Ősszel érkezik a Sid Meier's Civilization V

  • Írta: InGen
  • 2010. február 18.
  • Hír
Link másolása
FRISSÍTVE: Sid Meier legendás stratégiai-játék sorozata idén ősszel folytatódik. Teljesen új engine-t és friss játékélményt ígérnek, ráadásul kizárólag PC-re!
A 2K Games bejelentette, hogy már javában fejlesztik a Civilization V-öt, ráadásul annyira biztosak a dolgukban, hogy már ősszel piacra is dobják. A játék alatt egy teljesen új motor dübörög majd, ráadásul csak PC-re jelenik meg. Ilyet sem sokat hallani manapság.


Sid Meier szerint annak ellenére, hogy már azóta Civ játékokat csinálnak, mióta a Föld megszületett, a fejlesztőcsapatnak még mindig annyi ötlete van minden egyes új epizódhoz, hogy kezdi azt hinni, sosem fognak kifogyni. Még jobb és részletesebb birodalom-menedzsmentet ígér, valamint a kor elvárásainak megfelelően erős közösségi lehetőségeket, moddolással és multiplayerrel.

Frissítés: Megérkeztek az első képek is, mely példásan bizonyítják, hogy ha valamiben, akkor látványban biztosan nem szerepel majd le az új rész.


9.
9.
hooah
Igen benned van a hiba.
8.
8.
Ecneb
Lehet, hogy bennem van a hiba, de ez a játéksorozat nem fogott meg annyira. Játszottam mindegyik részével, de semmi... szép, aranyos, vicces... és ennyi. Biztosan bennem van a hiba! Én személy szerint maradok az Advent Rising várásával!
6.
6.
AKI94
Na ne ez most komoly? :D

MUST HAVE
4.
4.
Zoe01
#3: Jaja :D :D



Útálom ismételgetni magamat. :D
4.
4.
gyonax
zsírrrr

imádtam az eddigi civ-eket lanba napokig toltuk haverommal ! XD
3.
3.
Petike x
#2: Csak nem beszúrtad ide is az előző GSO-s kommentedet?





Igen, én is :D
2.
2.
Zoe01
A nap híre! Sőt, a hét híre! Miközben itt mindenki fröcsög a SC2-ről (ami szép és jó, de valahogy engem nem tud annyira "izgalomba" hozni), addig a CIV5-ről szinte senki sem tudta, hogy készül, és tessék!



Gyerekek, pezsgőbontás. :D



Just one more turn! Hurray! ÁÁÁÁÁ, nem hiszem el! :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...