UFC 2010: Undisputed - akarsz közéjük tartozni?

  • Írta: fojesz
  • 2009. december 13.
  • Videó
Link másolása
Most már biztos, május 25-én boltokba kerül az UFC 2010: Undisputed. Az új trailer nem mutat túl sokat, kedvcsinálónak azonban bőven megteszi.
Most már biztos, május 25-én boltokba kerül az UFC 2010: Undisputed. Az új trailer nem mutat túl sokat, kedvcsinálónak azonban bőven megteszi.



A UFC 2009: Undisputed minden értelemben az év egyik legkeményebb verekedős játéka volt, s erre az új résznek is megvan minden esélye. A rövid előzetesben a játék nehézfiúi mesélik el, miről is szól az MMA.
8.
8.
ThomasKoller
Hát sztem meg te nem vagy százas....Nézd meg a videókat amik kijöttek róla,ha neked az a grafika tetszik akkor gratulálok hozzá...!

Eddig egy normális embertől nem hallottam,hogy jó a grafikája,de te tudod...Még a Fedor vs. Brett Rogerses képek is elég hulladék graikáfúak....!!! De gratulálok a kocka fejedhez!!;)
7.
7.
tjames
#6: Miiii????? Hogy szar lesz az MMA grafikája??? :) MEGALOL ember! Nézd már meg a Fight Night Round 4 grafikáját, fizikáját apám! Az lesz az alapja!

szar grafika.... hát te nem vagy 100-as...

:)
6.
6.
ThomasKoller
Josh Koscheck pedig minden tiszteletet megérdemel az utolsó meccse után!Örülök,hogy ő is benne lesz!
5.
5.
ThomasKoller
KIMBO SLICE XD Vicces lesz:D Egy nyert meccse nem lesz, plussz max horgokat felütéseket,és max csapottat fog ütni?? :D

Nem tudtam miért teszik bele azt a loosert:D ,de látom az eladások miatt... 1000szer jobban kéne örülni annak,hogy pl. Anderson Silva belekerült!! Remélem nem ez a 3-3 alap küzdősport stílus lesz benne...És Full Guardban, amikor az életben csépelés van itt csak ilyen 2-3 másodpercenként lehetett ütni:S:S eléggé idegesítő volt...

EA MMA ban viszont ott van FEDOR,plussz lehet hogy a küzdés is egy kicsit változatosabb lesz....Csak a grafikája nagyon sz@r...:D
4.
4.
veecore81
elhajlás, zsííííír! mustbuy!
2.
2.
Daveout
Ha másért nem de KIMBOÉRT megveszem!!!!
1.
1.
Circa001
Nagyon nagy! A végén a feka az Kimbo? Youtube-on láttam róla videókat, állat egy ember!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...