Natural Selection II - az első igazi látnivalók

Link másolása
Megérkeztek az első igazi ingame képek a jövő évben érkező Natutal Selection II-ből, mely az emberek és az űrlények háborújába avat be minket.
Megérkeztek az első igazi ingame képek a jövő évben érkező Natutal Selection II-ből, mely az emberek és az űrlények háborújába avat be minket.

Nemrég ünnepelték a Natural Selection megjelenésének hetedik évfordulóját a fejlesztők, és ezen alkalomból elérkezettnek látták az időt, hogy őszinte vallomást tegyenek rajongóiknak. A dolgok nem úgy mentek ahogy tervezték, s a sok támogatás és munka ellenére a játék nem fog idén megjelenni, hanem csak valamikor 2010 második felében.



A Natural Selection az eredeti Half-Life egyik legkedveltebb modja a mai napig, és a játék hetedik évfordulóján is aktív online közösséggel bír, hála a fejlesztőknek, kik több, mint húsz javítást készítettek kis kedvencük életben tartására. Látván, hogy mekkora sikert aratott a játék, a kis csapat nagy lélegzetet vett, megalapította az Unknown Worlds stúdiót, és elkezdődött a már hivatalos játékként számon tartott Natural Selection II fejlesztése.

Ahogy azt tudjátok, a játékot már egy ideje elő is lehet rendelni a fejlesztők hivatalos oldaláról egy alap és egy különleges csomag formájában. Ha minden rendben megy, hamarosan a Steam is forgalmazni fogja a játékot, viszont a program a kezdettől fogva a SteamWorks alapprogramot fogja tartalmazni.

Charlie 'Flayra' Cleveland egy interjúban elárulta, hogy a játék előrendelései és elővételei teljesen megváltoztatták a csapat pénzügyi helyzetét, egész pontosan 220 ezer dollárt keresett a kis stúdió a különböző forrásokból beszerzett 500 ezer dolláros kezdő összeggel szemben. A készítőket az is meglepte, hogy a rendelések 90 százaléka a különleges kiadásra szólt - ezen változat egyik bónusz tartalma ezért a fejlesztők "örök hálája".

3.
3.
brandonlee
Engem nem nagyon mozgat ez a dolog. Köszi a hírt Dcrysis ;)
2.
2.
Zittra
Torchlight-ról miért nem írnak egy szót se ezen az oldalon? Most jelent meg és mindentvivő. Kérünk egy tesztet róla.
1.
1.
ati665
hellósztok szerintem baró lessz!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...