Az eddigi Pókember-játékok bénák voltak

  • Írta: fojesz
  • 2010. január 20.
  • Érdekesség
Link másolása
Az Activision fejesére, Bobby Kotickra rájött az őszinteségi roham: elismerte, hogy az utóbbi öt év Pókember-játékai egytől-egyig borzasztóan sikerültek.
Az Activision fejesére, Bobby Kotickra rájött az őszinteségi roham: elismerte, hogy az utóbbi öt év Pókember-játékai egytől-egyig borzasztóan sikerültek.



"Rossz játékok voltak, ezért le is pontozták őket a kritikusok" - ismerte el a vezérigazgató, titkon talán arra célozgatva, hogy a jövőben összeszedik magukat. Noha jelen pillanatban nem tudjuk, hogy készül-e új Spider-Man cím, annyi biztos, hogy a sorozat más fejlesztőcsapathoz vándorol, a Web of Shadows-t fejlesztő Shaba Games ugyanis nemrég lehúzta a rolót. A negyedik film teljesen új korszakot nyit a széria életében - nem lenne rossz egy hasonló vérfrissítés a játékok esetében sem.
20.
20.
Danyell86
Kritikán aluliak ezek a Spider-Man játékok, ugyanúgy ahogyan a Prototype, mivel kezdve onnan, hogy 1 kiadó adta mind2 játékot még érezni is bennk a hasonlóságot elég sok helyen...
19.
19.
Giga0509
#18: Az hülyeség hogy szebb volt a Web of Shadowsnál,nézz meg 2 képet és hasonlítsd össze.+ a WoS-ban sokkal jobb volt szvsz repülni,és több kombó volt benne.A 3 is jó volt persze,de 1 idő után elég unalmas...és pont fordítva,nekem a 3-ban mindig a felhőkbe lőtte ki a hálót,a WoS-ban nem,ott a házakra lőtte.
18.
18.
bsg09
A Friends or Foe-t végigvittem, de a vége felé mindenem ki volt vele annyira úntam. És hogy mégis miért vittem végig? Mert egyszerű mint a faék...
17.
17.
hedzsooo
Korabban en feltem a Spider-Man jatekoktol, eleg volt csak a jatekokbol kivett kepekre ratekinteni es elborzadt az ember.

2-ot viszont mertem venni tavaly ev vegen, mert 1ebkent nagy Spider-Man fan vok ! :)



Szoval a filmadaptacio 3.-ik reszet elkezdtem, az uncsinak tunt nekem picit, de lehet, h csak hozza kene szokni a jatekmenethez/iranyitashoz, a grafika/hangok nem rosszak viszont, egeszen jol sikerultek.

Ami viszont meglepet a Spider-Man: WEB OF SHADOWS, nagyon jo lett, az iranyitas es pokember mozgasa is kiraly, grafika es hang itt is szinten nem allejtos, de egeszen szep. A jatekmenete szerintem jo, bar hozza kell tegyem, elegge akcio-kozpontu jatek, de a harcok latvanyosak, elvezetesek. En mondjuk orulnek mar 1 olyan Pokocsi-jateknak is, ami inkabb amolyan TPS+Akcio+RPG keverek lenne, talan esely is van ra, mert most eleg divatos, ilyen pl. a MASS EFFECT. :)
16.
16.
PGab
Nekem is a 3. részhez tartozó játék tetszett a legjobban, a többi csak azért ment el szódával, mert fan vagyok. :)

Egyébként a 3. részben tényleg nagyon élvezetes volt repülni, grafika is szép volt (szerintem szebb, valósághűbb, mint a WoS-ban) és a háló a házakra tapadt...

A WoS a képregényekre alapult inkább, de szörnyen túlzó sztorival, viszont legalább a fekete ruha olyan volt, amilyennek lennie kell. A 3. részben (ez a film hibája és számomra az egyik legnagyobb hibája) a fekete ruha gagyi volt és nem adta vissza a képregényt! (Se Venom, aki megérdemelt volna egy külön részt, mondjuk a 4.-et)
15.
15.
JcGross
Az Ultimate Spider-man kivétel, az krva jó szerintem.
14.
14.
Gula
Részemről az Ultimate S. M. és a Web of Shadows nagyon élvezetes volt.
12.
12.
PaSe3
Megmondom őszintén, hogy nemigen játszottam Pókemberes játékokkal. Egyszer kipróbáltam Gamecubera egy részt, de az egy sz@r volt.
11.
11.
pepsus
Ugyolvastam hogy tulsok mizeria volt a uj pokember film körul ugyhogy efujtak legalbb 2012ig a film kesziteset.
10.
10.
WorldofSprite
A harmadik részben (játékban) elég jó volt a repülés. Minden más picit felemás.. De hálót szőni, valami nagyon jó volt :D
9.
9.
XDannyL
Én az eggyel játszottam és az tetszett, habár ma már nemhiszem hogy játszanék vele. Vannak helyette más játékok (pl.:GTA 4: Ballad of Gay Tony :P)
8.
8.
Oliver S96
én csak a 2-vel játszottam még sima boxon, az tetszett :D
7.
7.
juhaszroli
6.
6.
Giga0509
Ez nagyon nem igaz,a Web Of Shadowsot most vettem elő,imádom!
5.
5.
demon68
a web of shadows nekem is tetszett
3.
3.
X360_FaNbOy
szerintem a 3. az elég jó volt...nekem tettszett!..Web of shadows-t nem próbáltam.
2.
2.
Bins
Én úgy tudom hogy a 4.ik részt törölték és az egész sorozatot újraindítják, új szereplőkkel.. és nem is sam raimi fogja rendezni mert ő most ráállt a WOW mozira. am az utolsó pókemberes játék az első film adaptációja volt amivel játszottam szal nem is nagyon érint a hír maga...
1.
1.
Jocilus
Egyik kedvenc filmem...jó lenne már hozzá egy jó játék is!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...