Spider-Man: Friend or Foe

2007. karácsonyán megjelenő új Pókember játék az Activision-től, melyben a főhősnek ismét a Goblinnal kell megküzdenie. Nagyon izgalmasan hangzik!
1435132800

Megvan az új Pókember

Hosszas válogatás után a Sony és a Marvel bejelentette, hogy megtalálták azt a színészt, aki a jövőben Peter Parkert alakíthatja majd, rajta kívül pedig a következő film rendezőjét is bemutatták.
1423555200

Pókember is csatlakozik a Marvel filmjeihez

Bizonytalan időközönként jelentkező Cooltúra rovatunk legfrissebb híre, hogy a Sony és a Marvel bejelentette: dűlőre jutottak Pókember-ügyben, így a jövőben a derék hálószövő is a Marvel Cinematic Universe részese lesz.
1388649620

Elérhetetlenek a digitális Marvel-játékok

Az Activision rejtélyes okokból visszavonta a Marvel-licenccel rendelkező játékok értékesítését a Steamről, az Xbox Live-ról és a PlayStation Networkről. Lehetséges, hogy lejárt a kiadó és a képregénygyártó közti megállapodás.
1295014496

A Beenox viszi tovább a Pókember-játékokat

A Pókember-játékokat eddig ide-odapasszolgatták az Activision egyes stúdiói között, ami nyilvánvalóan az egyes epizódok minőségére is rányomta a bélyegét. A kiadó bejelentette, hogy mindenki legnagyobb örömére a jövőben a Shattered Dimensions-t is jegyző Beenox egyedül viszi tovább a sorozatot.
1264003740

Az eddigi Pókember-játékok bénák voltak

Az Activision fejesére, Bobby Kotickra rájött az őszinteségi roham: elismerte, hogy az utóbbi öt év Pókember-játékai egytől-egyig borzasztóan sikerültek.
1251745140

A Disney felvásárolta a Marvelt

A Walt Disney Company ma reggel közel 4 milliárd dollárért felvásárolta a Marvel Comics képregénykiadó vállalatot - Mickey egér és Pókember azért nem harcolnak majd együtt.
1197391140

Saját játékkiadót alapítana a Marvel Comics?

A legfrissebb hírek szerint a Marvel Comics jobban beleásná magát a játékiparba: a képregényein alapuló játékokat maga adná ki, készítésükért is ő felelne.
1196774580

Az EA nem ijed meg az Activision Blizzard-tól

A 18 milliárdos Activision - Vivendi egyesüléssel létrejött Activision Blizzard a világ legnagyobb kiadója lett - az EA azonban nem ijed meg a trónfosztóktól.
1196683500

Egyesült az Activision és a Vivendi

Egy 19 milliárd dolláros üzlet keretein belül egyesült az Activision és a Vivendi. Az új kiadó neve Activison Blizzard lett, hogy a WOW fejlesztői se maradjanak ki.
1195513200

Spider-Man: Friend or Foe

Mikor a Spider-Man: Friend or Foe-t júliusban hivatalosan is leleplezték, sejtettük, hogy sok jó nem sülhet ki belőle – fanatikusként nehéz Pókemberről és minden vele kapcsolatos dologról elfogulatlanul beszélni, de ezúttal el kell ismerjük: az új program tényleg egy középkategóriás reklámjáték lett.