The Old Republic - leleplezték a két utolsó kasztot

  • Írta: fojesz
  • 2009. november 25.
  • Bejelentés
Link másolása
Bemutatkozott a Star Wars: The Old Republic két utolsó kasztja, ezzel a végleges verzióban található karakterosztályok száma nyolcra duzzadt.
Bemutatkozott a Star Wars: The Old Republic két utolsó kasztja, ezzel a végleges verzióban található karakterosztályok száma nyolcra duzzadt.

A Jedi Consular és a Sith Inquisitor hasonló irányt képviselnek, mindketten - noha ügyes lézerkardforgatók - inkább a második sorban küzdenek, s míg a többiek szabdalnak és lőnek, ők ellenfeleik "altatásával", felemelésével vagy éppen sokkolásával foglalkoznak. Igazi támogató karakterek ők, a jedik elvileg bajtársaik gyógyítására is bevethetők lesznek. Az információkat a német PC Games szállította, a fenti scaneken az általuk begyűjtött screenshotokat láthatjátok.

15.
15.
Ecneb
#12: A hivatalos oldalon írták, hogy a fizetési feltételek még nem bírálódtak el, de várhatóan keveset kell majd fizetni. == fizetős lesz...
14.
14.
The Lone Drow
#13: Pedig valószínűleg az lesz :)
13.
13.
JasonXke
Hangulatos MMO lesz csak ne legyen fizetős.....
12.
12.
Skippyke
Ti hol olvastátok, hogy fizetős lesz? Mert erre még egy fejlesztő sem utalt soha sem, viszont mikrotranzakcióra annál többen! Ez a két kaszt meg teljes horror. A Jedi Konzul az egy kaszt a Jedin belül és ha mondjuk a Jedi Knightot vesszük Őrzőnek akkor hol marad az őrszem? Teljes mellé lövés ez a jedi konzul kaszt, remélem csak rossz vicc.
11.
11.
drat576
#9: na akkor eddig a pontig érdekelt a játék :)
10.
10.
The Lone Drow
Én szerintem majd kipróbálom a trial-t és majd akkor döntöm el, ogy előfizetek-e. Megjegyzem egyetlen MMO sem fogott meg amit kipróbáltam.
9.
9.
Ecneb
#6: Igen, az...fizetős lesz és nincs mit tenni ellene...
8.
8.
Batri
#7: amikor megláttam az els képet nekem is rögtön az ugrott be :D

meg a warlock..bár ez nemvalószinű hogy fog lényeket idézni...
5.
5.
pepsus
ez is pl most kiszivargott hir volt. dec 3. jött volna hivatalosan csak falaki felrakta a forumra a ujsag oldalakat. amit töröltek majd megint visszakerult.
4.
4.
HomoLudens
egyébként itt hogy lessz ? Itt is kell hogy legyen tank, dps, healer a csapatba? és lesznek insták meg csúnya nagy főboszok?

Vagy csak pvp idétlenkedés mikor egy lvl60 as lecsapja 3 lvl 20 csak mert megteheti és mert ezzel 1.5 órányi munkájukat teheti tönkre?
3.
3.
HomoLudens
Ez annyira jó hogy a hivatalos honlap mindig egy hét késébenvan :)

2.
2.
Ecneb
Nagy kár, hogy fizetős lesz, pedig úgy játszanék vele!!
1.
1.
Mathia$
Na ezért lehet most irigyelni a pc-seket >:@!!! xD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...