Modern Warfare 2 - Választható kegyetlenségek

  • Írta: Ghost
  • 2009. október 29.
  • Érdekesség
Link másolása
Az Activision döntésének köszönhetően nem kötelező átélnünk a kegyetlenségeket a Modern Warfare 2-ben, át is ugorhatjuk azokat, kedvünk szerint.
Az Activision döntésének köszönhetően nem kötelező átélnünk a kegyetlenségeket a Modern Warfare 2-ben, át is ugorhatjuk azokat, kedvünk szerint.

Ugrás a galériához


A Modern Warfare 2 valósághűen mutatja be, hogy milyen szörnyűségekre képes a terrorizmus. A játék egyik jelenetben például rengeteg civil lőhetünk le minden ok nélkül, ám az ilyen részeket nyugodtan átugorhatjuk. Az Activision bejelentette, hogy ilyen képsorok előtt a játék figyelmeztet, és ha nem vagyunk kíváncsiak a kegyetlen jelenetekre, akkor minden gond nélkül átugorhatjuk azokat, nem kell végignéznünk. Természetesen a játék a csak felnőtteknek szóló besorolást kapja, ám akkor is sokaknak megrázó lehet az ártatlanok legyilkolása, még ha csak egy játékról van is szó.
84.
84.
SZIMAT3
jó játék naon kéne má ............) ;;;;;;;;;;;;;;;;;;) zsírrrr mikor jön ki???

83.
83.
tomy88trance
#75: az nem csak simán mw 2.. úgy volt eredetileg ,de végül is benne lesz a nevében a call of duty is hálistennek :)
82.
82.
rob77
Nagyon várom az új részt.A COD4-el is sokat játszottam és megszereztem az összes achivement pontot!Sajna 3piros ledes lett a gépem.Ezt senkinek nem kivánom.
81.
81.
Mathia$
75: Nem érdekel, a cod5 se cod5. szal ez nekem cod6, mert ez így egyszerűbb.

82: miért te komlálod a terroristákat? :D
80.
80.
Killerbee
Az amerikai szulok miatt beleraktak mar egy ilyen funkciot is, maskulonben megint ott szobroznanak a kiado elott es tuntetnenek.
79.
79.
Hansen
Szerintem akik nem bírják a kegyetlenkedős jeleneteket azok ne üljenek le ilyen játék elé..... Mert oké, hogy nem civilt lősz le, de a terroristák is emberek, ha már ilyen szemszögből nézzük....
78.
78.
szellemfiu12
Ez helyes döntés volt,legalább gondolnak azokra is,akik nem bírják a kegyetlenkedős jeleneteket.
77.
77.
tutikoko
76.
76.
Hansen
Én is azon a véleményen vagyok, hogy aki nem tud különbséget tenni játék és valóság között, azt nem szabad játszani hagyni.. Én pl soha nem vártam felesleges brutalitást egy játéktól sem, de a realizmushoz hozzátartozna a vér és a többi..
75.
75.
pyro
Ha már egyszer annyit fáradoztak a játékkal, nem hagynám ki a "kegyetlen" részeket sem. :)
74.
74.
M@RK96
én nem tom én nem fogom átugrani ezt a részt mivel aki ép eszű ember nem veszi komolyan holmi programok legyilkolását....ami a cod6-ot illeti én várom nagyon.

73.
73.
mini111
#73: csak simán cod:mw2 nem cod6, és a halo 3 odst biztos h nem lesz év játéka
72.
72.
Well
Engem nem kell félteni mert úgy se fogok vele játszani :) CoDból nekem a cod2 elég volt bőven. Meg van jobb játék is amire pazarolhatom az időmet :D
71.
71.
Mathia$
Én végignézem az összes videót a gameben és kipróbálom az összes lehetőséget. Sztem itt lévők közül mindenki ezt fogja tenni :D

Év játékai leszenek: Unchated2,Halo3ODST,COD6:MW2
70.
70.
SzajmonTemplar
szerintem kezdetben egyelni-kaszálni fogok mondent-mindenkit...

az életben persze nemvagyok ilyen, bár...
69.
69.
Ryukian
#70: Te valami nagyon beteg módon fogalmazol:D De nekem tetszik. Amúgy meg teljesen igazad van:)
68.
68.
jeti93
Most miért kell a kissé agresszívabbakat félteni? Nincs nekik semmi bajuk, egyszerűen erősebb bennük az az ösztön, ami az emberrel van születésünk óta. Nem azért vagyunk mi a tápláléklánc csúcsán, mert szépen megbeszéltük a tigrisekkel, hogy ők ne támadjanak minket, cserébe, mi csak lassan fogjuk elpusztítani a lakóhelyeiket.



