True Crime: Hong Kong - az első részletek

  • Írta: fojesz
  • 2009. december 15.
  • Hír
Link másolása
A hétvégi rövid bemutató után befutottak az első információk a True Crime folytatásának történetére, főhősére és játékmenetére vonatkozóan.
A hétvégi rövid bemutató után befutottak az első információk a True Crime folytatásának történetére, főhősére és játékmenetére vonatkozóan.



A Hong Kong-i rész egyúttal a sorozat teljes megújulását is jelenti, állítja magabiztosan a True Crime harmadik epizódját fejlesztő United Front Games. A főszerepet Wei Shen kapja majd, aki beépül a helyi triádba, ahol nem csupán eredeti megbízását kell teljesítenie, de célszerű észrevétlennek maradnia, s lehetőleg túlélnie a nem mindennapi kalandot. Természetesen az ilyen akcióknak komoly hátránya, hogy olykor rendőrhöz nem méltó döntéseket kell hoznunk - ilyen esetekben a játékoson múlik majd, hogy mennyire humánusan oldja meg a feladatait, s a morális kérdésekben hogyan dönt majd. A játékmenet is jóval pergősebbnek tűnik: a klasszikus lövöldözős részek mellett nagyobb hangsúlyt fektetnek a verekedésekre, emellett autós jelenetekkel és Mirror's Edge-es üldözésekkel is jócskán találkozhatunk majd. Az új True Crime jövő ősszel jelenik meg PC-re, PS3-ra és X360-ra.
10.
10.
ThomasKoller
Nem ez volt 2 napja is a hírXD?

9.
9.
Dagobert_bácsi
a new york ciry része az elég kaki volt, legalábbis nekem nem tetszett, és ha ez kijön akkor ezt se fogom kipróbálni szerintem, de lehet hogy addig még meggondolom magam
8.
8.
Effecta
Öööö. Ez ilyen "I want it" cucc.
7.
7.
demon68
jónak tűnik, olyan mint egy irreális akciófilm, vagy 10szer meghalt volna a trailerben. remélem jól megcsinálják, eddig tetszik.
6.
6.
Mathia$
Szép, remélem jó is lesz!
5.
5.
Madd Dogg
a streets of LA is jó volt, a new york city meg nagy király! lett volna ha nem egy szar ps2 port. Ezt a sorozatot folyamatosan a pénzhiány butítja el, az előző két rész tele volt újdonságokkal, nagyon élvezetes volt bennük a fegyveres harc (tele kombókkal), és a város is nagy.



Hajrá!
4.
4.
Ingen_FAn
New York is jó volt nagyon, várom ezt is :P
2.
2.
d15a5t3r
Kíváncsian várom a fejleményeket róla. Jónak tűnik, már gta-ban is szívesen fogadtam volna 1 Hong Kong-hoz hasonló helyszínt!
2.
2.
cross56
igen engemis,nagyon várom már. gta pótlónak nagyon jó lesz
1.
1.
Gyurez
Engem nagyon megfogott a trailer!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...