23.
23.
KI4IDeM
Én meg maradok a Halo-nál:D Amúgy az igaz, hogy akkor kritizáld, ha jobbat tudsz csinálni. Szerintem rossz nem lehet, de engem sosem fogott meg a Counter Strike sorozat. Nekem egy Gears of War, vagy egy Halo sokkal többet jelent.
21.
21.
peterpal7
Maradok a codnál (CS sose fogott meg). Meg annak meg tudom jegyezni a nevét. :D
20.
20.
Doc.
21:nyavajgasbol cod-ban sincs hiany
19.
19.
ngage
Ezért a játékért sem adnék ki többet mint a cod4 ért. Grafika alapján cod4(szerintem) multiban is elég jó és nem kell hallgatnom a sok kisgyerek nyavajgását mikor alájuk pirítok mint a cs sourceban.
18.
18.
Giga0509
19:Jah,hát az már mellékes hogy sokan nem tartják be :) de warokon jól jön.
17.
17.
Giga0509
17:Miért ne lenne? csapatmunka,taktika stb. tudod :)
16.
16.
Giga0509
15:alap :D



14:Azért nem ugyanaz...codba mész,lőssz,meghalsz,lespawnol a csata közepére és mész tovább.CS-be taktikázni kell,és körökre van osztva.Mindkettő jó,de nem ugyanaz.
15.
15.
xdtuning
A Counter Strike az már történelem. Most jön majd ez. Én nem akarok MW-ni inkább maradok az 1.6-nál meg Sourcenál on Steam.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...