Nézd meg, ha két ovodás gyerek összeveszik. Ha két lány, akkor hetekig csesztetik, gúnyolják, elárulják egymást. Ha két fiú, akkor meg 5 perc alatt kiverik maguból a düht, és minden megy, mint régen. A felnőttek, meg teljesen elzárkóznak, kerülik egymást, és minden szart csinálnak akár évekig is. Akkor most miért baj az, ha egy kicsit könnyebben választja az 5 percig tartó haragot? Max kék zöld foltok fogják díszíteni, ezzel is mutatva sokszínűségét.



Persze az már teljesen más amit a terroristák, és a szervezett bűnözők csinálnak, és ők ezt nem is azért csinálják, mert "idegbetegek"Ők teljesen hidegvérrel gyilkolnak több 100 embert, csupán azért, mert abba a körbe keveredtek, és úgy gondolják, ez az életük. És ezt szinte mindíg a PÉNZ csinálja. Köze sincs ahhoz, hogy könnyebben lesz ideges vagy sem.
67.
67.
Ryukian
Petimanus! Én sem mondtam, hogy az egyetlen mondandója a gyilkolás, mert részemről igen is van valami értelmes tanúság benne, csak vannak csavarok, amiket nem értettem meg teljesen. Na mindegy, nem ez a lényeg. Viszont a játékot illetően, én előbb kipróbálnám, hogy mit is takar valójában ez, és csak azután mondanám, hogy akkor mi merre hány méter....:D
66.
66.
Giga0509
66:Én 4 évesen már Mortal Kombat Trilogyztam,az nem kicsit brutális xD de még se vagyok idegbeteg :D
65.
65.
petimanus
Ha a gyerek a játék hatása miatt válik agresszívvá az a szülő hibája és nem azért, mert játékot vesz neki ajándékra, vagy Fűrészt hagyja nézni, hanem mert a szülő annyira elhanyagolta a gyerekét(vagy épp mindent megengedett neki), hogy a gyerekben nem jött létre egy nomrális erkölcsi rendszer. A normál épeszű ember, gyermek, öregúr tudja, hogy a játék egy hobbi, egy szabadidős tevékenység.



65: A Death Note szeintem nem az agresszióról szól, csupán az egyéni igazság és a törvényes igazság küzdelmét tükrözi.
64.
64.
Sovereign
ja igen és ezt ahhoz 6 évesen kéne kezdenie...
63.
63.
Ryukian
Hát ez de jó! Olvastam egy érdekes megnyílvanulást: "Milyen szülő az aki videojátékot vesz a gyerekének karácsonyra?"

Egy ilyennel simán lehetne poén műsort(!) indítani! Én spec. tavaly karácsonyra hármat is kaptam, bár tény, hogy az egyik Lego Star Wars volt, a másik meg Gyűrű Kúra, de a harmadik csak a Modern Warfare első epizódja volt. Ez még annyira talán nem is durva játék. De mondjuk van nekem itthon egy Splinter Cellem, amiben például van a kezedben egy fegyver, egy golyó, előtted egy pasi, meletted valami terrorr szervezet, a füledben meg az elhárító szervezet.(kettős ügynök vagy) Ha saját kezűleg fejbe puffantod a csávót, akkor fasza gyerek vagy a terrorpistáknál, de az elhárítás kéltelkedik benned, ha nem teszed, akkor fordítva. Szóval... Másik példának én a Devil May Cry 4. részét mondanám, ahol ugye a démonvilág sokszínű népességét kell MÉSZÁROLNI. 3-szor végig is játszottam. Furcsa mód két fülem van, meg egy orrom, és nem vagyok elmebeteg, agresszív hülyegyrek, pedig a még a Death Note sorozatot is végignéztem kétszer (hátha ismreri valaki) Lényeg a lényeg, szerintem a karácsonyi ügy is, meg hogy a gyereknek árt a játék, BAROMSÁG!!
62.
62.
Sovereign
A mortal combat teszi a gyereket agresszív állattá nem ez.(regisztráltam hogy hozzá szólhassak :D)
61.
61.
giga321
Van benne valami , bár engem már nagyon régen lepett meg játék ijen téren
60.
60.
Gamelord
Szerintem ezek a kihagyható részek nem csak a perek miatt vannak, hanem egyben reklám is, többen foglalkoznak a játékkal, többen veszik meg.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...