Bioshock 2 - Több, mint tíz óra játékidő

  • Írta: Ghost
  • 2010. január 13.
  • Érdekesség
Link másolása
Már nem kell sokat várnunk és az üzletek polcaira kerül sokak kedvenc FPS játékának, a Bioshocknak a folytatása, amely új kalandokat és még több izgalmat ígér.
Már nem kell sokat várnunk és az üzletek polcaira kerül sokak kedvenc FPS játékának, a Bioshocknak a folytatása, amely új kalandokat és még több izgalmat ígér.


Bizony ez a még több izgalom nem lesz kevés, ugyanis a Playstation Network magazinja, a Qore szerint több, mint tíz órán keresztül borzonghatunk majd Rapture kietlen városában. Természetesen ez várható is volt, hiszen az első rész sem egy könnyen emészthető darab, de a mai trendeket figyelembe véve ez már nagyon ígéretesnek tűnik. Reméljük, hogy a történet is annyira izgalmas és lebilincselő lesz, hogy egy percig sem fogunk unatkozni.
24.
24.
hedzsooo
Vhogy nekem sem lett 1ebkent annyira a kedvencem az elso resz, de ki tudja, a 2. resz meg lehet majd jobb. Mindenesetre teny, h az elso resz is uditoen hatott a sajatos vilagaval a tobbi FPS kozott. ;)
23.
23.
hedzsooo
#14: Azert, ha valoban tetszik 1 jatek, akkor jatszhatnal is vele 1 picit ! hehe :D
22.
22.
Dethklok
Hát engem nem ijesztegetett meg az egy,de nem is azért szerettem.

Ha parázós játékot akarok akk Penumbra(1-2)
21.
21.
Optimus Prime
#15: Ez nem is egy ijesztgetős játék - vagy az? Nevetni én is nevetek a sok hülye Spliceren "Come here you horrid monster" vagy "I just lonely! I just lonely!... Jesus loves me..." XD
19.
19.
Killerbee
#18: Nah jah. El se olvassa de mar megy a fikazas :]
18.
18.
drat576
#14: szövegértelmezés FAIL :P
17.
17.
Yagami Light
14:

Mondjuk én sem arra megyek, hogy minél előbb kijátsszam a játékokat én is szeretem teljesen kiélvezni.
16.
16.
Killerbee
#14: ?? Te mirol beszelsz?:D
15.
15.
Yagami Light
Én most játszom az első részével már egy ideje, de szerintem nagyon gagyi. Van egy-két ijesztő rész benne, de legtöbb esetben inkább röhögnöm kell rajta, akkora hülyeség. Azért végigjátszom ha már megvettem, de nekem ez csalódás ez a game. Gondolom a második része se lesz más.
14.
14.
geri q
#13: mert te nem az élményre mész hanem hogy minnél előbb túl legyél rajta és jöhessen a kövi...
13.
13.
Killerbee
#11: Nem tudom, nekem egy jo jateknal sose volt azzal gondom h hosszu, sot. :)
12.
12.
drat576
#11: de ott gondolom nem a hosszúság volt a baj hanem hogy béna volt a játék, egy igazán jó játéknál sajnálja az ember mikor vége van szvsz
11.
11.
megalonagyix
Azért az se jó ha túl hosszú. Személy szerint volt már pár játék amikor kérdeztem hogy mikor lesz már vége.
9.
9.
drat576
a 10 órát közepesnek mondanám ha szimplán mint játékról lenne szó, de egy fps esetében nem olyan rossz az szvsz, persze jó lenne a minél több, csak azt nem értem hogy ezt mért reklámozzák, mert azért ez az idő annyira nem kiemelkedő
9.
9.
Killerbee
Az elso resze se volt rovidebb. Sot az nekem betartott joval tobb orat is, mert szetneztem mindenhol.
8.
8.
klemid
#7: Azt azert nem mondtam...
7.
7.
dawe001
#6: Azaz MW2...egy fos szvsz...:D
6.
6.
klemid
#5: Igen de a 10 nem minimum hanem max. Az a baj, hogy csak ugy 10ora, hogyha legnehezebb fokozaton mesz. Pl. MW2ben legalacsonyabb szinten 5p alatt megvan 1 palya.
5.
5.
MadDragon
Régebben a 20 óra volt a minimum, most már 10? Igaz, hogy van multija, de szerintem az nem fogja olyan sokáig lekötni a játékost.
4.
4.
pjoco
Igen őrülni kell! Mert nem azért dob ki az ember 10 ezreket hogy 3-4 óra alatt kivigye a játékot! pl: Modern Warfare 2 de legalább van multija!
3.
3.
Ghost
#2: Több, mint tíz óra. Szóval annál kevesebb biztosan nem lesz, de várhatóan valamelyest több. ÉS igen, nem árt neki örülni, ha figyelembe vesszük a napjainkban oly népszerű 5-6-7 órás játékidőket :)
2.
2.
simon 555
és annak most orulni kéne,hogy csak 10 ora?
1.
1.
TzuQ
nemszeretem bioshockot.. :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...