Medal of Honor - realizmus mindenek felett?

  • Írta: fojesz
  • 2009. december 13.
  • Videó
Link másolása
Megmondom őszintén, a Medal of Honor: Pacific Assault egyáltalán nem tetszett, az Airborne-t már ki sem próbáltam, jövőre viszont a tékozló fiú visszatér a szülői házba.
Megmondom őszintén, a Medal of Honor: Pacific Assault egyáltalán nem tetszett, az Airborne-t már ki sem próbáltam, jövőre viszont a tékozló fiú visszatér a szülői házba.Mert ahogy a trailerből is leszűrhető, egyszerűen elképesztő, hogy mit művelt az Electronic Arts a Medal of Honorral, az új, Afganisztánban játszódó rész már kezd hasonlítani arra, amit az eredeti fejlesztők letettek az asztalra Call of Duty: Modern Warfare néven. Az új előzetes nagyon rövid, ám annál intenzívebb, ne hagyjátok ki!
28.
28.
Scoo
pozitívan csalódtam. A trailer után mostmár nagyon várós a game.
27.
27.
tjames
#26: Haladni kell a korral, kell a változás. Ha jobban belegondolsz, sokkal több lehetőség van egy modern korban (fejlesztői szemmel) mint a 2 VH-ban. IGaz akkor voltak nagy ütközetek, amik mostanában nincsenek, viszont a fegyverarzenál meg soxorozódott. Helyszíneket, ellenségeket lehet generálni, kitalákt fiktív helyeken nemlétező népekkel. Viszont a fegyverparkban hatalmas a lehetőség. Gondolj bele, a robotirányítású gépekel még egyik játék sem foglalkozott. (pl bombahatástalanítás is lehetne a játékban....vagy robotrepülős felderítés)

persze ez csak egy példa.... de nehogy félre érts, én is nagyon 2.VH párti játékos vagyok, sőőőt hiányolok egy jó kis dzsungelharcosdit is. De nem óckodom a modern kortól sem, mivel nagyon faszán vissza tudják már adni!
24.
24.
Aramisz93
#17: cod lopás? Mi? Ez mi?:D Ez hülyeség.
23.
23.
AKI94
Hát nemtudom.... nekem ez így most nem jött be bár az a helikopteres rész jónak néz ki
22.
22.
drat576
MW csak jobb graffal, ami nem baj, sőt...
21.
21.
Blitker
Hülyeség az hogy teljesen le akarják koppintani a MW, egyszerűen ők is rájöttek hogy már jöhetne valami változás is a sorozatba és már nem azt a lerágott csontot a II vh-át nyomni orrba szájba, Amúgy meg sztem lepipálja majd a CODot...
20.
20.
Hororo
19.
19.
Tyebeca
Az tény hogy nagyon jól néz ki a játék ezen a traileren. Kíváncsi vagyok a végtermékre nagyon és várom.
18.
18.
Hororo
már hónapokkal ezelőtt lehetett olvasni, hogy a MOHA is ilyen moder waros afganisztános lesz
17.
17.
Kocsis92
a cod lopást már ott tudni lehetett, hogy átültetik modern harctérre. ezek után nemtudom min kell csodálkozni, koppintás, de mivel a jóbol sosem elég, várjuk:)
16.
16.
tjames
Engem a téma, a videóban lévő tálalás, és a szakállas Snake lefőzött. Engem megvettek. Be is MOHásodtam :)
15.
15.
d15a5t3r
Ha valóban a realizmuson a hangsúly, akkor szakadjanak a végtagok, és dőljön a paradicsomlé!
14.
14.
bzsp
huh, egyre jobb és nagyon jól néz ki
13.
13.
peterpal7
Ez nagyon jó. Mert így az IW-nek is bele kell húznia, ha megint kiadják a modern warfaret komoly újítás nélkül, akkor bajban lesznek. :D
11.
11.
watto
10.
10.
galmat
Én attól féltem kicsit az új MoH-t,hogy nem lesz elég változatos, mert hát afganisztán elég kopár egy vidék... A Modern Warfare-k egyik legjobb húzása volt,hogy sok, egymástól teljesen elütű helyszínen küzdhettünk, így nem folytak össze a pályák,mint pl a CoD:World at War-ban.
9.
9.
tjames
#8: Nézd meg ezt. jobb minőség, és egy kis addon a végén:?

http://www.gametrailers.com/video/medal-of-spike-tv/59826
8.
8.
Kyuubi
Hát ebből a trailerből kb annyit szűrtem le hogy semmit...
5.
5.
cross56
én nem akarok itt hülyeségeket írni,de elég sok mindent leloptak a cod-ról. De attól függetlenül még lehet jó és nagyon várom, a grafika nagyon tetszik
4.
4.
fojesz
#3: Mert a CoD4 baromira eredeti helyszínekkel rukkolt elő...
3.
3.
crytek
Elképesztő mit művelt. Copy pastézta a Cod4-et ennyi. Nincs ebben semmi újdonság!
2.
2.
Mathia$
Nekem is fent van, de remélem a játékélvezetre figyelnek a legjobban nem a realizmusra. OPF2ből is mi lett pff..
1.
1.
Dcrysis02
Kemény lesz. Főleg akkor ha a grafika mellett az animációra is ügyelnek. Felkerült a listára. Reméljük nem fog ilyen könnyedén lecsúszni róla...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...