Ingyenes autócsomag a PSP-s Gran Turismóhoz

  • Írta: fojesz
  • 2010. január 31.
  • Letöltés
Az októberben megjelent PSP-s Gran Turismo megosztotta a közönséget, ennek ellenére a Sony nem adja fel, s ingyenes kiegészítővel kedveskedik a rajongóknak.
Az októberben megjelent PSP-s Gran Turismo megosztotta a közönséget, ennek ellenére a Sony nem adja fel, s ingyenes kiegészítővel kedveskedik a rajongóknak.

 

Ugrás a galériához

Az új csomag öt új verdát, egy-egy Nissan-, Mercedes-, Ferrari-, Lamborghini- és Citroën-modellt tartalmaz, letölteni pedig a megszokott módon, a PlayStation Store-on keresztül lehet. A Sony nem árulta el, hogy mire fel a nagy kedvesség tőlük, mindenesetre aki játszik a játékkal, feltétlenül szerezze be az új járgányokat, érdemes - képek a galériában.

8.
szambotomi
#8: akkor látogass el a ps store-ra, és győződj meg róla :)
7.
Aramisz93
#4: Hátpedig az a piros minden kétséget kizáróan Mercedes és nem Bugatti
6.
Domee07
Valaki tudna nekem segíteni mert még elég új vagyok és most néztem meg elösször, hogy ilyet is lehet nem,hogy kocsit berakni a játékba.

Valaki vegyen fel msn-re vagy írjon e-mailt léccives.

Előre is köszönöm.
5.
dzsiádzsó
Sajnos nekem nagy csalódás volt, mondjuk nincs psp-m de egy 10 percet toltam vele, már értem miért nem adták ki, és miért volt hosszú ideig kuss róla, komoly problémák voltak vele, és hát kevés az autó a pályán, a grafika nem az igazi, a fizikát hihetetlen milyen jól átvitték, de ha belegondolok pl egy GTA-t milyen jól átirtak psp-re ahhoz képest ez nem sikerült a Poly-nak...
4.
latyaa
xbox 360 ra jöjön már az f1 :) én azt várom yokis live party :D
3.
szambotomi
sztem hibás az autólista, mert mercedes helyett bugattit kapunk. aki nem hiszi, nézze meg store-on
2.
iNKARNATE
Én anno egy tool segítségével ráraktam a PSP-mre a Gran Turismo 2-t azzal nem voltak ilyen gondok :D
1.
ATi0021
#1 - Igen ez szerintem is elég idegesítő volt. Számomra még a karrier mód hiányzik nagyon. Igazából nem nagy szám lett a PSP-s verzió. Többet vártam.Számomra most a legjobb PSP-s autós játék az F1 2009. :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...