Xbox 360-on is lehet játszani 3D-s játékokkal

  • Írta: fojesz
  • 2010. január 14.
  • Érdekesség
Link másolása
A Sony komoly szerepet szán a jövőben megjelenő 3D-s játékainak - a Microsoft hamar reagált minderre: nem nagy szám, ilyet az X360 is tud.
A Sony komoly szerepet szán a jövőben megjelenő 3D-s játékainak - a Microsoft hamar reagált minderre: nem nagy szám, ilyet az X360 is tud.

Aaron Greenberg, Xbox termékmenedzser szerint viszont nem biztos, hogy a nappaliban is beválnak majd a 3D-s technológiák. Rendben van, hogy az Avatar gyönyörűen festett a mozikban, ám úgy gondolja, hogy a nappali egészen más környezet, ahol nem biztos, hogy megállja a helyét az újabban népszerűvé vált 3D-s élmény. Mindazonáltal megjegyezte: mindezt az Xbox 360 is biztosítani tudja majd, s ha a játékosok igénye nő a 3D-s címek iránt, ők igyekezni fognak kielégíteni azt. Példának az Xbox Live-ra készülő Scrap Metalt hozta fel, amely szintén 3D-s játék lesz, igaz, még a régi kék-piros kivitelben. És hogy mi a jövő a Microsoft szerint? Természetesen a Natal, de ezen meg sem lepődünk.
101.
101.
bedast
#100: Gratulálok , nagyon tájékozott lehetsz. Csak úgy megsúgom hogy nekem is van X360-am, és megvan az avatar. Most vettem egy 3D-s samsung tv-t és képzeld el, nem a zöld piros szemüveggel megy, hanem az ssg-2100RB. Elég komoly 3D-ben az avatar. Ugyanolyan mint a moziban.
100.
100.
demon68
nekem is xbox-om van, de ez egy nagy kamu amit most a M$ nyomott. ez a kék-piros szemüveg már 30 vagy ki tudja hány éves 3D technológia, élvezhetetlen, a színeket teljesen elcseszi, minden kék-piros lesz tőle. meg se közelíti az active shutter-technológiát amit a PS3 meg az nVidia szemüveg is használ.
99.
99.
XDannyL
TEEBEEX360: Ebből már nem jössz ki nyertesen =)
98.
98.
ppgabesz
t.roli! THX for the Advie! :) cskakibukott belőlem... :P
97.
97.
Thor Vath
#92: LOL Tényleg megtaláltad a pontot, ügyi vagy! Már csak a szóköz meg a nagybetű van hátra, ne add fel :-) Vicces volt a kommented, jót röhögtem most én is X-D
96.
96.
CJgabor
#96: tényleg vicces, elsőre nem is értettem hogy mivan xD csak amikor elolvastam a cikket
95.
95.
bbankrablo
Wow, 3D-s játék!

Mintha a PC is tudna ilyet...Sőt, úgy rémlik mintha vmelyik régi konzol (NES-SNES nem tudom) is képes lett volna erre. Aztaa xDAmúgy vicces a cím! xD
94.
94.
t.roli
TD: Majd elolvasom a leveledet, sajnos most nincs időm :(#92: Lári-fári, de azért szépen jellemezted magad ;)
93.
93.
Krekk
#92: Igazad van jár néhány fura alak ide, őket szoktuk megkérni, hogy hagyják abba a már-már unintelligencia határát súroló viselkedésüket. Megkérlek hagyd abba. Köszi előre is.
92.
92.
Mathia$
#70: MS is nagyon visszaesett, nem is csoda a vista bukása miatt...

sonyt meg sajnálni tudom, ps2vel sokat nyertek. de annak már vége.(sajnos)

