Deus Ex 3 - Felröppent pletykák az exkluzivitásról

  • Írta: Ghost
  • 2009. november 27.
  • Pletyka
Link másolása
Érdekes pletykák kaptak szárnyra ma a Deus Ex 3 kapcsán, miszerint a játék csak PC-re készülne, ám azonnal cáfolták is ezen állításokat.
Érdekes pletykák kaptak szárnyra ma a Deus Ex 3 kapcsán, miszerint a játék csak PC-re készülne, ám azonnal cáfolták is ezen állításokat.


A Bit-Tech állítása szerint csak a személyi számítógépekre jelenik meg a Deus Ex harmadik része, ám az Eidos Montreal egyik embere azonnal cáfolta az leírtakat. A kiadó szerint nem volt semmilyen exkluzivitásról szó, csupán a konzolos változatokat még nem jelentették be, mert még nem biztosak benne, hogy mire is készül a játék. Bízzunk benne, hogy a konzolok sem egy silány portot, hanem egy teljes értékű játékot kapnak majd a pénzükért, ha végre elérkezik a megjelenés ideje.
6.
6.
megalonagyix
Így van ez kell. Deus Ex az egy PC-s játék marad, örökre.. Az első felejthetetlen volt
5.
5.
MadDragon
Hát a silány port az inkább a PC-re jellemző, de nekem mindegy melyik platformra jön ki, amíg megjelenik számítógépre is.
4.
4.
Mathia$
én úgy hallottam hogy ez lesz az első játékuk amit a Square Enixxel együtt csinálnak.
3.
3.
Dcrysis02
Rá se ránts. Én meg megijedtem hogy egy újabb átvétel történt. Mostanában nem tetszett ahogy az Ubi dobálózott a címekkel, de úgy látszik megint jó úton haladnak.
2.
2.
Ghost
de, csak megzavart a két montreali csapat :(
1.
1.
Dcrysis02
He? Mi? Ubisoft? Nem az Eidos Montreal fejleszti a játékot?

Vagy átvette az Ubi?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...