Duke Nukem mozi Finnországból - itt az első trailer

  • Írta: Daks
  • 2010. január 4.
  • Videó
Link másolása
A finn HMCIndie független filmvállalat mozit csinál Duke Nukemmel. Az alacsony költségvetésű film nem hivatalos feldolgozás lesz, de azért jó is kisülhet belőle!
A finn HMCIndie független filmvállalat mozit csinál Duke Nukemmel. Az alacsony költségvetésű film nem hivatalos feldolgozás lesz, de azért jó is kisülhet belőle!


Az első trailer tegnap futott be. Bizony, nem egy James Cameron alkotással van dolgunk, de azért érezni benne a hamisíthatatlan Duke hangulatot, ami mindenért kárpótol. És hogy mikor nézhetjük meg a produkciót teljes hosszában? When it's done.
51.
51.
Norbes
hattth mar azokkal a diszno fejekvel picit komojithattak volna :D :D es a trailer ben is mingyart a labara szalad mint egy Kanos kan :D :D
50.
50.
DanielRock
jajj neee... most komolyan, lehet ehhez valamit fűzni?
49.
49.
ThomasKoller
Néztem a kommenteket és ujramegnéztem a videót..huhh és bazz:D téllleg jóvékony ahhoz képest amilyennek lennie kellene..:D
48.
48.
CJgabor
ven icc dán:) én szeretem a dukékat, kár, hogy nem jelent meg a forever.... forever készítik :) (mármintmindörökké, értitek ugye :D) LECC RÁÁK
47.
47.
Stack
46.
46.
Sakos
szerintem is jó lessz...láttunk már nagy költségvetéssel szar filmeket, és kicsivel kultuszfilmeket tehát...A szinész aki Duko-t játsza sztem tökéletes,Mickey Rourke nem illene ide, attól h vki csúnyaattól nem egy gyúknyúkem
45.
45.
ZeWa
Nem tudom mit hódoltok itt Cameron-nak neki is csak egy nagy dobása volt eddig, a Terminator 2...
44.
44.
Ragnarök
Már nem azért, de Mickey Rourke meg Arnold nem igazán hasonlítanának Duke-ra ... ez az emberke (legyen bárki is) szerintem szépen visszaadja Duke karakterét így kinézetre, tényleg csak egy kicsit több izomzatot kéne fölszednie.

Annyi pénzből amennyiből ez fog készülni ... szerintem bőven jó. Én várom. :)
43.
43.
Ecneb
A vége tényleg odab@asz!!!
Am szerintem nem is rossz!
42.
42.
Ányy
Annyira bírom, hogy valaki el sem olvassa, hogy mi van leírva, csak megnézi a videót és böffent valami értelmeset... Vagy nem vettétek észre a független szót? Amennyiből ezt csinálták, annyiért James Cameron vagy egyéb rendező meg sem mozdulna. Ahhoz képest, hogy kis költségvetésű, szerintem odavág Uwe Bollnak (ami azért nem nagy szó, de az ő szarjait tv-ben adják, meg dvd-n árulják)



A zárás viszont tényleg állat volt :)
41.
41.
The Lone Drow
Annyira nem rossz ez... Ez kb olyan szinten van, mint ami a Salvatore regényeit mutatja be. Rendes egyenlőre nincs, jobbhíján elmegy..szódával :D
40.
40.
laccc17
kb oan mint a metal gear solid.. azt is fanok készítették és viszonylag jó

jóóóeznekünk falura : D
39.
39.
Gaben X
hát ez fúl gyász oldmanak igaza van cameron kellene vagy spielberg és duke szerepében meg MICKEY ROURKE kellene mint főhős ugyebár és 1 elsőosztályu a kategoriás film lenne.mert ez ami itt van az nem hogy b de még c sem jó.
38.
38.
OldM4n
Kár hogy ilyen ratyi ez a medvedisznóember. Izé, nyúldisznóember. Ez a gyerek Duke-nak pilincka, (bár próbál dinnyét vinni a hóna alatt) de a vége tényleg poén! :))) És a hangja? Mert a benyögés az eredeti John St. John volt... Sajnos hálivúdba kéne vinni, és ott rábízni egy James Cameronra... Az azért már odabaszna rendesen.
37.
37.
HomoLudens
#37: Szóval akkor egyetértünk abban hogy afilmen csak a buxa jó :)
35.
35.
Giga0509
Látom rendesen megoszlanak a vélemények :)



Nekem tetszik,csak a disznó tényleg gagyi lett.Meg Duke is kicsit furcsán néz ki.Persze tudom hogy ez csak egy fan film,de azért Arnold svájciniggerrel jobban festene.
33.
33.
wowcardfan
Nekem tetszik:DPoénnak tökéletes :DÉs a vége...a vége full XD
32.
32.
drat576
ez annyira szar hogy az már jó :D
29.
29.
Fishman
hát az a nyuszi fejű disznó ember az odabasz =)
27.
27.
drip
Hát ez kúrva nagy xD

a legvégén behaltam
26.
26.
Killerbee
#19: A tomegnovelo tobbe kerult volna mint maga a film :D
25.
25.
Horvi14
24.
24.
Guppi
A malacoknak jó az izlésük XD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...