am nem látom a nintendot a két óriás előtt :) na most hogy higgyek neked? :D
91.
91.
TEEBEEX360
t.rolika!te miért is idegesíted magadat az én levelemen?csak nem fáj az igazság?és thor vath:van pont a billentyűzeten.képzeld el.egyébként meg sok mindenki röhög ezen az oldalon,de nem azért mert szar hanem mert nyomorékok járnak ide!
90.
90.
siskanyi
Exklúziv játékoknál boxon a GOW nagyon ütös,rengeteget játszottam vele föleg a második részével,PS3-on viszont meg kell említsem az Uncharted 2-öt ami életem legjobb játéka volt.Ezekre a 3D játékokról csak annyit hogy szerintem filmbe jó,de a szemem kifolyna egy óra játék után.Viszont microsoftéknál kiváncsian várom a NATAL-t.Végére a lényeg annyi hogy mindkettö jó konzol,és bár a PS többet tud,én még mindíg azt mondom hogy a konzol arra van hogy játszunk vele.
89.
89.
siskanyi
Ha ennyire elkanyarodtunk a témátol akkor én is írok egy-két szót.Nem rég adtam el a boxomat a közeledö Gran Turismo 5 miatt (lehet hogy várnom kellet volna még vele) nekem ez a létezö legjobb játék.Szerintem jò konzol mindkettö,és még sikerült egy nagyon strapabíró darabot kifognom xboxból.Valaki említette a fagyásokat xboxon,3 hónapja van meg a PS3-am de töbszőr fagyott meg mint a boxom bö egy év alatt.Igaz hosszutávon én is sokkal többet látok a ps-be csak lenne már benne valami.PS-nek ingyenes az online része,csak ne dobálna le annyiszor,és hát ott van benne a Blu-Ray ami egyre jobban terjed,ezenkívül lehet még media servernek használni,a yojt szerintem közösen kelett volna megtervezniük és biztos tökéletes lenne.A játékok terén xboxra több a játék,és sokan mondják hogy mindkét konzolra megjelenö játékok xboxon szebbek,szerintem ebböl semmit nem lehet észre venni (tisztelet a kivétel Lost Planet) ha HDMI kábellel van összekötve,mert szerintem xboxnak sokkal zajosabb a HDMI.
88.
88.
Batri
#88: úgyse fogja beismerni, hogy nincs igaza...
86.
86.
bencsizy
#85: Szted miért veszik meg olyan sokan az MW2-t?
85.
85.
Sir-Vival
#76: Ahogy a gép olcsóbb lett, és jött (jön) pár durva exkluzív, elég sokan vettek PS3-at. A gép most már grafikailag elég szépen lerendezi a legfőbb konkurensét. (Eladásokban is csak Amerikában előzi meg a box a ps-t). Lassacskán a blu-ray-re is rátérek, mióta láttam egy ismerősünknél...Egyre több embertől hallom, hogy vesz ps3-at is (legtöbben bevallom box mellé) de nagyon sok olyat is olvastam (tehát ez nem személyes tapasztalat), hogy a sokadik géphalál, meg letiltás után egyesek PS3-ra tértek át! (Mondván ha már nem warezolhat, akkor a legjobb gép kell, amin ráadásul nem kell fizetni a multi játékért).Ami a hírt illeti: Persze, ez a magától értetődő reakció, a mienk is tudja, jóvaa! Persze a 3D is meg a magic wand is kula, mert a Natal a király (amit még csak belsős emberek teszteltek - ha odaengedtek embert, azt nyilatkozta PONTATLAN)
83.
83.
Mortician
#83: Valamilyen szinten igen, mivel egy gyenge multival rendelkező játékot nem fognak több millióan éveken keresztül tolni...
82.
82.
bencsizy
#82: Az aktivitás nem arányos a multi élvezhetöségével...
81.
81.
Batri
#78: láttam mire irtad, akkor is nonszensz... ha a Halo 3at hozod fel, akkor ps3-on Killzone 2, Gears-re pedig Uncharted...de ne egy platform játékkal hasonlitsd össze őket...

