Óriási siker övezi az új Assassin's Creedet

  • Írta: fojesz
  • 2009. november 25.
  • Érdekesség
Link másolása
Noha a PC-s verzió még meg sem jelent, az Assassin's Creed második része kapcsán már most eldőlt, hogy az ősz és várhatóan az ünnepek egyik fő sikercíme lehet.
Noha a PC-s verzió még meg sem jelent, az Assassin's Creed második része kapcsán már most eldőlt, hogy az ősz és várhatóan az ünnepek egyik fő sikercíme lehet.



A Ubisoft bejelentése szerint a folytatásból már az első héten 1.6 millió példányt kapkodtak el, ami 32 százalékkal több, mint amennyit az első részből sikerült anno eladni hasonlóan szűk idő leforgása alatt. Miután az Assassin's Creed előző epizódja is óriási siker volt, az azonnali túlszárnyalás remekül szemlélteti, hogy a folytatás is az ünnepek egyik fő slágere lehet.
9.
9.
Takuma Sato
Hát ez a gém tökéletessen megéri az árát, no meg a felhajtást körülötte, igaz kellet kb olyan 4-5 óra, hogy elnyerje a tetszésem, de most már bizton merem állitani, hogy még egy ilyen frankó kis gém nem nagyon van. Nekem azok a részek tetszenek a legjobban ami ugy nevezett lineáris, amikor is épületekben, meg katakonbákban kell ügyeskedni, hát az haláli.

Nah ott jött meg igazándiból a kedvem a gémelsére.
8.
8.
bzsp
nem csodálom, az egy is király volt, de ez még jobb!
7.
7.
petimanus
Szerintem meg fogja közelíteni a Cod6 eladásait. Tény, hogy az Ubisoftnak beindult a szekere és halad előre. Csak a PC-s megjelenés ne lenne annyira későn :D
6.
6.
elite_hun
#7: Az nagyon jó lesz sztem. Egyébként a II vh.-s dolog se rossz elképzelés. Pl németországban bérgyilkosnak lenni :D Hitler amúgy is gyűjtötte az ilyen okkultizmussal kapcsolatos dolgokat
5.
5.
cross56
Egyetértek,egy ilyen jó játék megérdemli a sikert
4.
4.
Cinemabizarre
nagyon igényes és szórakoztató játék!! év játéka nálam! ebben a kategóriában! isteni lett :)
3.
3.
Ca$h
Maximálisan meg is érdemli ezt a sikert, csak így tovább!!!
2.
2.
Mathia$
Nagyon jó game lett! Sokkal igényesebb, tisztább és jobb munka mint a Modern Warfare 2.



Most nincs rá sok időm sajna mert sokat kell tanulni érettségire, emellett meg ittvan a Shift, L4D2 meg Batman.
1.
1.
Scoo
Nagyon helyes. Látszik, hogy sok munkát öltek bele. Tényleg szórakoztató, hosszú játékmenet. Megéri az árát, megérdemli a sikert.

Tegnap vittem pont végig a főküldetést.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...