Splinter Cell:Chaos Theory ínyencségek

  • Írta: Shifty
  • 2004. november 4.
  • Képek
Link másolása

Tom Clancy neve mindig garancia egy kitűnő játékra és a Ubi Soft csapata évekkel ezelőtt nagyon jó játékra tette rá a kezét. Az akkoriban megjelent Splinter Cell nem csak grafikájával, de a kiváló játékmenettel, történtettel is magával ragadta a rajongókat így hát érthető volt, hogy a srácok elkészítik a folytatást, ami a Pandora Tomorrow alcímet kapta, ahol a világot fenyegető terroristákkal kellett ismét felvenni a harcot. Szintén sikert aratott a játék hiszen a felturbozótt engine gyönyörű látványt tárt a felhasználók orra elé. Így hát megint csak érthető okoból bejelentették a harmadik részt a Chaos Theory-t, melyről nem sok infónk van, de annyi biztos, hogy a képek és az eddig információk birtokában nyugodtan kijelenthetjük, hogy saját kategóriábán mindent söprő alkotásnak lehetünk majd tanúi.

3.
3.
Ca$h
Kivancis vagyok, hogy meg milyen ujdonsagokat kepesek belerakni ebbe a remekmube, mai miatt felveheti a versenyt sajat magaval... Felek, hogy ez mar sokkal gyengebb lesz, mit az elodok. Mondjuk ha annyi ujitas lesz benne, mint az egyrol a kettore volt, akkor az mar eppen eleg lesz a sikerhez. Mar alig varom a gémet... :D
2.
2.
badguy
épp múlthéten végeztem Pandorával és... nem volt valami nagy hangulata még ha szebb is volt elődjénél. :/ az első jobban sikerül. vagy csak az újdonság varázsa?
1.
1.
Shifty
Ütős kis gamma lesz annyi szent...kijöhetne már!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...