80: bármennyire is awesome az UC2 multija, a Halo 3at nem tudja lekörözni, ami még 2 év után is vezeti a Live toplistát
80.
80.
t.roli
#79 Akárki akármit is mond, az nem normális, ha bármit amit megveszek szervízbe kell vinni mert elromlik magától vagy azért mert használják. Ha kell menjen 24/7 de ne romoljon csak úgy el egy illetve félévesen, ez igaz minden elektronikai termékre. Ha ingyen csinálják meg, akkor sem normális dolog.
79.
79.
exa85
#76: ha tudod probáld ki az uncharted 2 online részét,sztem nem kell ecsetelnem h a legjobb konzolon....
78.
78.
lesi20
surikagabi: HA van Ps3-ad (ami szerintem nincs) mit sírsz azzal hogy nincs Xbox liveod? A ps 3 ingyenes BUtthole! Szánalmas vagy hogy ezért sírsz... Ja meg hogy az box "lefagy" Bazd ha nincs modolva vidd el szervízbe ha kell töbször....
77.
77.
klemid
#74: Mar megint nem neked szoltam. xD Ha visszanezed azt is mire irtam akkor erteni fogod. :)
76.
76.
t.roli
Amúgy miért olyan nagy gond, hogy szóba került a PS3? Nem értem. Mindenki tudja már, hogy a PS3 Imaxes lesz, és ez eléggé a hírhez tartozik (mint ahogyan a hírben is az első mondat erre utal). Egyáltalán nem alaptalan, hogy szóba jött a PS. Az, hogy páran idejöttek arcoskodni, hogy nekik milyen teljes életük van konzolok nélkül, attól én amúgy elhatárolódom, különösebben nem is foglalkozom velük. Motogassa a barátnőjét és a saját IQ szintjét a Mónika showban, sajnos szegénységi bizonyítványt állítanak ezek ki magukról, hogy egy fórumon villognak a talán nem is létező barátnőjükről. Az persze nem számít neki, hogy sokan akik idejárnak, azoknak felesége van jól fizető munkával... A lényeg a lényeg, ppgabesz, hogy melyik a jobb konzol, az értelmesebbik réteg úgyis tudja mi mit tud és tud dönteni és ítélkezni a pénze felett, ahogyan írtad is. De az olyan ugribugri kispistik miatt mint az a TEEBEEX360(aki le sem tagadhatná, hogy nem fanatikus, de ilyen undorítóan írni amúgy tényleg felháborító) nem kell máskor regényt írnod, ez csak egy tanács ide a GK-ra :)
75.
75.
ppgabesz
Aza helyzet, hogy a hír alóban az x360 ról szól. de ha már annyira vitáztok azon hogy akkor most melyik jobb és miért, akkor hozászólok röviden. Senkit nem akarok megbántan ivagy ilyesmi, mielőtt ugranának a népek rám csáklyákkal :DÉN X360-as vagyok. Régen PSes voltam. amikor összehasonlítotttam a ps3at a boxxal akkor arra jutottam, hogy a box jobb, mert valószínűleg összetettebb játékokat fognak rá írni, tekintve hogy pc alapú. volt is ilyen hír, hogy nagy stúdiók nem annyira szeretnek PSre fejleszteni, mert bonyolltabb. mivel a játékok nagy része mindkét konzolon megjelent, ezért az exkluzívok döntöttek.god of wart már a 2nél untam, gran turismokat nem szerettem soha, MGSek jók, denem annyira. Final Fantasyk nem vonzottak. A Tekkent azt sajnáltam elveszteni, de aztán most kaptunk végre mi is. Boxon ott volta Halo trilogy,a Gearsek,Crackdown,Fable2, LEft4Dead és a Mass Effect. Aztán most jön az Alan Wake, Persze ez ízlés dolga, de nálam így állt. a Hardver meg így: A PS3 Blurayes, de Drágább is sokkal.+ a Bluray filmek is drágák. A Ps3nál ingyen van az online. jó...

A Boxon jó árért megkapom a gépet Hdmi kábelt, kontrollert, headsetet, netkábelt, kár hogy nem wifit, de ez van, + vinyót. A Ps3stabilabb, a boxxal sok gondot jelentettek, de amikor a boxom meghibásodott, (dvd-drive gond volt) akkor vfelhívtam az INGYENES számot, kiküldték a UPS-t és rá egy étre visszahozták kijavítva, egy hónap ingyen liveal, ami itthon nem támogatott, de elérhető, és megy is. egyébként ha már itt tartunk, akkor ÉN SZEMÉLY SZERINT NEM KALÓZKODOK A KONZOLOMMAL, mindent megveszek rendes áron, és nem megy rá a gatyám, csak ne mész nélkül zúzok be a boltba, hogy szia van dead space-ed, mennyie? 12? jó kérem, ahanem körül nézek a neten, és megkapom 5500ért. ahogy a LIVEot is egy évre 7800rt. ami lássuk nem rossz.és akkor jön hgoy de a ps3nál ingyen van. ja és mivel játszom online? mint felsoroltam nekem nincsenek favoritok ps3on. viszont gears halo online pl már elég faja. szóval a hardveres részénél nm kell lehúzni egyik gépet sem, mert nem halálos, a szoftveres pedig ízlés dolga szerintem... Ne vitázzatok..A cikkhez meg : sztem lesz 3d boxra is ,de az már kicsit talán sok lenne hogy 3dben natalozni:D lerepül a fejedről a szemüveg. elég lesz egyelőre a natal!!!!! DE AZ MÁ NAGYON JÖJJÖN :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...