Tizenháromezren voltak a Budapest Gameshow-n!

  • Írta: Daks
  • 2009. november 1.
  • Rendezvény
Link másolása
Tegnap nem kevesebb, mint 13000 ember látogatott ki Magyarország, és Közép-Európa talán legnagyobb játékkiállítására, a Budapest Gameshow-ra!
Tegnap nem kevesebb, mint 13000 ember látogatott ki Magyarország, és Közép-Európa talán legnagyobb játékkiállítására, a Budapest Gameshow-ra!

A Papp László Buapest Sportaréna dugig volt tegnap emberekkel, mindenki kíváncsi volt a játékbemutatókra, és tesztekre. Bemutatkozott a Windows 7, az egyetemisták és főiskolások kaptak ingyen rendszerfrissítést, volt kalandpark, Band Hero bajnokság, DJ Hero, Xbox előlap osztogatás, pólódobálás, modder show, World Cyber Games, World Cyber Girls, lézertag, Forza 3, kukacágyba fektetett, csótányok lepte laptop, akciós játékvásárlás, meg minden földi jó, amit csak el tud képzelni az ember. És te kint voltál? Kommentelj, és oszd meg az élményeidet!
63.
63.
toximan
Am kb 4-5 hozzá szólóval elöbb irta egy srác hogy 2 naposnak kellet volna lennie. Teljesen igazad van. Alig vettem le a Bikinis csajokról a szemem már mentem is a tombolára aztán inni meg enni meg vissza sietni. szóval az is lehet hogy volt nyerő tombolám de hát egyrészt nem hallotam hogy melyik számot mondja másrészt meg hát... sokan voltak:D
62.
62.
toximan
sziasztok. szerintem is marha nagy volt:D gec majdnem leestem a kötélröl a fal mászásnál XD Az nagy volt:D Örülök hogyilyen sokan el mentek. igy volt igazán buli
61.
61.
soren ktp123
:D én voltam és sztem naon faxra sikerült az idén :D sok-sok kocka egy helyen XD :D meg a gépházak is XD :D volt star wars-os is xXDXDXD :D
60.
60.
CD klon
és ne értsetek fére senkit sem akarok ezel megsérteni!!!

59.
59.
CD klon
Nem de azt a gyereket én is látam 500 FT-ért adot el egyet valakinek én 5-kaptam de azegyik kieset a kezemböl és ahoz a gyerekhez eset a másikat meg valami izomagyu beszolt hogy neked hány van és montam 3 ö meg monta agyá má egyet a gyerekemnek közbe 3 4 éves gyereke volt azt kelet volna mondanom ugrájá te ért mert én is azt tetem érte végül igy lett 3 sjnos és egyet lehet ,hogy eladok.



Ki láta a gyöztest? Mert az azért nyert mert RAP zenét kért és csak darálni kelet a szöveget. :)
58.
58.
tomy88trance
Tavaly kint voltam , idén sajnos nem, na majd jövőre megint kinézek ,ha ugyanott lesz mint most :)
57.
57.
de2jay
2 naposnak kellett volna lennie, bár lehet hogy csak én vagyok ilyen, de annyi program volt összezsúfolva, hogy az ember csak kapkodta a fejét.
56.
56.
Quent1n
Nah én pl. nem voltam elájulva a rendezvénytől. Még mindig kicsinek tartom a helyet az elrendezés se volt valami praktikus sőt. A kivetítők képe is hagyott maga után kívánnivalót. A játékvásáron hiányoltam az akciós programok tételes listáját csak annyit láttam a sok embertől, hogy be vannak dobva egy üvegtartóba és csá. A Lipses bemutaton nem értem miért nem volt kontroll monitor így háttal énekeltek az emberek, plusz a csávo aki konferálta nagyon gáz volt. Aztán ott voltak a felkészületlenségből adódó hibák mint mikor a pro gamer elleni játéknál a képernyőt nem bírták elforgatni játékban. Stb. Összességében mivel egy ingyenes rendezvény volt nem volt vészes, de ugyanazokat a hibákat amik tavaly is megvoltak viszontláttam idén is. Jó volna jövőre profibban megszervezni az egészet.
55.
55.
dante92
#64: én semennyit, de volt egy gyerek akinek a kezébe volt vagy 7:)! Csak nem te voltál az?????
54.
54.
CD klon
Ti hány XBOX 360 elölapot kaptatok el?
53.
53.
dante92
#61: bocsánat, 10:50-kor elvileg bemutatták, csak azt én nem láttam :S
51.
51.
krisz95410
csá valaki volt ott 16:00-nál tovább? Bemutatták az Assassin's Creed 2-őt?

50.
50.
Mortician
49.
49.
X360_FaNbOy
azok ott meg mijen bogarak a laptopon, ott a touch pad körül ?
48.
48.
Giga0509
#57: jah xD



"lefagyott mint a windows" xD
47.
47.
frankek
Kiss Ádám Stand up-ja volt a legjobb a WIN7 színpadán :Dx100
46.
46.
Giga0509
52:Forzázni mi is akartunk,de a szimulátoroknál nagy sor állt,a sima kormányosnál meg bedöglött a kormány,minden kanyarnál lekapcsolt :D
45.
45.
Noel Ryyka
52: nem volt? WCG-n tényleg nem GH, csak FIFA, de a BSC rendezésében volt Band Hero verseny
44.
44.
gab94
#51: jaja..nagyon jó volt..főleg akkor amikor beszálltak a Rohamosztagosok XDDD
43.
43.
gab94
#50: Nem is kellet rá sokat várni :) 5 perc alatt bent voltam :D
42.
42.
agroinline girl
Mi reggel mentünk oda, én pedig 4-kor léptem le.Nekem nagyon bejövős volt,főleg Lips-nél énekelgettem sokat!:) jah meg tetszettek a Forza-k is, jah és a tetsfestős nénitől kaptam egy pleomax-os figurát :)

és kár hogy nem volt gh verseny!!!:'((

nah pusszancs!
40.
40.
air 2
Mi a legelején reggel 9-re mentünk ,de vagy tíz percet vártunk míg kinyitották a kaput!Rengetegen voltak,úgyhogy semmihez se fértünk oda!

A HP-s csaj aki a "játék "után dobott egy s-s pólót nagyon bejövős volt.De a show területén is elég jó hostes csajok voltak,fényképeztem is rendesen.

A programok jók voltak,senki nem unatkozott. Végre nekünk gamereknek is volt egy rendezvényünk.Ja az alienes vs predatoros pc-volt a legjobb+a predi sisak.
39.
39.
gergõkeke
Szerint jó volt de a Tokyioi biztos jobb de kellemeset csalódtam.

:)

38.
38.
gergõkeke
DJ hero nagyon bejőt és a Windows 7
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...